Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 764
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 320
Подобна рубрика би била от полза единствено, ако се дискутират някакви по-важни теми, търси се различна гледна точка и т.н
Да седне някой, който си върти ежедневието между правене на 2 снимки, отбелязване дали е пила смути, при положение, че си е вкъщи...и още куп безумни неща, представени като заетост -е няма да стане.
Аз не знам децата, които я гледат такова ежедневие ли мислят, че ще имат на нейните години? Ужас..

# 4 321
  • Някъде там
И аз съм инстаграмабъл. Имам една огромна дъска и всичко си режа на нея, по реда на бутане в тигана. 🤣

И един канал за родопска кухня споделям
https://youtu.be/M_t-pwDnIEU

# 4 322
Цитат
Също да попитам, Валери и Мартин в собствено жилище ли живеят ? Ако е собственост на кого от двамата е? Дали го изплащат или  е наследство? Честно казано не знам от къде са двамата.

От Плевен са, ама за жилището не знам.

# 4 323
Нищо разично не виждам в излъчването на Гана Дупнашиан с фотошопиран зъб. Същата.......... е.

# 4 324
  • София
От известно време се заигравам с фотоапарата ми, защото ми предстоят няколко пътувания и искам да пробвам да заснема и сглобя кракти клипчета (по-скоро за собстена консумация, едва ли ще стана вльогър). Та, поркай тези ми вълнения, се замислих ако наистина реша да стана вльогър, какво бих поднасяла на аудиторията си - гримирам се ежедневно, но пък не особено разнообразно; пътувам, но не достатъчно, за да поддържам канал; ежедневието ми е по-скоро скучно - работа, семейни ангажименти и т.н.; не бих казала, че се вълнувам от мода; обичам да чета, но хем нямам много време, хем книгите, които чета са предимно от един жанр, а е хубаво да се поданся разнообразна информация. С тези разсъждения в главата, гледам последните страдания на нашите влогърки - ами, явно еднообразния живот и липсата на качествено съдържание не са проблем за тях; очаквайте значи скоро да коментирате и моят крив зъб в темата Grinning

# 4 325
Тя Анелия с най- скучното ежедневие на Света има канал , та ти ли да нямаш Wink показвай там- задушен ориз , мюсли, пране, как си спестила 3 лв от това , че си купила дадено нещо на промоция. Wink

# 4 326
Скрит текст:
Специален поздрав за Гана

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 09:56 от dani-ela-80

# 4 327
Може да съм груба, но тази Анелия ми е откровено глуповата .Не стига ,че прави супер елементарните правописни грешки , ами се обяснява като някаква първокласничка в тези сторита.

# 4 328
Има хора с вроден чар и дори да не са особено вълнуващи видеата им пак ми е приятно да ги гледам.
Например Антоанет Попова е много сладна, с чувство за хумор и самоирония.
При нея обаче ме бяха подразнили много рекламите на цигари Нара и Чио чипс.

# 4 329
Последните дни не ми остава време да следя стриктно темата, та се извинявам,ако е пускано, но..

Тая Тея не я ли написа вече тази теза....

# 4 330
Момичета кажете някой влогър, който да е по-психологически настроен за израстване и себеспознание... тези мамчета и фитнес манячки почнаха да ми писват...

# 4 331
Последните дни не ми остава време да следя стриктно темата, та се извинявам,ако е пускано, но..
Скрит текст:
Тая Тея не я ли написа вече тази теза....
Може да търси колаборация момичето Joy

# 4 332
Гледах наскоро интервюто на Тейчето и Наумчето по нова и всичко хубаво, нали, ах, ох, бебенце, нови родители и Наумчето по едно време изцепи как му ставало обидно хората да наричат Ютуб видеата им "клипчета", били, едва ли не, авторски късометражни филмчета, толкова старание и мисъл влагали (той де, Тейчето не я виждам с капацитет да монтира видеа или драматургична мисъл да вложи). Ще кажеш, че е недооценен Скорсезе, още малко.
После си пускам "късометражния филм" от погачата им и първия кадър е този...

Аман от претенции.

# 4 333
Кааааакккво?
Тези сериозни ли са? Късометражни филмчета? Боже, прибери си версиите Rolling Eyes
Аман от хора, които са се взели за нещо повече.

# 4 334
В новото видео на Джугани Илианката като мафиотски бос по халат ни обяснява как те са над всички. Уж имаха доказатеслство за тортата сега вече нямат., 🤣🤣
Междувременно има кадри зад кадър от черешката и една много кисела Пепа, която ги чака пред асансьора.

Общи условия

Активация на акаунт