🌞Слънчеви юнски късметчета🌞 2020👶- ТЕМА 5

• 25 702
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Ние имахме същия тип кошара (със същите размери). Аз лично си ползвах повивалника, докато бебето се събираше на него и ми беше много удобен (върху него само, че имахме един мекичък, да не е бебето върху дървото все пак Grinning ). Мисля, че ще ви е удобна кошарата. Относно решетката - като проходи каката започна да я прескача и да излиза от кошарата, затова я бяхме махнали нацяло (за да не си счупи нещо, докато прескача). След това я сложихме, понеже като спеше се въртеше и можеше да падне, но махнахме две пръчки, за да може сама да излиза и влиза. Вече като стана на 2 може би, махнахме решетката на цяло. Кошарата я ползва до към 3.5 г. , а след това я трансформирахме в юношеско легло (купихме съответно матрак за него), скрин и бюро. Все още си спи на това легло (ще стане на 6г. другия месец).
П.П. махахме решетката, като отвивахме 4 винта.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 20:41 от Invisible_

# 151
  • Plovdiv, Bulgaria
Кристиана, защо не я ползва, имаше проблем с нея или детето не искаше да спи в нея?

Дребния беше с рефлукс до доста късно време. На 2 пъти като си беше в леглото и ми се задави докато спи, и аз просто реших, че не мога да си причиня да се чудя кога ще се случи това пак и си го взех при нас да спи. След 6я месец вече го сложихме в кошарата, но понеже много шаваше в тази дървената все си удряше главата в страниците, имаше и такива меки отстрани, но той ги буташе и тях. И го преместихме в преносимата и там си остана до почти 3г.
Сега най-вероятно пак преносимата ще си ползваме направо, ако не ми хрумне друго 😁

# 152
Долепена беше до спалнята, защото ми беше много лесно нощно време да не ставам, само да си я придърпам към мен да суче и после да я върна обратно. И така се наспивах супер много. Това когато вече нямаше нужда нощно време да сменям памперси през два часа.

# 153
  • София
Аз ползвах дървена кошара на Арбор с по-големите размери - 70 на 140. Бях си купила повивалник, който се закачаше отгоре в единия край Simple Smile
И детето ли ми беше мирно, аз ли я бях научила, но ползвах повивалника докато можех лесно да я вдигам на него. Над 1г беше. Беше се научила, вдигаше си сама дупето хаха накрая й давах да си избира с коя картинка да й сложа памперс Simple Smile

Сега обаче нямам място за тази ни кошара и ще взема от сестра ми. Нейната е 120, само с две нива, на нито една не се мести решетката и не е било приоритет. Тази която ще ползвам е от Икея. Няма да я ползвам 4г, а сигурно максимум 1.5г, но и ние ще се местим после и бебето ще си има стая с легло.
Кошарката въпреки, че е на доста ниска цена (мисля 200лв беше) е много хубава, кипра, стабилна Simple Smile
Ако искате разгледайте ги и в икея. Особено ако не търсите трансформиращи се в легло и тнт.

# 154
  • Варна
Аз много ги харесвам на икея. Даже тази, за която говоря горе, че не и се сваля решетката е икейска. Отделно всичките кошари не се люлеят в икея и не знам това дали е хубаво или не.
Реално на нас няма да ни трябва трансформиращо легло, защото ще сложим  голямо легло в стаята на което ще спя аз в началото с нея, а после тя сама един ден там и затова се чудя...
Амелие и така ли можело? 😂 Не знаех...
благодаря ви момичета ❤ Те първа ще ви задавам глупави въпроси, така че извинете ме, ама направо някои неща ме хвърлят “в тъча”. То има толкова голям избор и като не си запознат съвсем се чудиш какво става 😂😂😂

# 155
някой може ли да препоръча добър лекар с 4D във Варна ?

# 156
Може, може, и още как. Аз гледах да се улеснявам максимално и да си почивам колкото мога. Икейските и аз ги харесвам, макар че предпочитам от едната стана да не е решетка, ами плътен гръб. Иначе постоянно висеше някой крак или ръка измежду пръчките. А пък аз обиколници не харесвам, още едно нещо, дето да събира прах и да го пера.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 20:18 от Аmélie

# 157
  • София
Аз ползвах обиколника на икея, който е доста тънък и нисък, не от тия огромни дебели пълни с вати, доволна бях.

Ние на икейската ще сложим колелца, защото тъй като са малки и леки ще ги ползвам да “бутам” бебето все едно е в количка ако му е нужна стимулация за заспиване. Дъщеря ми така заспиваше, защото беше свикнала само в количката Simple Smile
Иначе може би е хубаво да има люлка ама се рискува детето да свикне много.

# 158
  • Варна
Нашата кошара беше с люлеещ се механизъм, но сме го ползвали доста малко.

# 159
Момичета петък бяхме на ЖК при акушерката , и ме притесни това че много трудно успя да чуе тоновете каза уж ,че много мърдало и е нормално пулса измери 141 . Обаче аз се филмирах ,защото пет минути търси опипва и нз нормално ли е която е била може ли да сподели. ☺☺☺

# 160
  • Варна
green99, може да прочетеш и попиташ ето тук Wink
https://m.bg-mamma.com/?topic=1111850

# 161
Веси с какво ти слушаше тонове ако е слушалки такива които се връзват за корема те се чуват най-добре след 26г.с , и като цяло с такова устройство поне така ми казаха в Надежда, защото мен не ме слушаха с такова казаха че съм много малка г.с

# 162
Веси с какво ти слушаше тонове ако е слушалки такива които се връзват за корема те се чуват най-добре след 26г.с , и като цяло с такова устройство поне така ми казаха в Надежда, защото мен не ме слушаха с такова казаха че съм много малка г.с
Не с такова мисля ,че обикновенно което можеш да си поръчаш съм виждала в интернет . Но понеже ми е за първи път и не знам нормално ли е ,а и тук в Англия е по различно от БГ.

# 163
green99, може да прочетеш и попиташ ето тук Wink
https://m.bg-mamma.com/?topic=1111850
      благодаря Simple Smile

# 164
  • София
Добро утро 🙂
Изчетох ви и ме зарибихте, гледах в нета за колички. Миналия път бях с един хаук, доволна, но я махнах за 1г.4м. Взехме количка тип чадър/лятна на мамас и папас- уникална. Изгледа още 3 деца после. Сега определено марката ми е фаворит, както и сайбекса, но няма да се изхвърляме финансово. Покрай баткото си взехме комби, но все пак искам да си е компактна, a лятната наистина беше перфектна в това отношение.
За леглата старото ни беше дървено с повивалника. Аз го ползвах много, една позната закъса с кръста, заради повиване на легло заради преобуването. Шкафа също ми беше удобен. Функцията люлка я бяхме застопорили.
Успешна седмица на всички и само усмивки

Edit: някой ако може да се включи. За съжаление точно тогава съм на преглед.
https://facebook.com/events/s/%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0% … 5512632197/?ti=cl

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 09:36 от Аничк@

Общи условия

Активация на акаунт