Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 122 933
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 1 680
И моето беше пратено в коша. Хич не ми допадна.

# 1 681
  • там където има винаги вятър
В събота ходих до магазина за пилешки дробчета, малко със страх, че някой беше писал че не са хубави. Ами нищо им няма Thinking хапнахме си ги по селски - с много лук, като преди това леко ги сварих, колкото да им обера пяната.
 Взех и бисквитите с лимонов крем и скир с ягоди. Срам ме е да кажа че още не сме ги опитали Flushed Но в почивните дни у нас винаги се прави нещо сладко/не че през другите дни не/, та ред до тях не остана.

Заинтригувахте ме с тая пейка и то тази от вас която спомена че я иска за терасата. Ей за там не съм се сетила Rage сега в студеното. Дано до лятото пак я има, че ММ излиза там да си пие ракията.

# 1 682
Аз съм взимала преди време охладени пилешки дробчета, много бяха хубави, с течната сметана на тиганче, чудни.

# 1 683
Здравейте. Дали сте виждали някъде останала бройка от степ платформата миналата седмица? Казаха ми, че е изчерпана в цялата страна, но знам, че тук при вас информацията е най-актуална. Пишете ми, моля ви, ако видите в някой филиал:)
Мисля че в петък видях в ринг мола. Но от тогава не съм ходила.

Аз да питам дали в американската седмица има фъстъчено масло, не от това в постоянния асортимент? Не го видях в брошурата, но не знам дали няма да има в магазина..

# 1 684
  • Sofia
...Не го видях в брошурата, но не знам дали няма да има в магазина..
Това случва ли се?!  Да го има в брошурата и да го няма в магазина съм виждала, но обратното...

# 1 685
  • София-Младост
Здравейте, купих на каката миналия месец един ски панталон, уж за сняг. Ама като гледам май няма да ми трябва. Срока за връщане на нехранителни сроки е 90 дни, но какво значи от акционния асортимент? Някой запознат ли е докога реално мога да чакам снега. Simple Smile
Дали е 90 дни...че и аз съм такав, ски панталона само е пробван:(

# 1 686
Оглеждах се в магазина, минах по няколко пъти и си излязох с покупки за 4.20.

# 1 687
Това случва ли се?!  Да го има в брошурата и да го няма в магазина съм виждала, но обратното...
Ами преди време съм купувала от американска седмица фъстъчено.
Приемам че сега е възможно да го няма вече като предложение

# 1 688
  • Sofia
То преди и аз съм го купувала от американска седмица (в брошурата).
Но се чудех това възможно ли е? Да го  няма в брошурата, но да го има в магазина.

Не го видях в брошурата, но не знам дали няма да има в магазина..

# 1 689
  • Бургас
Това случва ли се?!  Да го има в брошурата и да го няма в магазина съм виждала, но обратното...

Много често (да не кажа почти винаги) в сайта и в магазина има повече неща, отколкото са показани в брошурата Wink Просто не всички продукти могат да "влязат" в ограниченото място на страниците на брошурата.

# 1 690
  • София-Младост
Можех бас да хвана, че го видях миналата седмица в брошурата, явно нещо съм объркала и аз за фастъченото масло.
Питане...американския барбекю сос лютив ли е?

# 1 691
  • Sofia
Значи и между хартиената брошура и онлайн офертите им има разминавания?!  Благодаря, bradata!

# 1 692
Аз този американски сладолед... Усещам, че всеки ден преди работа ще съм в магазина. Вече омятах един.

# 1 693
  • София
Здравейте! Някой опитвал ли е замразените картофи за печене?

# 1 694
Питане...американския барбекю сос лютив ли е?

Те са три - класически, уиски и с мед. И трите не лютят. Много ги обичам Heart

Общи условия

Активация на акаунт