Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 523
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 965
За мен е нелепо до поканиш жена дето очевидно няма проблеми,вместо такава,която е изминала трудния път до мечтаното бебе и вече е станала майка. Дори не споминавам негромотността на Пепе и некомпитентността й по темата. Но вси пок тя роди в Токуда.
Всяка жена с проблеми ще й стане неприятно. Ами нормално. Хора,всичко е реклама и пари. Да не мислите,че токуда са са направили труда да я проучат Пепа преди това. Знаят,че е много популярна влогърка и затова со заложили на нея. Липса на далновидност и логика. Как да ни си ядосва човек.

Аз пък въобще не вярвам, че е заради факта, че е популярна влогърка.

Ти сама го каза - "всичко е реклама и пари", a те си имат заигравка още покрай бременността и раждането на Сиена.

# 4 966
Всеки да си прави каквото иска, аз не разбирам (и никога няма да мога да го разбера най- вероятно) защо някой външен трябва да се меси в делата и живота на друг, като това не засяга пряко живота му. Пък колкото си иска този човек да обсъжда и присмива оня другия.  Чери, това за което говориш и да стане пак няма да има файда, щото някои си знаят тяхното и докато имат подкрепя ще си го правят, колкото и грешно да се вижда за други. Всеки е в собствения си свят и точно това е най- хубавото, няма доскучаване. Човек трябва да може да отсява кое е за него и кое не, точка. Ако почна да се меся пряко и да си губя времето с разни му персони, време за мен си няма остане.  Не ми пука за (изманипулираното) общество(то), егоистка съм и пълна анархистка.

Не знам какъв акъл ще дава Пепа там , но ще ми е забавно да гледам... и попивам Joy Интересно как не са викнали Джугани с нейното момченце-фитнесджията.

# 4 967
Пепе е ясно, че ще иде, където я поканят, но те защо са я поканили, това е загадка.
Няма нужда да затваря коментарите. Защо да ги затваря?
Но не можете да забранявате да коментира теми, които намира за важни.
Ето, някаква се е изхвърлила с това "не такъв банан на детето, трябва онакъв" - разбира се, че е шеймиг, разбира се, че е добър повод да бъде кометирано.
Ако някоя много държи да дава съвети за хранене на чужди деца - да положи усилия и да го направи малко по-възпитано и деликатно, не така дърварската "ама защо този банан, дето е целия в химикали".
Имам предвид, че тя не харесва онова, което не съвпада с нейното мнение. Коментарите са имненно затова - всеки да коментира каквото му е направило впечатление от снимката или влога. На един е едно, на друг - друго. В случая коментарът на жената не е агресивен и Ралица можеше да отговори като изложи собствените си разбирания, не да се разпростира върху това, че някой друг си е позволил да каже личното си мнение.

# 4 968
Хахахахах, всяка произволна майка от някоя детска площадка притежава същите компетенции по темата като Пепе 😆

# 4 969
Пепе е ясно, че ще иде, където я поканят, но те защо са я поканили, това е загадка.
Няма нужда да затваря коментарите. Защо да ги затваря?
Но не можете да забранявате да коментира теми, които намира за важни.
Ето, някаква се е изхвърлила с това "не такъв банан на детето, трябва онакъв" - разбира се, че е шеймиг, разбира се, че е добър повод да бъде кометирано.
Ако някоя много държи да дава съвети за хранене на чужди деца - да положи усилия и да го направи малко по-възпитано и деликатно, не така дърварската "ама защо този банан, дето е целия в химикали".
Имам предвид, че тя не харесва онова, което не съвпада с нейното мнение. Коментарите са имненно затова - всеки да коментира каквото му е направило впечатление от снимката или влога. На един е едно, на друг - друго. В случая коментарът на жената не е агресивен и Ралица можеше да отговори като изложи собствените си разбирания, не да се разпростира върху това, че някой друг си е позволил да каже личното си мнение.

Малко хора харесват това, което не съвпада с тяхното мнение, и рядко реагират с радост и усмивка.
Затова е добре да се подхожда малко по-обмислено при коментиране и съветване, особено на тема деца, вместо да се влиза с бутонките с аргумента "ама за за добро го направих".

# 4 970
Пепе дано поне вече е научила, че може да имаш цикъл и без овулация, че това не го знаеше последния път, като се опита да ръси акъл по темата.
Сериозно, какво има да каже тя? "Добър ден, аз съм майка, бльогър, вльогър и съм живяла в Дания." 🙉🙈🙊

# 4 971
Сериозно, какво има да каже тя? "Добър ден, аз съм майка, бльогър, вльогър и съм живяла в Дания." 🙉🙈🙊
" Гледам сама двете си деца
 Много е трудно. Хич не се захващайте с тая работа".

# 4 972
Нали имаше някакво видео за кухо яйце, май? Вероятно за това смята, че е компетентна.
Но всъщност, според мен, си оправдава хонорара, щом и там е раждала. А може да ѝ е безплатно следващото раждане.

# 4 973
Пепа може и да отпадне от лекцията, имам едно такова чувство. Само да не поканят наистина Илиян, щото явно от пр отдела им не са особено съобразителни.

# 4 974
Иванина новото 20. Идеята не е лоша, но съм много резервирана, предвид, че точно тя го прави. Най-вероятно ще претупа и това, както останалите си начинания. Нека залагаме кои ще са първите гости. Аз залагам на Валериана.

# 4 975
Пепел ти на уста. Би било приятна изненада, ако покани някой от приятелите си с интересна професия или хоби. Даже Боби може, ако той си има нещо свое, сравнително малко го "познаваме", а на мен ми е много симпатичен.

# 4 976
Какви ги вършите момичетаааа Laughing
Пепа ще им начука канчетата на късно решилите да раждат, ще им каже кога ви казвах да раждат на 19 ми е дремахте, а сега да ви видя....

# 4 977
Аз сериозно ще отида на тази лекция. С няколко домата и яйца в чантата, в случай, че изпитам сериозна потребност да замерям.

При нейното ниво на критично мислене, ще помисли, че ѝ даваш за омлет 😂

# 4 978
Пепе я открих точно от видеото за кухото яйце, където обясняваше, че търсила по форуми но там нямало подкрепа а само нападки. Това не е вярно аз в форуми научих много и получих подкрепа. Интересно ми е какво ще каже на мен, на 24 съм, имам спонтанен аборт и от месеци нищо не става? Толкова е лицемерна а гледайки тик-тока ми стана и жалка. Милите дечица, за тях ми е най-мъчно.

# 4 979
Малко хора харесват това, което не съвпада с тяхното мнение, и рядко реагират с радост и усмивка.
Затова е добре да се подхожда малко по-обмислено при коментиране и съветване, особено на тема деца, вместо да се влиза с бутонките с аргумента "ама за за добро го направих".
Не е нужно да е с усмивка. Достатъчно е да каже своето мнение по въпроса и готово. Какво толкова, че някой друг мисли различно? Всеки да си изложи аргументите и ще се получи полезна дискусия.
Но май на влогърите не им е до това, освен ако не са им платили.

Общи условия

Активация на акаунт