Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 579
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 680
А, моята баба имаше, като на Снежана чиниите.😁

# 4 681
Ая не проси, тя никога не проси..ако просеше щеше да тагне бранда.
Чантата е прада, re-edition на иконичен модел от 2005 или 10, струва доста пари и се чуди дали да си я купи. Прада и други марки от висок клас дават безплатни дрехи само на посланниците си (които са по 1-2 в световен мащаб). Голям хит е чантата, но ми идва доста бабешка. Може би защото баба ми наистина има Прада, почти същия модел, купувана от пазара в Пловдив за 15лв Simple Smile

# 4 682
Таз торбичка не знам Прада ли е, Мрада ли е, ама ако не грозна, то най-малкото не е нищо особено.. какво й се прехласват не знам..

# 4 683
Ая още ли не е намерила продавача на фалшификати  , които продават ментета от багажника на колата си. Както в " секса и града"

# 4 684
https://www.youtube.com/watch?v=PsykbZ78_Fc&t=629s гледахте ли новия клип на Господарите  в началото започват с инфлуенсърката  от Милано Елена

Тази кака пък кога стана инфлуенсърка?

Знам, че обича да пуска стриймове във Фейсбук, обикновено по бельо, но това прави ли я инфлуенсър? Stuck Out Tongue

Е, мъжете сигурно ги инфлуенсва. Laughing

Тва не беше онази куха хралупа, дето се снима по бельо в огледалото и се наричаше сама себе си прекрасница 😂😂😂

# 4 685
Ая не проси, тя никога не проси..ако просеше щеше да тагне бранда.
Чантата е прада, re-edition на иконичен модел от 2005 или 10, струва доста пари и се чуди дали да си я купи. Прада и други марки от висок клас дават безплатни дрехи само на посланниците си (които са по 1-2 в световен мащаб). Голям хит е чантата, но ми идва доста бабешка. Може би защото баба ми наистина има Прада, почти същия модел, купувана от пазара в Пловдив за 15лв Simple Smile
Всъщност няколко пъти го тагва Wink
Какво значи никога не проси? Това, че родителите ѝ имат пари, не означава, че не е отишла в NYC, за да бъде звезда и да стане едно от онези красиви момичета, които гледаме по снимките.
Тъжното е, че тя няма никакъв стил и само копира. Резулатът за мен е "Голямото пиле от улица Сезам".

Хайде да не правим двоен стандарт... Wink

И за да не бъда голословна: mademoiselleaia отново просеща от Prada. Жалко, че не съм направила и скрийншот на сторитата.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 09:47 от Анонимен

# 4 686
Баба ми май също имаше такива чинии като тези на Гергуца. Не съм виждала тоЗ дизайн от детството ми... 😂😂😂😂
Явно пести и от посуда в името на ГучитУ.
Мушамичка и соц чинии, лонг лив! 😂

# 4 687
Ая още ли не е намерила продавача на фалшификати  , които продават ментета от багажника на колата си. Както в " секса и града"

Някой да ѝ прати контакти на Мара Лондонска, тя ще я свърже с нейният дилър.

# 4 688
Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=PsykbZ78_Fc&t=629s гледахте ли новия клип на Господарите  в началото започват с инфлуенсърката  от Милано Елена

Тази кака пък кога стана инфлуенсърка?

Знам, че обича да пуска стриймове във Фейсбук, обикновено по бельо, но това прави ли я инфлуенсър? Stuck Out Tongue

Е, мъжете сигурно ги инфлуенсва. Laughing

Тва не беше онази куха хралупа, дето се снима по бельо в огледалото и се наричаше сама себе си прекрасница 😂😂😂

Същата. Stuck Out Tongue Closed Eyes Има и един друг клип, в който обяснява, че италианските кочани не ставали за нищо, с нескрит сексуален намек. Кукувици колкото щеш...

# 4 689
Любо го "открих" покрай драмата с Мтел. Обаче много ме кефи като външност и изказ. Simple Smile Факт е, че доста грамотен отговор е дал.

Любо е бивш баскетболист май, та сигурно още повече го е ядосало.

Аз мисля ви казвах,че ММ и Любо са тренирали заедно баскетбол в гимназията. Любо е бил сред най-добрите и много запален. Сигурно много се е ядосал. Аз не го следя,но съм го слушала и ми се струва интелигентен и много запален по спорта като цяло.

# 4 690
Като казахте за Марчето Лондонска. Гледах ѝ последното видео с Шанел покупки. Явно пак е макснала кредитните карти. Много ме забавлява как се превъзнася тая жена. Подарили ѝ едни розички от коледните опаковки на Шанел (лимитирани!!! И вече ги нямало никъде, от тези, дето слагат по торбичките). Та, подарили ѝ три и тя припада по тях, щяла да си ги направи на брошки, даже Шанел продавали такива брошки (е, почти същите, де, само дето не са от опаковъчния материал, нали😂)
Нещо странно се случва с устата ѝ напоследък. Или пести от добър специалист по филъри, или не знае кога да спре. Едната половина на устата ѝ е изкривена и определено не се мърда в синхрон с другата 🙊🙈🙉

# 4 691
Баба ми май също имаше такива чинии като тези на Гергуца. Не съм виждала тоЗ дизайн от детството ми... 😂😂😂😂
Явно пести и от посуда в името на ГучитУ.
Мушамичка и соц чинии, лонг лив! 😂

Това все повече затвърждава конспиративната ми теория, че Гането живее при баба си. Тя е споменавала, че има баба в Пловдив и все си мисля че живее при нея и че това е мистериозната й съквартирантка Grinning Иначе кой нормален човек ще тръгне да лепи тапети и да купува обзавеждане в квартира под наем и то точно в този блок.

# 4 692
Цитат
Това все повече затвърждава конспиративната ми теория, че Гането живее при баба си. Тя е споменавала, че има баба в Пловдив и все си мисля че живее при нея и че това е мистериозната й съквартирантка Grinning Иначе кой нормален човек ще тръгне да лепи тапети и да купува обзавеждане в квартира под наем и то точно в този блок.

Ако е вярно ( което е супер, ако жената живее сама по принцип ) по-добре да не коментираме, че да не нападнат бабето, заради гучита мучита-та на Гера..

# 4 693
Оо, въобще не мисля, че има нещо лошо в това да живееш с баба си! Но може и да не е вярно, просто ми мина през ума тая мисъл, а и като я знаем Гергана как обича да послъгва... за нищо не й вярвам просто Grinning

# 4 694
И аз винаги съм се чудила. Уж обича лукса, а как е направила компромис с тази баня и кухня и изобщо всичко в този апартамент. Колкото и да не му се влага на човек в квартири, поне щеше да си вземе някоя по-фенси. Все пак снима видеа от там, вид инвестиция е. За 300-400 лв. може да наеме доста по-инстаграмъбъл в някои квартали.
Ганка го е измислила - ще го наследи един ден и ще каже - ето спестих от маникюр за апартамент! Сама се оправям и имам висок стандарт на живот.

Общи условия

Активация на акаунт