🌞Слънчеви юнски късметчета🌞 2020👶- ТЕМА 5

• 25 683
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Моята бременност я води д-р Бейлерян в МД. На 21.01 ще правим 4Д, така че ще кажа впечатления. Не съм чувала отзиви за 4Д-то им досега. Дано се представят на ниво.

Lemons, в Майчин дом 4d-то не е много ново и по спомен от предното раждане е едно за всички. Ще видя на 22.1 съм на ФМ при моята АГ там.

# 481
  • Варна
Лимонче, доплер е когато при 2D ехограф започнеш да виждаш тук там оцветяване в син и червен цвят (следи кръвотока), поне аз така си го обяснявам, но ако някой знае повече по въпроса, ще бъда благодарна да сподели Hug

Инвизибъл, да са ви честити розовите гащички 💝

Аааа с това ме гледа всеки пък и ми обяснява защо свети червено и зелено 😂
Ама не ми е казвала за кръвоток и плаценти и всички друго неща, които коментирате 🤔

Това 4d-то и аз не съм го чувала, но ще проуча. Мерси!
Чувала съм, че също добър специалист по ФМ е Стоилов в Добрич.

# 482
Invisible честитя девойка. Розовите сърчица направо цъфтят през юни, а ще им трябват някой ден младежи 😁
Аз почнах да усещам някакви като пукане на малки мехурчета в матката. Много е странно, не са газове защото е много нежно и гъделичкащо. Но нямам идея дали това е бебчо. А и се случва не много често, но в момента точно го усещам и реших да споделя 😊
Относно ФМ всички препоръчват да е след 19 седмица, най-добре между 20 и 22 🍀

# 483
Втората ФМ е от 18до 23г.с. Аз др седмица  когато ще я правя ще съм 19+1д. Питам за калция тъй като до сега бях на фемибион 2 а от наколко дни съм  на елевит  и мисля да приемам допълнително заедно със витамин д и нямах информация какво количество  и дали има и.др които да го приемат. На 5д ме гледат

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 22:30 от Anichka123

# 484
Heart Decoration Ето ме и мен. С голямо удоволствие ви изчетох! Много се радвам на хубавите новини. В понеделник съм на ЖК и аз се надявам да ви споделя такива. Вече съм по-спокойна, защото усещам бебето всеки ден, макар слабо и за кратко - нещо като побутвания ниско долу. В 20 г.с. съм.
От вторник съм ограничила солта до минимум, също и пържено, сладко и мазно, т.като имах повишено кръвно. Знам колко е опасно и започнах да се ограничавам, и да хапвам по-лека храна, а не всичко, каквото ми се прияде и по всяко време, както досега. От месец, освен витамини, рибено масло и спирулина, пия сокове от цвекло + моркови и ябълка+тиква. Чувствам се енергична, скоро ще разбера дали е повлияло на хемоглобина. Всъщност откакто съм бременна се грижа за себе си и силното главоболие, което имах преди, вече го няма, а страдах от години. Продължавам да пия и Pregnacare Max.
От днес и аз имам възглавница да си подпирам корема, че и кръста ме наболява, и тазовата област.

# 485
Amy и аз съм утре на ЖК. Нямам търпение. Имам доста изисквания за прегледа и се надявам лекарката да не ме претупа.
Иначе от февруари ще имам мултиспорт карта и много ми се иска във фитнеса да се поизпотя - не знам кои кардио уреди са разрешени.. но ще питам АГ а и ще погледна в интернет.
Иначе по-нататък мисля да посетя и йога за бременно, абе като цяло искам нещо да правя Simple Smile
Ако беше лято щеше да ни е доста по-лесно

# 486
За Лимончето и други фенове на марката Cybex, попаднах на това намаление. Не знам далавера ли е, но реших да споделя.
https://rayatoys.com/promotsii?firma=gb%2Ccybex&utm_source=f … le_promo_cybex_gb

# 487
  • Варна
Мерси, Деси Simple Smile
Ние вчера ходихме, но не посмяхме да купуваме. Още много рано и по-нататък ще видим от къде Simple Smile

# 488
Здравейте и от мен,
в Петък бях на ЖК обсъдихме всички резултати с АГ и така , сигурното е че едното ни бебе е момче. Даже малко се подразних на резултатите от пренатеста. За всяко заболяване са дадени резултати за всяко бебе , само за пола е дадено че е изолирана само У хромозома, което отговаря на мъжки пол. И отдолу има забележка че теста е правен при мнногоплодна бременност и тестът не може да каже едно или и двете са момчета. Искаше ми се и за пола да бяха и двете категорични, но все още имам надежда второто да е момиче.
НА ФМ съм чак втората половина на Февруари. Иначе бебета са добре , вървят си идеално засега и си отговарфят на седмиците .
С килограмите съм 2 надолу, ама не ме пуска тва гадене и тва е. Кръвното е добре , като цяло засега всичко е наред.
Възглавница и аз ще поръчвам , че все по корем гледам да легна пък нали не бивало и взех да се тревожа.

# 489
Аз се чудя дали да не отида при Балев, че нали много го хвалят за ФМ...
Аз много не се доверявам вече на прехвалени светила. Не казвам нищо лошо, чувала съм само хубави неща за Балев, но мисля да се доверя на Цонев. Също чувам Много добри отзиви, до скоро е работил в чужбина, млад е... ще пробвам. Има една група във ФБ за раждане във Варна, и коментарите за него са страхотни.

Д-р Цонев ли има кабинет до съда, Тракия? Една позната каза, че там е най-добрия специалист по ФМ във Варна (имаха проблеми с техния бебок), но не се сети името му.

# 490
  • Варна
Аз се чудя дали да не отида при Балев, че нали много го хвалят за ФМ...
Аз много не се доверявам вече на прехвалени светила. Не казвам нищо лошо, чувала съм само хубави неща за Балев, но мисля да се доверя на Цонев. Също чувам Много добри отзиви, до скоро е работил в чужбина, млад е... ще пробвам. Има една група във ФБ за раждане във Варна, и коментарите за него са страхотни.

Д-р Цонев ли има кабинет до съда, Тракия? Една позната каза, че там е най-добрия специалист по ФМ във Варна (имаха проблеми с техния бебок), но не се сети името му.

Не. Той работи само в МД и то от скоро работи постоянно. Преди това е редувал няколко месеца тук и няколко в Швейцария, където е практикувал фетална морфология. Този на Тракия не го знам кой е.

# 491
  • Варна
Аз бях при Д-р Цонев в клиника Темелков до районен съд. Доволна съм, но прегледа мина доста бързо. Чувам все добри отзиви за него. В края на февруари ми предстои втора ФМ и се колебая къде да я направя при него или да се редя за час при Балев.
Чувам добри отзиви за др Цонев от МД, мисля да си запиша час при него, да видя какво е и неговото мнение,въпреки,че за раждане клоня към ОБ.
Моята Аг, каза, че не гледа за кръвотока понеже няма доплер, сега издирва доктор който преглежда с такъв.
Вече нямам търпение да дойде 15-ти да отида на ЖК, имам чувството, че мина цяла вечност.

# 492
  • София
За пренатеста за съжаление при близнаци няма как да се определи пола и на двете.
В твоето днк има мъжки и женски пол, но женския може да е твоя, така че бебетата са или две момчета или са момче и момиче Simple Smile

Честно казано си бях заплюла столче за кола в рая тойс и мисля да го поръчам на това намаление. Не знам дали ще има още намаления, аз искам точно столче на сайбекс, ще пасне на количката и за това ще отидем да поръчаме едно.

Ето примерно малко се прецаках с намалението в комсет, че не купих шишета и стерилизатор, а май следващото намаление ще е чак на 1-ви юни, което ми е супер недобра дата за купуване. Трябва да
Имам всичко преди юни, защото нищо не се знае ...
Да се надяваме май да пуснат в хиполенд.

Повече не смятам да отлагам, а като видя нещо заплюто от мен да е намалено много, просто ще го взимам.

# 493
Брайда ми напомни да питам за мнение , като спомена столчета за кола. Ние с баткото бяхме с кошница  и после на столче, обаче сега се заглеждам в тия дето са 0, 1 и 2 група или от 0 до 25 кг. с изофикс. Тъука дружките ме разубеждават че не е много удачно , в предвид че като се тръгне на консултации , как ще ги пренасям. Честно казано , не се виждам сама по доктори с близнаци , все някой ще е с мен, пък и да нося две кошници до колата и обратно пак някакси не се виждам. Вие какво бихте ме посъветвали.

# 494
  • Велико Търново
И на мен това ми е проблема, за сега само го мисля и не бързам да купувам нищо. И ние чакаме близнаци и май искам кошници в началото, по скоро комбинирана количка с кошници. Струва ми се по удобно и практично. И аз няма да мога да нося 2 наведнъж ( сега съм 47кг), но ще слагам количката в багажника и така. И винаги могат да се смъкват с кошниците, било то за доктор или за гости. И също малко се притеснявам с шофирането и 2 бебета отзад, но не искам да чакам все някой да е свободен за да ми помага.

Общи условия

Активация на акаунт