Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 551
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 5 025
Антоанет Попова се върнаа! 🎉
35 минутно видео за любимци 2019. На повечето едва ли ще ви е интересно, но аз отивам да гледааам. 😁

# 5 026
  • София
Гледам Тони в момента, изглежда много добре и заредена, забавна Heart радвам ѝ се.

# 5 027
Гледах пост на тази stylish toast с някакво момченце и под поста обясняваше какво е да си майка. За пръв път чувам, че има дете, и то на 7. Тя не е ли около 25?

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 22:53 от pearlguacamole

# 5 028
Е не!  Така чаках новото видео на Зорница. И що да видя в инстаграм-колаболрация с Булмаг на тема манджи. Щяло да бъде качено в 20.00ч.
Толкова да ме е яд за нея!

Според мен се опитва да заема някаква неутрална позиция с подобни видеа. Хем иска да се върне в играта, хем опипва почвата. Изгледах го и се чудя дали не бие отбой от кетото, видях брашно, картофи....става интересно.
А за участието на Пепе в тази дискусия - подозирам, че ще е скандално. Какво разбира тя от репродуктивни проблеми и репродуктивно здраве? Може пък да научи нещо полезно за контрацепцията. Да са й живи и здрави момиченцата, но видяхме колко знае майка им по въпроса.

# 5 029
Хм, Зори толкова много хвали Лидл и накрая ... БулМаг.
Мисля, че не се е отказала от Кето. Просто прави рецепти, които повече хора да могат да си направят. Не с алоши рецептите ѝ и е направено добре видеото. коректора под очите не е нейния цвят

# 5 030
Хм, Зори толкова много хвали Лидл и накрая ... БулМаг.
Мисля, че не се е отказала от Кето. Просто прави рецепти, които повече хора да могат да си направят. Не с алоши рецептите ѝ и е направено добре видеото. коректора под очите не е нейния цвят
Тя отдавна посещава Булмаг, често го споменава. По-добре този коректор, преди време често се появяваше с лилав молив по долния клепач и изглеждаше ужасно, все едно е болна или с алергия.

# 5 031
Гледах пост на тази stylish toast с някакво момченце и под поста обясняваше какво е да си майка. За пръв път чувам, че има дете, и то на 7. Тя не е ли около 25?

Момчето й е братовчед.

# 5 032
Имаме ли нова тема,  момичета?

# 5 033
Влезнах в страницата на Токуда, но не виждам поста със събитието, в което ще участва и Пепе. Да не би да са го изтрили? Гледам и Пепа мълчи по въпроса.

# 5 034
# 5 035
Ето го - https://www.facebook.com/events/612299309594019/

заедно сме писали

# 5 036
Коментарите са показателни, макар и малко на брой.

# 5 037
Благодаря ви! Мале, потресена съм.. Пепе е толкова неосведомена по толкова нбого въпроси.. представям си в този случай какъв резил ще е.  Ще мълчи като бит гъз. Какво се очаква да каже на откриването?
“Здравейте, аз съм А. Пепе-майка, бльогър и вльогър и искам да ви кажа, че ако искате да имате деца, не трябва да се подлагате на изследвания и лечения! Отивате в първия бар и  давате шушито на първия срещнат барман! Ако се познавате от по-малко от 2месеца,шансовете ви за успешно забременяване нарастват главоломно! “

# 5 038
Зорница, за да си вземе парите от новият спонсор приготви неща, които не са по никакъв начин нисковъглехидратни.
И пак е пред висящият кабел на абсорбатора.
Ъъъ, това кое подред видео ще е само за манджа... Нищо против кулинарни предложения, но Зорка се е загубила в превода съвсем.
Любимата Попова се завърна, но не ми беше интересна изобщо. Една и съща дъвка с тези козметични любимци.
Нещо ми се струва, поне спрямо моите разбирания, че 25 годишна жена дава 100 лв за маска. Ай, стига ве! Че на 40 какво ще млати по вече повяхнала и наистина суха кожа. Тц, разочарова ме този път.
Антоанета с поредната й изцепка за репродуктивно здраве... Иде ми да взема една лопата и... 😵

# 5 039
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aнтоанета не е наета за събитието на Токуда,за да ви поучава.Наета е,защото е популярна и покрай нея ще се разчуе за срещата.И ето,избора от Токуда тя да участва е всъщност много успешен.Говори се,новината се разпръсква от уста на уста(от публикация на публикация),а това им е целта.

Общи условия

Активация на акаунт