Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 122 945
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 1 635
Оффф, някой да ми купи пейчица и донесе, че да поседна и аз((( Еййй, няма за Фанито седалчица бре((
Ако откриете някъде, пишете, ама надали ще се метна , но...зависи, колко ще съм докосната в момента.

# 1 636
  • София
Пейки вчера нямаше в Княжево. Или поне не ги видях, не ми бяха целта на посещението

# 1 637
  • Sofia
Пейки вчера нямаше в Княжево. Или поне не ги видях, не ми бяха целта на посещението
Точно и аз така... не съм я търсила, ама и не ми се навря в очите.

# 1 638
Ами нямало е, кат сте ги изкупили и сега сте полегнали Тодорки на тях((
Кво да кажа аз, няма къде да седна, краката ме не държат, ама така е то...мъка((
Тез пейки не знам дали ще ги видя някога, ама съм се заинатила и уж следя. Имам чувството, че ме следят и като видят, че влизам изпокриват всички пейки в магазина нарочно. Не може толкова да не уцеля никога.
Ще ходя вече дегизирана, ще видят те.

# 1 639
За коридора имам висока кожена пейка, отгоре каптонирана. Купувана от айко преди години за около 60 лв.
Лидлската е ниска, малка, и твърда. За възрастен не е удобна- все едно сядаш на земята.
Иначе визия има, ама само толкова...

# 1 640
  • София
ММ е висок 1,90 - сяда, обува си обувките без проблем. Вече споменах, че е над, а доскоро беше доста над 100 кг. Не се е оплакал, че сяда на земята. Иначе да, за полягане не става...

# 1 641
На мен ми трябва за тераса, а и за в стаята пред леглото. Размерите на широчина ме устройват, не мога да сложа по-голяма, точна ми е тази. Всъщност 2 ми трябват, ама...Тапицирани съм гледала, но малко са ми на кантар с широчината за стаята, иначе са по-добри и практични-вярно е.

# 1 642
Нормално да е твърда, все пак е пейка без никаква тапицерия отгоре? С една възглавница продълговата за сядане, според мен, би била супер. Друго предимство, поне за мен, е че е и ракла. Благодаря, че споделихте че пейки няма в Княжево. Ще чакам да ги пуснат пак в редовната брошура в такъв случай.

# 1 643
  • София
Ами не гледахме специално за тях. Но предполагам на такава цена се разграбват, мъжът ми се вайкаше, че някаква машинка нямало и цял ден гледаше накриво Laughing

# 1 644
  • Sofia
Ааа, аз поне не съм казвала нищо със сигурност за пейката.  Ще ида по някое време (за хляб) и ще погледна специално, ама може да е късно.

# 1 645
  • Mediterraneo
Не знам дали умъртвяват животните с инжекция във врата в Испания, но нито свинският врат е по- евтин от останалите меса, нито пък избягват да го ядат. Поне по мое наблюдение над рафтовете по магазините.

# 1 646
На мен ми трябва за тераса, а и за в стаята пред леглото. Размерите на широчина ме устройват, не мога да сложа по-голяма, точна ми е тази. Всъщност 2 ми трябват, ама...Тапицирани съм гледала, но малко са ми на кантар с широчината за стаята, иначе са по-добри и практични-вярно е.
В Практикер има тапицирани пейки/ракли.

# 1 647
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Здравейте, дали някой някъде е виждал тези дни на Playtive голямата гара?
https://apollo-frankfurt.akamaized.net/v1/files/errrrbztkmc11-BG/image;s=585x461

Докато се накумя и изчезна от драгалевския... и изведнъж ми стана много важна Close

# 1 648
Здравейте, дали някой някъде е виждал тези дни на Playtive голямата гара?
https://apollo-frankfurt.akamaized.net/v1/files/errrrbztkmc11-BG/image;s=585x461

Докато се накумя и изчезна от драгалевския... и изведнъж ми стана много важна Close

почти сигурна съм, че преди две седмици я видях в магазина на ул. Алабин - пробвайте да се свържете с тях по някакъв начин, за да не се разкарвате излишно, ако вече я няма.

# 1 649
Миленски, в Кауфланд има чудесно замразено брюкселско зеле, на тяхната марка е май. Около 450 гр е на цена 1,35- 1,59 лв- не помня с точност, защото често го купувам намалено с 20-30%. Пак там има и замразени бейби морковчета. Blush Аз като видя как изглеждат бейби моркови и бр. зеле в "пресен" вид и цената им и си предпочитам замразените. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт