Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 869
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 780
Ох, Пепоо, знаех си, че като те защитя или орпавдая, пак ще ми паднеш в очите. Държанието ти е толкова отвратително и плоско, че колкото и да не ми се вярва, че ще го кажа  - Фичо се е отървал, новата далеч не изглежда толкова злобна и контролираща като теб. Язък за дечицата ти само...

Не обичам хора, които се напиват така, аз самата не пия изобщо, но пиянството на Тошко изобщо не е агресивно. Да, прекалява на моменти, но определено се усеща и му става гузно след това, а и не съм видяла да злепостави някой друг, освен себе си. Всички да му се нахвърлят така беше адски грозно. Дори станал от масата, другите продължиха с това как било да разбере, че не е най-умното и красиво дете, травми и т.н. Големи психолози станаха. Стоенчо се заяжда с други, сякаш той е цъфнал и вързал. Жалко за прекрасния му глас, но като човек е пълна нула. Пепе и нея я видяхме що за стока е и определено не е в позиция да се подиграва на някого, защото за нея могат да се кажат хиляди неща.
Това ми беше защитата към вльогърката и от снощи абсолютно няма сила, която ме накара да и' симпатизирам. Каквото и' се е случило - явно сама си го е направила и го е предизвикала. Съжалявам, колкото и грубо да звучи. Човек след тежки времена не може да гледа толкова от високо.

# 3 781
И аз мисля, че Джулката има стратегия в Черешката.

Мисълта й може да тече мнооого бааавноо, но явно на чисто житейско ниво е доста усетена и с това рязане на точки за тези, които са заплаха за първото място, ще вземе да спечели.

И друг път се е случвал такъв парадокс - не печели този, който се представя добре и има отношение към храната, а този със стратегията.

# 3 782
До сега бях от поддръжничките на Пепе и все някак намирах оправдание за издънките ѝ. Вече не. Тя наистина е едно зло, неудовлетворено и твърде амбициозно човече, което мисли, че като мачка хората около себе си изглежда добре. Фичо се е отървал, така изглежда...
Успя да се издъни още преди да е дошла нейната вечер. Мисля, че никъде нищо не каза за участието си, защото е осъзнала, че не се е представила в добра светлина.
За тортата на Джугани - странно ми е при условие, че апартаментът беше пълен с хора от екипа на Черешката нещо такова като готова торта може да мине незабелязано. Би следвало хората "на терен" да гледат дали регламентът е спазен.

# 3 783
Тодор Славков ако не се беше наквасил така, Грета щеше да я отнесе със все цялата й бездънна ограниченост.
Нищо не оправдава 30г жена, с две деца, да не знае важни събития от историята.
Язък за парите, които е хвърил Пепелджийски да я "образова".
Направи ми впечатление, че на няколко пъти го засича Славков, за пиенето, понеже тя е пълната въздаржателка,нали
Онези сторита, тик тоци са си баш алкохолни изцепки.

# 3 784
Онези сторита, тик тоци са си баш алкохолни изцепки.
Най-тъжното е, че май не са..

# 3 785
В съседната тема го написах ще кажа и тук. Джулиана 100 про иска да спечели както го направи Петканова. Дали защото има някакво скрито съревнование между двете, дали защото са си дружки и са се посъветвали как да станат тия неща... И тя по същия сценарий играе, пък мъжлето с нея да "забавлява" аудиторията, пък разсъждения за майчинството, пък уникални, здравословни рецепти и разбира се и цялостното им бързо се преориентиране към влогърството. Много ѝ се иска на Джулка с нейния левент да са първа звездна двойка на България, ако може тя да е и топ модел и топ секси мамче.

# 3 786
Тодор Славков ако не се беше наквасил така, Грета щеше да я отнесе със все цялата й бездънна ограниченост.
Според мен точно наричайки я Грета, той демонстрира колко му пука за мнението ѝ. Един вид "ти коя беше, извинявай" или както има един лаф на английски "did you try to talk?"

# 3 787
https://nova.bg/accents/view/2020/01/23/275575/%D0%B2%D0%B5%D1%8 … 0%B0%D1%82%D0%B0/ Ай , не моа Grinning "Чевръстата домакиня" Grinning  Вижте менюто Grinning

# 3 788
Явно драмата на джуджето е била с цел да отклони вниманието от куриера на Фуудпанда, тайно доставил храната.

След всичките коментари, реших все пак да похарча малко роуминг и да видя това малко злобно същество в предаването от снощи. Отследвах я. Какъвто и да е Тодор - пияница и изнасилвач, не им ходи на претенциите да се държат така с него, а камо ли темата на вечерта да бъдат неговите грешки в живота. Много гнусни ми станаха всичките. Разговорите им не бяха за пред камера и ефира на национална телевизия. Но явно толкова им стига акъла.

Не видях някой да е коментирал и затова ще попитам - само на мен ли ми се стори или световно известната блогърка/влогърка/инфлуенсърка и т.н. Антоанет Пепе се сравни с Тодор Живков, когато каза за влиянието на известните личности върху децата им?

# 3 789

Сега пък е "Индиана Джоунс" ахахаха Да не е ловила риби с голи ръце във вирчетата около Рударци?

На последния кадър на тази почти празна маса - стоят като наказани и май наистина бусчето на Пандата се е повредило сериозно по баира към къщата на тате Джовани.

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 11:45 от Yogurina

# 3 790
https://nova.bg/accents/view/2020/01/23/275575/%D0%B2%D0%B5%D1%8 … 0%B0%D1%82%D0%B0/ Ай , не моа Grinning "Чевръстата домакиня" Grinning  Вижте менюто Grinning
"Десертът ще бъде традиционен – млечна баница със здравословен сладолед."

За десерт млечна баница със сладолед????  Това ще е страшно чудо Weary Че и чак традиционен ....

# 3 791
Нейното амбициозно меню включва две салати – една с моркови и зелена ябълка, и една с цвекло, къпини, сирене и още няколко тайни съставки.

На трапезата Антоанет ще сложи още три домашно приготвени разядки – магданозено песто, кьопоолу и една, приготвена с хляб, чесън и орехи. И двете основни, които влогърката ще сервира, съдържат тиква, но едното ще бъде постно, а в другото ще съдържа кайма, царевица и домати. Десертът ще бъде традиционен – млечна баница със здравословен сладолед.
Забележете - амбициозно меню :Д Сто про е взела рецептите от Ели за тези разядки , тя много често прави такива.

# 3 792
Пепка, Елица ако ти види масата...

Скрит текст:

# 3 793
От снимката...какво е облякла  с подплънки на раменете, като Робокоп е

# 3 794
https://www.facebook.com/Style.Murphy/photos/a.276410459962/1015 … ype=3&theater Значи е снимано тогава , понеже е със същата прическа и облекло.Помня , че я бяхме похвалили колко добре изглежда тогава.

Общи условия

Активация на акаунт