🌞Слънчеви юнски късметчета🌞 2020👶- ТЕМА 5

• 25 688
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Деси, моята е същата, но синя и калъфът й се сваля и се пере. На мен ми е удобна.

Момичета, къде се губите днес? Никаква активност Grinning

# 466
Аз спя главно по корем... Даже май само по корем. В тази връзка, до кога може да се спи така, някой, ако знае да казва. Може би такъв вид възглавница би ми помогнала да свиквам настрани Thinking

# 467
Аз също съм основно по корем. Уж гледам да спя на една страна, но не се усещам как се обръщам.
Според мен може докато го позволяват коремчето и бебето. Моя позната спеше така до към 6ти месец, но каза, че в един момент бебчето е почнало да недоволства и да изпитва болки в корема и ритници на сън.

# 468
  • Варна
И аз уж се старая на страни, ама като се събуждам за тоалетна все съм по корем. Днеска си взех възглавница, ще видим как ще е.

# 469
  • Велико Търново
Аз все спя по гръб, но се опитвам да спя на страни, че после може да ме заболи и кръста. А преди да забременея спях по корем, е сега не мога, гърдите ме болят и имам чувството, че и коремчето ми пречи. Имам възглавница като тази на Лидл - малко по къса, но още не ми е удобна.

# 470
  • София
Вчера бях на еднокринолог, за да се видим контролно. Каза, че за сега съм добре (меря си глюкозата вкъщи). Ако видя някакво покачване и застояване 2/3 дни , веднага да ходя. Коментирахме и предната бременност, където каза, че най-вероятно и тогава съм бил с ГД , въпреки че сутрешната ми е била в нормите. Задължително при "рискови" пациентки се правило обременяването, тъй като може и някоя от другите да не е в нормите, което отново било рисково.
Аз използвам обикновена възглавница на едната страна и мм на другата. По корем вече не мога да спя, но по гръб доста често се събуждам.
lady.luck, много добре ми звучи момче и момиче наведнъж. Браво Simple Smile
Ники, успех и дано всичко е наред със здраво бебче.
Брайда, съжалявам за инсулина, но важното е бебето да е добре. Не мисли сега за след раждадето, вярвам, че всичко ще е наред.
Обичам да каня приятели вкъщи, но напоследък усещам как започва да ми тежи подготовката и сервиза след това. Имате ли планове за почивки тази година? Аз по това време вече планувам пролетта и лятото, а сега се чудя дали въобще ще можем да отидем някъде.
Искам да питам - девойките на Натаспин, каква ви е дозата и за какво точно?

# 471
Да  попитам някой калции  пие ли ?

# 472
Откакто си взех възглавницата (преди 2 месеца), не мога да спя без нея! Толкова много си свикнах с нея, а и ме ограничава да не спя изцяло по гръб. Винаги много съм обичала да спя по гръб, та сега ми е доста трудно да се приуча да спя само настрани 😁

Момичета, а вашето АГ иска ли да си направите обременяване с глюкоза профилактично, без да има някакви индикации за проблем? Също така, на всеки преглед ли ви гледа на доплер?

Аничка, аз пия калций, защото на ден трябва да се приема около 1000, а в пренаталните ми витамини няма никакво количество (има желязо, а калций и желязо не се приемат заедно, защото не се усвояват). Моята добавка ми "дава" около 500 мг., а остатъка си го набавям с храната.

# 473
  • Варна
Деси, днес и аз поръчах същата със същата калъфка. Снощи спах с на мм възглавницата между краката, беше ми една идея по-удобно Joy голям зор виждам с това спане, въобще не ми е удобно само настрани и се събуждам по 15 пъти на вечер и винаги съм по гръб Rage

# 474
  • Варна
Здравейте, момичета! Simple Smile Днес бях на ЖК и съм много щастлива, че видях бебчето.  Simple Smile Вече е 160 гр. и АГ каза, че отново ще си имаме момиченце! Heartpulse Каза, че е сигурен на 1000%, но ако искам, да оставя 1% надежда на ММ за момче. Grinning и да си купи пушка! Grinning ММ до последно имаше някаква надежда да е момченце, но разбира се, пак се зарадва на новината. Simple Smile А каката беше много щастлива, като разбра, че ще си има сестричка. Simple Smile Да ви питам, кога се правеше втората ФМ? Аз първата я правих 11-та седмица при моя АГ. Чудих се дали да си правя втората, но забравих да питам АГ кога. Говорих със сестрата и тя каза, че се правила от 16 до 18-та седмица и че щом всички е било наред на първата ФМ, мога и да не правя втора..? Не знам защо на мен ми е останало в главата от 18-та до 22-ра...Сега съм 16+1 и съм на ЖК чак на 14.02. Първата ФМ си я правих при моя АГ, но си мисля, ако сега трябва да правя втората, дали да не отида при някой друг, за всеки случай. С първата бременност бях много спокойна, но сега се филмирам от време на време и все се чудя дали всичко е наред.. Опитвам се да мисля позитивно, въпреки тези му притеснения! Simple Smile

# 475
  • Варна
Мен не са ме гледали с доплер 🤔 Или поне не съм разбрала. Кое му е по-специалното на прегледа с доплер?
Инвизибъл, честито момиченце! Аз ще ходя в 21седмица на фетална в Майчин дом про доктор Цонев. Аз там съм се ориентирала за раждане при него, поне засега де... ще видим Simple Smile
Юни е момичешкият месец, видя се тя 😀

# 476
  • Варна
Аз се чудя дали да не отида при Балев, че нали много го хвалят за ФМ...

# 477
  • Варна
Аз се чудя дали да не отида при Балев, че нали много го хвалят за ФМ...
Аз много не се доверявам вече на прехвалени светила. Не казвам нищо лошо, чувала съм само хубави неща за Балев, но мисля да се доверя на Цонев. Също чувам Много добри отзиви, до скоро е работил в чужбина, млад е... ще пробвам. Има една група във ФБ за раждане във Варна, и коментарите за него са страхотни.

# 478
Lemons, в Майчин дом 4d-то не е много ново и по спомен от предното раждане е едно за всички. Ще видя на 22.1 съм на ФМ при моята АГ там.

# 479
Лимонче, доплер е когато при 2D ехограф започнеш да виждаш тук там оцветяване в син и червен цвят (следи кръвотока), поне аз така си го обяснявам, но ако някой знае повече по въпроса, ще бъда благодарна да сподели Hug

Инвизибъл, да са ви честити розовите гащички 💝

Общи условия

Активация на акаунт