Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 578
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 695
Аз също не смятам, че има лошо да живее с баба си, дори страхотно, ако са само двете и тя й е подкрепа на тези години Simple Smile

# 4 696
Много сте писали, а при мен е лудница последните дни и чак сега имам време да ви изчета.
Постът на Емпирина от преди няколко страници е като някаква словесна диария… Може ли такива претенции, а да пишеш така? Топ ъф тингс, оунване и типс енд трикс нямат ли еквиваленти на български език? Имат.
Картите на Ипси определено не бих ги ползвала за опознаване с непознати, но за вечер по женски ми се струват готини. И на мен ми се струваха много скучни и детски такива неща, но доста хора около мен играят всякакви игри, когато се съберат. На светлинни години са от крадените тениски на Валери.
Дамата, която ревеше заради лещата, напоследък е тръгнала да просвещава за менструацията. Не че няма нужда, но целият и патос, ръкомахане и приповдигнат тон са малко дразнещи и малко плашещи. Като я видя и все думата секта ми изниква в мозъка.
Мадмоазел Ая не ми е много симпатична, но не го намирам за просене. „Някой иска ли да ми го подари“ за мен се е превърнало във фразеологичен израз, когато човек много иска да има нещо. Като и гледам стандарта на живот, сигурно може да си купи чанта на Прада.
Маги ми става доста досадна напоследък. Жалко, понеже е явно интелигентна жена, по-различна от масовката, ама и нейните превземки дотягат. От цялото това мами съдържание ми писна. 

# 4 697
Няма лошо да живее при баба си, но ако е така - нея я е срам и го крие, защото баба ѝ не си отива с високия стандарт. А това вече е лошо.

# 4 698
Тази Poppygirl Thassos или там както ѝ е никът е сестра на Мрънтин.
Гергана пак раздава уникално приложими съвети за пътувания - пише на листчета места в Европа, които иска да посети, което място изтегли - натам пътува. Престоят ѝ във Виена беше колаборация с хотел (няма лошо, това ми изглежда като най-приятният вид сътрудничество), но кого лъже, че така си избира дестинациите? Отделно от това, през ден си сменя в описанието в Инстаграм коя ще бъде следващата ѝ дестинация, уж Тайланд беше за февруари, ама стана Лондон - Мадрид - Милано.

# 4 699
Аз също не смятам, че има лошо да живее с баба си, дори страхотно, ако са само двете и тя й е подкрепа на тези години Simple Smile
Няма лошо, разбира се. Даже, ако наистина е така, ще е много по-добър пример ако го сподели на подрастващата й аудитория, отколкото да се перчи с гучита. Ама това пари няма да донесе, най-вероятно.

# 4 700

Много добре се е получило. Интересно ми е какви видеа предстоят от Тони.

# 4 701
Най- после декор без коледни лампички.
Само тая линия по средата на райграса можеше да я замаскира

# 4 702
Като казахте за Марчето Лондонска. Гледах ѝ последното видео с Шанел покупки. Явно пак е макснала кредитните карти. Много ме забавлява как се превъзнася тая жена. Подарили ѝ едни розички от коледните опаковки на Шанел (лимитирани!!! И вече ги нямало никъде, от тези, дето слагат по торбичките). Та, подарили ѝ три и тя припада по тях, щяла да си ги направи на брошки, даже Шанел продавали такива брошки (е, почти същите, де, само дето не са от опаковъчния материал, нали😂)
Нещо странно се случва с устата ѝ напоследък. Или пести от добър специалист по филъри, или не знае кога да спре. Едната половина на устата ѝ е изкривена и определено не се мърда в синхрон с другата 🙊🙈🙉

Устата е много зле.

# 4 703

Ето, така се прави! Инвестира се, създава се! Страхотно се е получило! Нека всички знайни и незнайни б/влогърки вземат пример. За мен само Антоанет Попова влага средства и старание! Всички останали чакат на ПР пратки... 👎🏻

# 4 704
На мен не ми допада тревата на стената.
Веднага ми изниква джунглата на Джулката в главата. Да, доста по - умерено е, но не ми допада. А и не се връзва с останалата част от хола. Който много харесвам по принцип. 😜

# 4 705

Ето, така се прави! Инвестира се, създава се! Страхотно се е получило! Нека всички знайни и незнайни б/влогърки вземат пример. За мен само Антоанет Попова влага средства и старание! Всички останали чакат на ПР пратки... 👎🏻
Супер е , ще стои много добре във видеа. Браво!

# 4 706
Идята е добра, но изпълнението е можело да го обмисли по-добре, не ми харесва крайният резултат, но поне е нещо различно и си личи, че е вложено старание. И алелуя, че няма черно, бяло и розово злато и кремави божури, че аман вече.

# 4 707
Непочистваем, алергичен прашилник е това зеленото, с подходящо осветление да се топлят и бактериите. Като изкуствена трева на тераса.

# 4 708
  • Някъде там
Няма лошо да живее при баба си, но ако е така - нея я е срам и го крие, защото баба ѝ не си отива с високия стандарт. А това вече е лошо.
Същото смятам и аз.
Дори бабата да не иска да се показва,можеше да спомене, че живее с нея.

За първи път да не харесвам нещо на Тони. Такъв тип изкуствени стени са ми ужасни. Това толкова прах ще събира.

# 4 709
Е, вльогърството изисква жертви. Ще поснима малко пред него, пък догодина ново. (за Попова)

Общи условия

Активация на акаунт