Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 121 130
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 1 875
Тююю пак не е гръцка седмица.🧐
Ти чакаш гръцка, аз чакам италианска, а те мискините пускат френска седмица. Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 1 876
  • Благоевград
Пълна скръб. Някакви глупости и нищо съществено.

# 1 877
Някой питаше за електронна везна. На 29та страница е.

# 1 878
Успах се и ще пропусна магазина и днес.

# 1 879
Може ли да ме насочите къде да разгледам брошурката с намаленията?
Flowers Hibiscus

# 1 880
Няма такава. Отиваш и каквото има

# 1 881
Празно при нас. Само аз и 2 баби.
Никакво намаление няма. Смешна работа. Едни потници на 7 и стари боти извадили....боже...язък за рекламите им...

# 1 882
Тююю пак не е гръцка седмица.🧐
Ти чакаш гръцка, аз чакам италианска, а те мискините пускат френска седмица. Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile
Чакам..мойте мрат за замразените малки банички, поръсени със сусам.
Отдавна нямам запаси:-(

# 1 883
  • In transit
Аз единствено на сметаната се зарадвах, че тъкмо ми свършиха запасите. А днес само за лаленца ще скокна по някое време.

# 1 884
  • В реалността
Аз ходих за смесител за банята. Стария го върнахме миналата година, врътката за топло/студено се прецака и не можаха да го отремонтират.
Обаче нямаше от кърпите за почистване по 5 в комплект.
На намаленията не обърнах внимание, бях забравила че ще има. Сега като прочетох се сетих, че минах покрай панерите, но пък и щом нищо не ми хвана окото...
От ризите-боди имаше достатъчни количества само от белите. Другите два цвята бяха заредени с по един брой от размер
Крема за ръце SOS спряха ли го? Отдавна не го бях търсила, понеже се бяхме запасили, а сега нямаше

# 1 885
  • shumen
И ние се успахме и докато изпратя детето на училище нямаше време за пазар в Лидл.Ще видя утре,ако мога ще отида,че дамски маратонки ми трябват.

# 1 886
Момичета, може ли мнение за мелничките за сол и пипер. Така и не можах да се снабдя с читави такива.
На триъгълните масички каква им е височината Simple Smile  Размерите ги пише, ама май съм тъпа...
Зеления фасул предполагам е при замразените продукти /трябва да укажа съвсем точно Simple Smile /

# 1 887
Зеленият боб е при сладоледите при нас - фризерите които са до стената. Но те май разл.магазини са различно подредени.

# 1 888
  • София-Младост
Момичета, може ли мнение за мелничките за сол и пипер.
60 и 40см височина.

# 1 889
Крема за ръце SOS спряха ли го? Отдавна не го бях търсила, понеже се бяхме запасили, а сега нямаше
аз си го купих вчера, имаше само 2 бройки останали, може и да го спират или чакат зареждане.

Общи условия

Активация на акаунт