А не дразни половинката си с "Ей, знаеш ли, Пенка си пада по мен!". Все едно да знаеш, че партньора ти се опитва да откаже цигарите (например), а ти да му димиш в лицето с "Ама ако знаеш кЪф кеф е...!".
А не дразни половинката си с "Ей, знаеш ли, Пенка си пада по мен!". Все едно да знаеш, че партньора ти се опитва да откаже цигарите (например), а ти да му димиш в лицето с "Ама ако знаеш кЪф кеф е...!".
Естествено дълго време жната отказваше да приеме, че това може да е друго освен майтап, а мъжът се кълнеше, че няма нищо, ноооо накрая девойката си постигне своето
Е, не се омъжи за него чак, но успя да ги разведе и да заживее с мъжа:) Та аз самата винаги имам 1 наум при прекален интерес от някоя жена към обвързан мъж. Да, може и нищо да не е, ама...интересен ли е мъж на някоя жена, винаги ще намери начин да е с него. Не е толкова трудно, ако ще да е женен 5 пъти. Реално и жена може да бъде изкушена така, просто стига да се случи в подходящ момент.
И не знам за кое МЪЖЛЕ говориш?!? Радвам се, че си над нещата! Не четеш какво пиша или не си разбрала, а си толкова категорична. Ако ти се отнасяш към някого като мъжле, съжалявам.Аз не приемам мъжа си така!
Препоръчани теми