Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за болниците за раждане в София?
Какви са мненията за витамините на бременната жена?
Какви са мненията за болниците за раждане в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за болниците за раждане в София?
Мненията за болниците за раждане в София варират. Медицински диагностичен център (МД) е известен със своите обновени стаи, но се счита и за много зает. Шейново също е популярен избор поради по-добрите условия. От друга страна, Майчин дом е критикуван заради липсата на комфорт, но се смята за добре оборудвана болница. Токуда също е предпочитан от много майки, но има и критики относно липсата на оборудване за извънредни ситуации.
-
Какви са мненията за витамините на бременната жена?
-
Какви са мненията за болниците за раждане в Пловдив?
В Пловдив Медлайн е избор на много майки, като се отбелязва, че д-р Иванов е предпочитан от някои. Освен това Шейново се споменава като предпочитана болница заради обновените стаи и по-добрите условия. Важно е да проведете допълнително проучване и да се консултирате с лекар, преди да вземете окончателно решение за болницата за раждане.
-
Какво е мнението за горещите душове по време на бременност?
-
Какви са мненията за упражненията на Кегел по време на бременност?
имам от 10г. Цистит с кървене и съм пила монурал който не пречи по време на бременност по време на овулацията ми.се наложи да пия преди за знам че съм бременна

хич не му се занимава да обикаля, но аз съм се спряла на 2-3 марки и само тях ще гледам евентуално.