Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 122 796
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, клиновете от другата седмица пускани ли са? Спортните. Стават ли, или да ходя да търся от текущата седмица клин.
Мерси. bouquet

# 136
  • София
Аз си взех термоклин червен, страхотен е. По-хубав термоклин не съм носила, даже вкъщи си се разхождам само с него,а не под анцуг. Тези клинове от текущата седмица са ми много измислени като ги гледах.

# 137
Техните клинове не ги харесвам, изключително тънки са ми на живо, като все пише, че имат високо съдържание на памук. Спомням си един път точно отидох да търся един модел на цветенца, те бяха като чорапогащник 😂 От Декатлон според мен са по-добрия избор. Лично аз повече ги харесвам.

# 138
Десислава, твоят червен клин от тази седм. ли е, цена? Не следя брошурите

# 139
Розов да не е термоклина...покрай ски нещата го взех моят.

# 140
Лъки не пита ли за спортен клин, не термо.

# 141
  • София
Два пъти ходих да гледам термо блузите и термо клиновете. Еми много са ми тънинки на пипане, не знам това нещо как топли и колко. Някой  с опит да ми разкаже?

# 142
  • София
Ами сега като казваш, може и розов да е. На мен на червено ми бие. Не знам от кога е,  миналата седмица го взех. Ето го на снимка, ама е изваден от коша за пране, извинявям се за което.

На Crivit e. Тази седмица и на мен ми се видяха много тънки.

# 143
Аз си купих клин от тази брошура. На втория ден имаше дупки вече. А съм без маникюр! Представям си дамите с по-дълги нокти какво ще го направят. Не препоръчвам.

# 144
Видях, че се споменават бадемите- от насипните печени вземахме, харесват ни.
Безкабелната ютия лека ли е, има ли и функция за пара? Това би била единствената причина да взема такава, затова питам.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 12:16 от fenyx

# 145
Лъки не пита ли за спортен клин, не термо.
Да, спортен с надписи. Около 11 лв. Peace
Термо клиновете на лидъл все удрям греда. Или става на бобчета, или ми е къс, абе не са "моите".

# 146
Ами сега като казваш, може и розов да е. На мен на червено ми бие. Не знам от кога е,  миналата седмица го взех. Ето го на снимка, ама е изваден от коша за пране, извинявям се за което.

На Crivit e. Тази седмица и на мен ми се видяха много тънки.
Това е термо-бельо за под ски екипи. И потвърждавам, че са много топлещи, но аз купувам само горна част, защото не търпя дреха под ски панталона.

# 147
Не мога да дам мнение за термо бельото на лидл, но тъй като имам такова само че на друга марка (диел) и го използвам за под грейката, когато съм на ски, мога да кажа, че топли много, а е доста фино. В този смисъл, за да ви е топло не е нужно да е супер дебело.  Същото важи и за някои якето, възможно е едно по-тънко, но по качествено яке да топли повече от дебела и тежка шуба Simple Smile

# 148
По-назад видях снимани мотивационните карти, благодаря за което Hands Plus1
Може ли да ми кажете във Фитнес серията какви предизвикателства има?

# 149
  • София
По-назад видях снимани мотивационните карти, благодаря за което Hands Plus1
Може ли да ми кажете във Фитнес серията какви предизвикателства има?
Заповядайте Hug
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 14:08 от mimeime

Общи условия

Активация на акаунт