Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 121 148
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 1 860
Да де...ама гледам, че голямо затишие цари тук Grinning Хората са си легнали рано, че утре ще "отварят" магазини.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 861
ММ,днес пазари в Лидл и ми донесе барбекю сос -грил,червена опаковка -500мл..Как да г.
о използвам.

# 1 862
# 1 863
  • Благоевград
И аз от ранобудните. Преди 2 години от такива намаления се сдобих с уред за готвене на пара за 25 лв и от хубавите хаванчета за 10 лв. За днес съм набелязала само платформичката за спорт от миналата седмица, че 30 лв не ми се даваха. Ще видим какво друго ще ме впечатли.

# 1 864
Добро утро и от мен. Имам 2 въпроса:

1/Мнения за чопъра от другата седмица? Моят тъкмо се развали и се надявах да пуснат в Лидл.

2/Какво представлява този сок от фурми ако някой е запознат? За първи път чувам.

# 1 865
Мислех да ходя да отварям ама яко ме домързя. Айде, хвалете се с покупки

# 1 866
Тююю пак не е гръцка седмица.🧐

# 1 867
  • Пловдив
Нямам намерение хич да се бутам аз... Simple Smile

Тенджерите загледах от др.седмица. Тиган имам като показаните, доволна съм.

Някой търсеше ел.везна. Ще има.

# 1 868
  • Точно където трябва
Чопъра как нарязва? Никога не съм имала. Какво и на колко големи части реже?

# 1 869
Добро утро и от мен. Имам 2 въпроса:

1/Мнения за чопъра от другата седмица? Моят тъкмо се развали и се надявах да пуснат в Лидл.

От няколко години съм с такъв и ми е верен приятел при всяко готвене. Също и за орехи и бисквити за чийзкейк.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 08:31 от Бг-леля

# 1 870

Някой търсеше ел.везна. Ще има.
Да,видях.Ще я погледна другата седмица

# 1 871
  • have faith and be patient ..
колкото повечего държиш толкова повече наситнява .. аз имам уреда 3 в 1 и ми е незаменим и от към бъркалка и от към наситняване с ножа на 1 лук и 1 морков примерно .. по-малки количества демек ,големия чопър го вадя само за стъргане на кореноплодни вече Simple Smile))

# 1 872
Мислех да ходя да отварям ама яко ме домързя. Айде, хвалете се с покупки

Изобщо нищо не си загубила. Трагедия. Тръгнах си с един хляб само. Разтикваха зимната стока дрехи/парцали. Имаше и някой друг "мъжки" инструмент. На предната разпродажба имаше къде по интересни и намалени неща. Сега намалението беше 20 - 50%. В Кауфланд пък още по жалка картинка. Дори не успях да закъснея за работа Scream

# 1 873
  • Стара Загора
Аз взех ски яке за детето, записа се на екскурзия за Бузлуджа другата седмица,  а бях пропуснала да взема като ги пускаха. Беше спокойно в магазина, машина за сладолед за 23-24 лв имаше. Друго не забелязах

# 1 874

2/Какво представлява този сок от фурми ако някой е запознат? За първи път чувам.

Редовно купувам от Турция. Там му казват петмез. Ползвам го за каквото и кленовият сироп, агавето. За подсладител в разни рецепти. Или директно върху палачинки.❤️

Общи условия

Активация на акаунт