Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 778
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 900
Гласът здраво и сипва обаче..

# 3 901
И на 4тата минута лъжа 😂 живеела в тпзи дом от няколко години🤔

# 3 902
Пепе започва силно :
"Добре дошли в моя дом"
и
"Исках да документирам живота си (във влоговете) така, както си го представям"
😂😂😂
Толкоз за автентичността.

# 3 903
ПочнА се с драмите...

# 3 904
Гласът зад кадър как ѝ сипва с коментарите, а и кадрите които са избрали все в Фичето 2.

Домът на кого е и кой живее в него, малко пообърка 3 пъти, ама карай. Знаем си я. 😉

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 20:16 от Emi_55

# 3 905
Ами проблем си е боба, съмнявам се, че знае и един боб как да сготви.
О, и тате Джовани на хоризонта, очаквам и момчетата от 1 РПУ да се появят до края на вечерта.

# 3 906
Каквото искате може да говорите, но като човек, който тренира силово, при това здраво, намирам горната част на ръцете на Антоанета за страхотна. Да, неадекватно е да си вее косите, но раменете й са чудесни и не е защото просто е слаба.

Както винаги - който гледа предубедено, ще намери и под вола теле. И, естествено, рязането при монтажа въобще не в нейна услуга. Добре, че имам познати, които са се снимали, та са ми разказвали как невероятно изкривяват нещата.
Гергана много любопитни и - поне според мен - точни неща каза за нея.

# 3 907
Пепе изглежда добре с вързана коса по този начин.

# 3 908
Ама тя наистина ревна заради условието! 😦

Наистина ли не е знаела преди да си направи меню и да тръгне да пазарува или се е надявала на нея като нещо повече от други да ѝ се размине?!

# 3 909
Лоши, лоши монтажисти!😁😁😁
Иии един мармот завива шоколада в станиол...😜

# 3 910
Каквото искате може да говорите, но като човек, който тренира силово, при това здраво, намирам горната част на ръцете на Антоанета за страхотна. Да, неадекватно е да си вее косите, но раменете й са чудесни и не е защото просто е слаба.

Както винаги - който гледа предубедено, ще намери и под вола теле. И, естествено, рязането при монтажа въобще не в нейна услуга. Добре, че имам познати, които са се снимали, та са ми разказвали как невероятно изкривяват нещата.
Гергана много любопитни и - поне според мен - точни неща каза за нея.

Aaaand nobody cares за раменете ѝ, когато огромните липси са съвсем другаде....

# 3 911
На мен всички досега ми изглеждат учудени като им кажат. Мисля, че наистина не знаят до самият ден. Е виж вече дали вечерта не го споделят, не знам. Но може да не им позволяват. Поне така изглежда.

# 3 912
Относно условието - според мен им казват непосредствено преди да пазаруват и тя затова реагира така.
Леле, не мога да повярвам, че ревна за това нещо

# 3 913
  • София
Намирам за глупаво да готви там при режим на водата, но явно у баба ѝ не е удобно. Какво да се прави.
Не видях някой да е коментирал външния ѝ вид, който ми допада впрочем, че чак да обясняваш кой гледа предубедено...

# 3 914
Много ще съм дребнава, ама нали еко кампании срещу по-малко боклук се рекламираха, Лидъли, Ферита и тн, а от магазина излезе с 10 найлонови торбички.

Кой изобщо някога ѝ е обсъждал раменете и ръцете?🤨

Общи условия

Активация на акаунт