Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 121 131
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 1 980
  • софия
и аз ползвам тенджера под налягане от незапомнени времена. отначало - с тотална омраза. разбирах колко ми е полезна, но неизбежно трябваше да се мие, а 9-литровата беше тежка, огромна и едва ми влизаше под чучура в мивката. преди около 10 г. видях една 5 литрова и я взех безапелационно. еми, родих се - лека, удобна и напълно достатъчна като обем. та обръщам внимание - обемът е важен.

# 1 981
  • София
Здравейте!
Хубав ли е този течен сапун?

Купувала съм веднъж. Много ми изсушаваше кожата на ръцете и го дадох на ММ за офиса, но и там не го бяха одобрили.

# 1 982
  • Асеновград
По едно време реших, че много ми трябва тенджера под налягане, сега не помня за какво. Естествено си купих. Сега даже не помня къде съм я сложила.
Скрит текст:
Лично мое мнение е че тенжерата под налягане е въпрос на личен избор и навик. В къщи имам две от много години но не ги използвам. В миналото беше въпрос на престиж да имаш такава в кухнята и домакините готвеха едва ли не всичко в тях. Готвила съм и в такава и общовзето не виждам  голяма разлика във времето на приготвяне. Има смисъл най вече когато се вари месо. Реално отчитам че не е нещо без което не мога в кухнята.

# 1 983
Мисля, че е пределно ясно, че такава тенджера се ползва по желание, както и всички съвременни кукъри и уреди.
Аз имам голяма такава и много я ползвам, но факт, че миенето ме затруднява. Вероятно ще си взема тази, ако я има и ми допадне.

# 1 984
Днес забърсах 4-5 моркова с цена 29 ст. за килограм. Но,.... да не ви подведа пак, както с намалените чушки миналата седмица.

# 1 985
  • София
Днес забърсах 4-5 моркова с цена 29 ст. за килограм. Но,.... да не ви подведа пак, както с намалените чушки миналата седмица.

Толкова бяха снощи и при нас.

# 1 986
От днес трябва да има големи намаления на нехранителни продукти извън брошурата. Нещо хвана ли ви окото или е поредният рекламен трик?

# 1 987
Момичета, някой ще минава ли през Лидл Борово, че не ми е никой наблизо и този поне ми е удобен с пътя. Трябва ми, чак сега видях тези ленти за под врата, ама дали ги има още да не се разкарвам напразно, че нещо не съм добре.
Ако някой ги е ползвал , моля да пише вършат ли работа и кои от двата вида е по-добре да взема. Лесно ли се слагат, каквото се сетите, че ми е много важно. Но , ако няма не ми се разкарва специално само за тях.
https://www.lidl.bg/bg/p/tvoeto-svezho-nachalo-napravi-si-blyask … i-elementi/p34643

# 1 988
  • София-Младост

fanfanito, а защо реши, че са за под врата...на мен на обикновени ленти залепващи тип велкро ми приличат.

# 1 989
Онзи ден мярнах такова нещо, пишеше на опаковката велкро ленти, нищо особено не ми се стори, нито пък се сетих да ми послужи за нещо и не ги огледах внимателно...

# 1 990
Ми щото такива търся и знам , че пускат)) На такова ми приличат. Лелеее дали не съм се объркала((
Търся си за под врата, че много духа, особено лято , като се отворят прозорците и става течение страшно
Много ми изрязаха вратите, като слагаха ламинат, прекалено на едната врата, чак грозно и ...това искам да взема, нещо да утрепам течението.
Може  и да не са такива, не съм наясно. Аз така си помислих.

# 1 991
  • София-Младост
Не е това, което търсиш:) Не уплътняват тези ленти.

# 1 992
Благодаря ти. Щях да ходя напразно. Ми пускат ли такива, дето търся, все не мога и тях да видя и купя или не се усещам. Офф, поне няма да се разкарвам, благодаря.))

# 1 993
Пускаха в Лидл нещо такова или подобно, точно за уплътняване под врата. Помня, щото исках да купим за външната, пък ММ нещо ми обясняваше, че нямало да стане.....

# 1 994
Да , нещо такова търся, ама да се мушкат , ако може. Това е хубаво, но как се залепва и колко ще трае... за намушкващи съм чувала, не мога да го обясня. Тези са супер, ама...трябва точно да се измери долу и да се реже примерно, знам ли.... Но така ми са вратите и направо ме дразни.
видях, нещо такова търся определено
https://olele.bg/product/dvoen-stoper-za-vrata-26114/

Общи условия

Активация на акаунт