Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 784
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 885
Хаха, паднах. Оставям това тук 😄
Скрит текст:

# 3 886
Оригинален колан Гучи да не видите, ей!!!

# 3 887
Хаха, паднах. Оставям това тук 😄
Скрит текст:
Това се обсъжда от сутринта

# 3 888
Леонардо трябва да се рекламират...независимо от кой Филип Joy
Не мога, много е смешно Joy
Скрит текст:

# 3 889
Аз съм сигурна, че в Гергана има много злоба и не е изключено да кълне. Йогурина, пази се, че ме кефиш, да не те изгубим. 😁

Снощи гледах видеото на Ивана и не съм очарована. Направи ми впечатление, че търси съвет от къде да намери едни определен тип шапка. Нали тя е по шапките, внася, продава.. Видях също, че продължава с еднаквите снимки и че не се интересува от отговорите на въпросите, които задава. Гледах всичките й клипове от Влогмас и коментирах на 3-4 от тях с отговор на въпрос, който тя беше задала във видеото (например, че "калния съд" се нарича гювеч), но тя не ме отрази нито един път. Затова вече не пиша нито в YouTube, нито в Инстаграм. Всичките тия трикчета за задържане на коментари и харесвания са временни, дано го разбере скоро.

# 3 890
Ако отговарят на коментарите човешки, а не "като не съм вашата чаша чай" може и да работят трикчетата, но те или не отговарят, или се правят на интересни.

# 3 891
Благодаря, Sunflower & Kris7ina.

@Sunflower, много се смях на трикчетата ти против уроки. Grinning

Според мен, ще свърши работа и ако отворя снимка на Гергана на компютъра, после и фикс "Маги" и поръся Герганата с нея. То "Маги" е такава химия, че сигурно пази и от дупнишки клетви. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 18:11 от Yogurina

# 3 892
Да е забравите, ей 😂
Скрит текст:

Не знам защо, ама това ми звучеше в главата с гласа на Алена, все едно чете зодиите в 12 на обед по БТВ 🙄😂

Йо, от вчера забравям да ти кажа, ама маги имат фикс за мусака, та идЯлну ще се колаборираме 😂

Айде, приготвяйте се, че след малко ще превъртим темата 😜

# 3 893
Брей, Пепи пак е взривила темата! Това предаване съм го хващала само по немската, там само треторазрядни звезди се подвизават, явно и в България е така 😆
Приятно гледане на всички и докладвайте!

# 3 894
Скрит текст:

Тази никога не съм я гледала, от темата знам за нея, защо ми я предлагат?

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 23:59 от Не се сърди, човече

# 3 895
Тъпа реклама на някаква промоция на Била от Елица.

# 3 896
Подозирам, че днес Черешката ще бъде с най-висок рейтинг откакто съществува 😃 Сигурно ще я канят и занапред😄

# 3 897
  • София
Майкооо, на тая лигла само ѝ видях промото, как се тръшка и реве ... и криндж. Не мога повече.

# 3 898
Ох, опитах се да ви стигна, ама последните 40 страници не мога. Не съм гледала тези дни Черешката, ама сега пускам заради Антоанета и коментарите тук, разбира се. Sunglasses

# 3 899
Оп, хайде и аз пред телевизора. Гласът зад кадър ѝ сипва доста, а сме едва на третата минута 😂

Общи условия

Активация на акаунт