Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 121 119
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 1 995
Да , нещо такова търся, ама да се мушкат , ако може.
Скрит текст:
Това е хубаво, но как се залепва и колко ще трае... за намушкващи съм чувала, не мога да го обясня. Тези са супер, ама...трябва точно да се измери долу и да се реже примерно, знам ли.... Но така ми са вратите и направо ме дразни.
видях, нещо такова търся определено
https://olele.bg/product/dvoen-stoper-za-vrata-26114/

Има различни, трябва да видиш кое ще ти пасва. Пък за трайност, знам ли, то вече всичко е нетрайно май.

# 1 996
Такива четки за врата има в магазините от тип Практикер, Практис, Хоум Маркет и дори квартални железарии.

# 1 997
Да , нещо такова търся, ама да се мушкат , ако може. Това е хубаво, но как се залепва и колко ще трае... за намушкващи съм чувала, не мога да го обясня. Тези са супер, ама...трябва точно да се измери долу и да се реже примерно, знам ли.... Но така ми са вратите и направо ме дразни.
Вземи си от тези, които са като четка. Под тези, които си харесала и се намушкват ще влизат песъчинки и ще ти надерат ламината с времето.

# 1 998
  • Асеновград
Да , нещо такова търся, ама да се мушкат , ако може. Това е хубаво, но как се залепва и колко ще трае... за намушкващи съм чувала, не мога да го обясня. Тези са супер, ама...трябва точно да се измери долу и да се реже примерно, знам ли.... Но така ми са вратите и направо ме дразни.
Точно от този тип пускаха миналия месец или края на декември. По късно ще ти снимам имам едно неотворено. Надява се под вратата, режеш по размер.Само имай напредвид че ако до някоя врата има праг, не е подходящо, тази меката издадена част опира.

# 1 999
  • Точно където трябва
Тези самозалепващи ленти са за дрехи и кръглите също. Вчера ходих да ги видя, че аз пък за съвсем друго ги мислех.

# 2 000
Портокали на 0.99 взех, хляб и шунка. Нищо от намаленията не става.

# 2 001
  • София-Младост
Днес забърсах 4-5 моркова с цена 29 ст. за килограм. Но,.... да не ви подведа пак, както с намалените чушки миналата седмица.

В Борово са по 0.44 лв Simple Smile))

# 2 002
И при нас се бият за моркови, аз много се зарадвах, че са пуснали връзка моркови. Настъргах ги и наистина ми замириса на морков.

# 2 003
За другата седмица почти нищо не харесах...Извара, сметана, замразени зеленчуци. Формичките за мъфини (но аз си имам и вече колекция си правя) Joy Дали има вероятност да пуснат и силиконовите мини форми 6 бр за мини тарт? Преди ги пускаха кръгли и сърце, но напоследък пропускат...

# 2 004
Рекламата им във фейсбук  😂

# 2 005
Ми щото такива търся и знам , че пускат)) На такова ми приличат. Лелеее дали не съм се объркала((
Търся си за под врата, че много духа, особено лято , като се отворят прозорците и става течение страшно
Много ми изрязаха вратите, като слагаха ламинат, прекалено на едната врата, чак грозно и ...това искам да взема, нещо да утрепам течението.
Може  и да не са такива, не съм наясно. Аз така си помислих.

Мисля миналата седмица мернах в брошурата каквото търсиш.
Ако е такова

# 2 006
Аз съм сложила едно  дакелче, пак лидлско, но такова ще ми свърши работа и на мен. Дано го зърна, че е ужас в момента в Лидл.

# 2 007
Пускаха в Лидл нещо такова или подобно, точно за уплътняване под врата. Помня, щото исках да купим за външната, пък ММ нещо ми обясняваше, че нямало да стане.....
Такива сложихме в къщи на вътрешните, че и ние изрязвахме. Има ги по Практикер, Бриколаж и тн.

# 2 008
  • Асеновград
Ето го уплътнителя за врата на Лидл.
Скрит текст:

# 2 009
Много ли е малък този чопър?

Общи условия

Активация на акаунт