Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 121 116
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 1 890
Момичета, ако някоя от вас посети Лидл на бул. Източен тези дни може ли да драсне какви намалени неща има?

# 1 891
  • Асеновград
Момичета, ако някоя от вас посети Лидл на бул. Източен тези дни може ли да драсне какви намалени неща има?
Тази сутрин минах.Няма почти нищо, някакви изостанали инструменти , от детските ски панталони и якета и някакви намалени дамски дрехи но толкова убити че не заслужаваха даже да се спре човек.

# 1 892
Бях се засилила  заради тези намаления иии заради ризата боди от днес. Амиии... Не ми се получи... По късно все пак ще видя дали е останало нещо интересно при нас иии да напазарувам, че чакам гости довечера Simple Smile да дам идея за тортилите(питките за дюнер) които скоро коментирахме аз ги пълня с Чили кон карне малко кашкавалче, навивам и запичам на тиган.

момичета, има ли в лидл течен препарат за миялна и хубав ли е?

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 11:39 от lola92

# 1 893
  • Благоевград
Дали утре ще сложат други стоки, знае ли се?

# 1 894
Тази седмица два пъти купувам фурми в кутия, хубави са. Крушите и те хубави, но нарязаните домати в консерва не стават за нищо.
Всъщност вие какви домати от консерва за готвене купувате?

# 1 895
Дали има кокосово брашно в Лидл ?

# 1 896
  • София-Младост
Има, на био щанда, даже беше намалено, но не помня до кога.

# 1 897
Има, на био щанда, даже беше намалено, но не помня до кога.
Благодаря.

# 1 898
  • до най-прекрасния мъж
Тази седмица два пъти купувам фурми в кутия, хубави са. Крушите и те хубави, но нарязаните домати в консерва не стават за нищо.
Аз взимам от консервите домати - и нарязани, и белени цели. Одобряват се и двата вида вкъщи, но аз в 90 % от случаите ги пасирам. Един-два пъти се е случвало да има по някоя люспа, но не е болка за умиране.
До миналата година бяхме на домашно производство, но вече нямаме. Не са като домашните, но за мен стават.

# 1 899

Пробвай био.

# 1 900
Някой виждал ли е в софийските лидъли този смесител с възможност за душ и за течаща вода отдолу? Обиколихме няколко Лидъла и намерихме само един такъв, а ни трябват 2. Масово другите са само с течаща вода отгоре или отдолу.

Скрит текст:

# 1 901
И аз търся такъв смесител в Бургас. В мола имаше много, но от тези без чучур. Някъде да сте видели?

# 1 902
  • Sofia
...Всъщност вие какви домати от консерва за готвене купувате?
Аз консерва домати видях само една и то малка. Фрешона ли бяха, не запомних.. взех цели домати и ги харесах.
Днес не съм планувала да ходя, че видм ще се случи ли непланувано. Wink

# 1 903
  • в реалността
Здравейте дали някъде в Русе сте виждали маша за коса, с автоматично навиване на кичури?

# 1 904
Аз само техните консерви с домати ползвам -два вида са - нарязани на кубчета /конкасе/ и цели.  Пасирам ги винаги. Люспи не съм забелязала да имам.
Всъщност какво е оплакването - кое точно не се е харесало ?

Пърленки си взех, от плоските. Не са отлистени при нас.

Общи условия

Активация на акаунт