Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 436
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 815
  • Варна
Да, Инес никога не съм я виждала нищо да рекламира. Също No Sugar / Весела Савова, Know How to cook, Healthy with Deni... някои от кушинарните блогърите са това

Има огромна разлика между това да получиш ПР пратка като жест и беразборно да рекламираш без да подбираш дали това съответства на съдържанието ти...което за жалост правят повечето

# 4 816
А коментирахме ли масовото рекламиране на магазин за втора употреба? Повечето от тях съм абсолютно убедена, че никога не са стъпвали в подобен магазин, а сега всички дружно рекламират магазини Мания.

# 4 817
  • Някъде там
За Инес бях забравила, макар че следя и нея.
Те вече са толкова много, че и да искаш не можеш да следиш всичко..
Крайно време е да си поразчистя скучните. Тук достатъчно информация се дава.
Кулинарните повечето не рекламират.Макар че има и такива на които всяка рецепта им в обвързана с реклама. Тях спрях да ги следя.
Като пример давам Теди Титова.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 13:03 от daviz

# 4 818
Според мен това е чудесно, имайки предвид глобалните проблеми, свързани fast fashion индустрията. Много големи инфлуенсъри рекламират ThredUp и подобни 2nd Hand апликации. Tiffanyferg има много добро видео по темата thrifting:

https://youtu.be/LHkqP5mmB6A

# 4 819
А коментирахме ли масовото рекламиране на магазин за втора употреба? Повечето от тях съм абсолютно убедена, че никога не са стъпвали в подобен магазин, а сега всички дружно рекламират магазини Мания.
Да, има някаква кампания на Мания.
Аз съм чест клиент на ВУ, само да внимават да не ме откажат с пресоляването на манджата като нон-стоп реклами от хора, които го правят за някой лев.
Вярвам и аз, че повечето не пазаруват ВУ, няма и да започнат.

# 4 820
За Инес бях забравила, макар че следя и нея.
Те вече са толкова много, че и да искаш не можеш да следиш всичко..
Крайно време е да си поразчистя скучните. Тук достатъчно информация се дава.
Кулинарните повечето не рекламират.Макар че има и такива на които всяка рецепта им в обвързана с реклама. Тях спрях да ги следя.
Като пример давам Теди Титова.

Забелязах, че момчето от "Готвене за начинаещи" вече почна да рекламира разни пилета и разни други неща, но него няма да го коря. Личи си, че си прави видеата с кеф и наистина има какво да научиш от тях.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 14:30 от Yogurina

# 4 821
Маниа май не са поканили Валери?
Поне подборът им е горе-долу ок. Ивана не видях да ги рекламира? Може да е още във Виена
Пепе беше там с децата, вероятно показва какво няма да прави, аналогично на почистването на плажа, и пластмасовата чаша, с която я видях на следващия ден в "Доксторска". Ааа ....и торбите, с които пазарува от плод-зеленчука в гостуването си в "Черешката на тортата".

# 4 822
Маниа май не са поканили Валери?
Поне подборът им е горе-долу ок. Ивана не видях да ги рекламира? Може да е още във Виена
Пепе беше там с децата, вероятно показва какво няма да прави, аналогично на почистването на плажа, и пластмасовата чаша, с която я видях на следващия ден в "Доксторска". Ааа ....и торбите, с които пазарува от плод-зеленчука в гостуването си в "Черешката на тортата".
Ивана беше за ден във Виена. В интерес на истината, само в нейните видеа с модни придобивки съм виждала дрехи от втора употреба, та би било резонно да присъства. Останалите поканени са отишли колкото да уважат кетъринга и да поснимат материал за влог.

# 4 823
Ивана беше на събитието на Мания, заедно с Попова и... не помня още кой, не помня и в чие стори ги гледах, но със сигурност я мернах.

# 4 824
И аз забелязах пича от “Готвене за начинаещи”, но и мен не ме дразни. Много хубаво обяснява момчето и каналът му наистина е полезен Simple Smile

# 4 825
Мимозката трябваше да поканят, тя е показвала дрехи от там.
Събитието ми хареса. С кауза е. Направено е много цветни и интересно. Аз лично съм фен на тези магазини.

# 4 826
Тази руса дама може ли да е инфлуенсър? Откровено не симпатична ми е.. https://instagram.com/styleinspiratrice?igshid=9bta92127fcm
Скрит текст:

Аз я харесвам. И кепшъните на повечето ѝ снимки са много приятни. Не са тъпите цитатчета а'ла Пепе или Сладкиша. И като стил ми допада, малко по-различен стил от масовката и на нея доста ѝ подхожда.

# 4 827
"Нюйоркчанката" се завърна 🤭🤭🤭

# 4 828
Скрит текст:
"Нюйоркчанката" се завърна 🤭🤭🤭
Hushed
Скрит текст:

# 4 829
Хайде сега познайте чий нов влог се казва така - КОГА ЩЕ СПОДЕЛИМ ПОЛА НА БЕБЕТО?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт