Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 451
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 785
Тази руса дама може ли да е инфлуенсър? Откровено не симпатична ми е.. https://instagram.com/styleinspiratrice?igshid=9bta92127fcm
Скрит текст:

# 4 786
Е, как никой да не коментира Адри, като точно тези дни се обсъждаше, че влиза в рамката на останалите с инстаграмъбъл ляйфстайл.

Като гледам бекграунда на Пепка, не изглеждат много инстаграмъбъл тия плочки и затова готви в Рударци, както и предполагах.

# 4 787
  • Някъде там
Специално отидох да видя какво е "сготвила" Адри, за да не са ми двойни стандартите.Не я следя и няма как да се изкажа за нещо което не съм видяла с очите си.
Ами същото е като при Пепа...Розова идилия..

А и просто се пошегувах че е сготвила пица Пепа.
Само че има нещо друго. Адри в онази статия каза че няма време да готви често и за това прибягва до фууудпанда редовно. Не лъжеше като нея.
Докато Пепа казваше че поръчва един два пъти седмично само храна,когато виждахме много по чести сторита с поръчки.

# 4 788
Тази руса дама може ли да е инфлуенсър? Откровено не симпатична ми е.. https://instagram.com/styleinspiratrice?igshid=9bta92127fcm
Скрит текст:

Преди да отворя линка и снимката вече знаех за коя става дума Satisfied И на мен не ми допада и не мога да я следя.

Не следя Адри отдавна, не ми е искрена, ама изобщо.

# 4 789
Ами, аз помня, че Адри преди във видеата си е разказвала какво ще сготви, какво прави за семейството си... Ама сега.. и аз да съм, у аз да имам договор с фирма за доставка на храна няма да готвя, я. дАн съм будала ? Wink

# 4 790
Едни гледат, за да се разтоварят, други от любопитство, трети запълват време или просто им е приятно.
Аз обаче не мога да гледам хора, на които всяко видео им е с реклама. Не е моето, съжалявам.
Мина времето и на уж невинните " днес ще ви споделя как ...  " и хоп се появява някакъв продукт.
Предпочитам ясно да се каже, но това си е мое мнение.

# 4 791
  • София
Започнах да следя Киара не знам защо. Не разбирам какво харесват в нея. Точно тя показа някаква подобна чанта. Ая много я копира, ама много.

# 4 792
Киара я уважавам, защото действително беше една от първите, които положиха основите за цялото инфлуенсърско общество и си е един вид легенда в бранша. Преди десетина години редовно следях блога ѝ, просто защото нямаше много подобни, но никога не съм била особено захласната по нея. Сега въобще не съм се и сещала да я следя в Инстаграм.
Ая дори не се крие колко обсебена от нея е. На мен ми е малко странно толкова години да си обсебен от един и същи човек, ама тя Ая си живее в нейния си филм и в него очевидно се отъждествява с Киара.

# 4 793
Адри като беше по майчинство със сина си (вече беше блогър), нямаше тази mommy вълна, сега обаче дъщеря ѝ заработва покрай майка си от бебе, на мен са ми неприятни тези режисирани, статични детски рекламни снимки.

# 4 794
  • Някъде там
Между другото Стефи също пише за блога на фууудпанда и ги рекламира с поръчки на суши,това май последно съм виждала.
За нея пък никой не е правил нито един коментар, че рекламира пандата (в което няма лошо)...та толкова за двойните стандарти..

Ако някой следи тази мацка,вчера пусна видео че е бременна.
https://youtu.be/oyN5B_2jnhA   
Видеата и са основно за почистване и ми е интересна.

# 4 795
Мимоза как не си изчисти загорялото на керамичните котлони. Или поне да не ги показва. Ужас

# 4 796
Мимоза ми е крайно неприятна. След като отслабна само се показва, г*зи и д*пи. Не е чак толкова слаба, не знам за каква се е взела. На мен също ми направиха впечатление мръсните и захабени котлони.

Коя е Андреа Банда Банда? С какво е известна освен от На кафе?

# 4 797
Между другото Стефи също пише за блога на фууудпанда и ги рекламира с поръчки на суши,това май последно съм виждала.
За нея пък никой не е правил нито един коментар, че рекламира пандата (в което няма лошо)...та толкова за двойните стандарти..
Напротив, аз лично няколко пъти писах, че я отследвах заради foodpanda - причината е, че беше споделила в story в Инстaграм колко са досадни рекламите им, а няма и 2 седмици по-късно излезе нейната колаборация с тях. Опротивя ми, ясно, че на всички са ни досадни техните тъпи реклами и неграмотни интервюта, но явно когато плащат, то рязко стават по-малко досадни за някои хора.

# 4 798
Гергана преди време обясняваше в едно видео, че никога не би рекламирала лекарства и добавки и апелираше последователите си да внимават и да не си изписват сами рецепти по интернет. Няколко месеца по-късно - рекламираше в сторитата добавка против цистит. Сега пък си снимала антибиотика, че и рецептата даже. То бива жажда за внимание, ама нейното излиза извън контрол.

Някой сеща ли се какъв крем против акне е рекламирала Валерито? В едно видео я видях да се маже със Зинерит, но мисля че никога не го е споменавала.

# 4 799
  • Някъде там
Напротив, аз лично няколко пъти писах, че я отследвах заради foodpanda - причината е, че беше споделила в story в Инстaграм колко са досадни рекламите им, а няма и 2 седмици по-късно излезе нейната колаборация с тях. Опротивя ми, ясно, че на всички са ни досадни техните тъпи реклами и неграмотни интервюта, но явно когато плащат, то рязко стават по-малко досадни за някои хора.
Извинявам се Кристал,не съм те прочела, нито пък някой друг.
Ето защо тук няма двойни стандарти,просто няма как да се следи всичко и тук, и в акаунтите им за да се коментира реално.Всеки коментира това което е видял и прочел.
Пепа се следи от повече хора затова за нея има повече писано.
Сега се замислих,има ли наша блогърка или блогърка без нито една реклама освен пи-ар пратки? Май няма такава.

Общи условия

Активация на акаунт