🌞Слънчеви юнски късметчета🌞 2020👶- ТЕМА 5

• 25 679
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Охх,момичета,здравейте! Днес някакъв дерт ме гони,че съм записала часа за ФМ малко рано и се чудя да го сменям ли. По едното приложение (pregnancy week by week) съм 18+1; по Feia съм 19г.с ,термин 13 юни (Първи ден на последна мвнструация 06.09) и записан час за ФМ - 22.01.  Дали е добре или да попитам за смяна за една седмица по-късно? Ох,някой път имам чусвтво ,че прекалявам с мисленето,ама ...

# 496
  • Варна
Здравей. Според мен не е рано. Аз съм с термин 12.06 и преглед на 21.01, самата акушерка насрочи прегледа в тази седмица, не съм си записвала часа на своя глава. Не се притеснявай, бъди спокойна. : )

Охх,момичета,здравейте! Днес някакъв дерт ме гони,че съм записала часа за ФМ малко рано и се чудя да го сменям ли. По едното приложение (pregnancy week by week) съм 18+1; по Feia съм 19г.с ,термин 13 юни (Първи ден на последна мвнструация 06.09) и записан час за ФМ - 22.01.  Дали е добре или да попитам за смяна за една седмица по-късно? Ох,някой път имам чусвтво ,че прекалявам с мисленето,ама ...

# 497
Kati_ а на такава количка спряхтели се вече, на която кошниците да се монтират на рамата.Аз пък гледам коша да става и зимен и летен, т.е. да е комбиниран, че аз си имам и батко на 6 и ще гледам да мъкна максимално малко неща

# 498
Здравей. Според мен не е рано. Аз съм с термин 12.06 и преглед на 21.01, самата акушерка насрочи прегледа в тази седмица, не съм си записвала часа на своя глава. Не се притеснявай, бъди спокойна. : )

Благодаря ти за бързия отговор! Определено ми е много по-спокойно.❤

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 13:06 от Nightorchid

# 499
  • Varna, Bulgaria
За мамите с близнаци.
На мен уж не ми се даваха много пари за количка, но като се разрових, тези до 700 лв са само с по един кош, а аз също искам да има поне зимен и летен. В момента съм си харесала два модела, макар че няма да бързаме още с покупката.
https://moebebe.com/kombinirana-kolichka-za-bliznatsi-s-max-doub … m_campaign=intrel
Това е едната, на която съм се спряла. Изглежда ми доста маневрена.
Другата е:
https://www.baby.bg/mikado-duet-kolichka-lux-3-v-1-c-03.html
Като тази е 3 в 1 с кошчета за кола, а има и вариант 2 в 1 без тях.

# 500

Благодаря ти за бързия отговор!
На мен ми казаха, че е най-добре да съм влязла в 20та седмица, но нямаше свободни часове и ще правя втората ФМ в 21ва.

# 501
Аз ще съм 20+4, а и бебето върви напред. Преди 20та ми казаха, че е рано и някои неща може да не се виждат.

# 502
За мамите с близнаци.
На мен уж не ми се даваха много пари за количка, но като се разрових, тези до 700 лв са само с по един кош, а аз също искам да има поне зимен и летен. В момента съм си харесала два модела, макар че няма да бързаме още с покупката.
https://moebebe.com/kombinirana-kolichka-za-bliznatsi-s-max-doub … m_campaign=intrel
Това е едната, на която съм се спряла. Изглежда ми доста маневрена.
Другата е:
https://www.baby.bg/mikado-duet-kolichka-lux-3-v-1-c-03.html
Като тази е 3 в 1 с кошчета за кола, а има и вариант 2 в 1 без тях.
Ели хубави са количките , ама много големи , особено зимните кошове.
Аз съм набелязала тази , но на 17ти ще ходим до София и ще минем да я видим на живо
https://www.baby.bg/copy-of-mikado-kolichka-duet-lux-2-v-1-c-07.html
А снощи ми излезна реклама на новите продукти на чиполино и видях че и те пускат подобна, но нямам наблюдения и върху двете марки.
За мен е важно да е компактна , за да ми се хваща в колата , и въпреки че съм с джип , в предвид и баткото и неговите колела и тротинетки , ми е важно това.
Ето я на чиполино
https://www.chipolino.com/bg/products/vreme-za-razhodka/double+s … rollers/Duo+Smart+

# 503
На мен термина ми е на 12.06, но час за ФМ имам на 30.01.По желание на д-р Янкова било по добре да е по-късно.

# 504
  • София
Аз сега в 17-та ще ходя на една фетална която е ранна: 16-18-та гс
А после в 21-22 ще запиша за основната.
Да не би който прави такава в 18-та да е просто на ранна?

# 505
Няма ранна. Оглеждат понякога в 18 за да са по-спокойни мамите или да вземат на 2 пъти пари.
Но наистина за да се види всичко хубаво трябва да е след 20 седмица, като 21 и 22 са оптималният вариант.
Тук не е от значение дали апаратурата е много добра, а защото към 20 седмица завършват развитие органите, които се гледат, а в 17, 18 седмица те все още не са..

# 506
Аз за ФМ в 16-18 не съм и чувала,нито чела някъде,че изобщо има.Ранната е в 18-23 г.а. ,а късната 30-32 г.с. Поне така гледам навсякъде пише.
В клиника Оскар при д-р Янкова винаги искат в последните седмици от срока да се прави,за да се покаже всичко,и смятам ,че така е и редно.
И аз като Аз съм с термин 12.06.,моят час ,както бях писала когато го записах е на 06.02.
На мен ми е малко нервно какво винаги преди преглед и докато не мине във вторник,ми е едно такова...осамотено,не ми се говори с никого особено,само мислех дали бебето е добре.
Днес почивам и не съм свършила кой знае какво вкъщи,само лежа и гледам филми.Нищо не ми се прави

# 507
Здравейте и от мен! Радвам се, че сте добре  всички 🥰 чета ви и не мога да ви догоня🤪
Срещал ли е някой режим за хранене на бременни? Аз се чувствам бая 🤰
Аз уж лягам на една страна, а се будя по гръб или по корем 😊
НА ФМ съм на 24.01. дано всичко е наред! Тогава ще съм в 21 г.с.при Амалиев в Плд
Пробвах се да си запазя час в СФ при Д-р Чачева, но няма часове и за февруари дори🥺 записаха ме в някакъв списък, дано ме вместят😉💋

# 508
В “Надежда” ли ходиш? Там има ранна 16-18, след това 20-22 нормална.
Аз също бях в 18та седмица и ще ходя пак в 22ра.

Maria_nna, aз също бях в този списък и успяха да ме вместят, успех и на теб Simple Smile

Аз сега в 17-та ще ходя на една фетална която е ранна: 16-18-та гс
А после в 21-22 ще запиша за основната.
Да не би който прави такава в 18-та да е просто на ранна?

# 509
Момичета, здравейте. Не съм се включвала отдавна, но изчетох всичко, за да успея да ви догоня😊.
Много полезна информация за количките, защото ги оглеждахме с ММ и тотално ни е непонятно как се избира правилната😁. Някой има ли впечатление от Buba?
Относно разните витамини виждам, че доста неща пускате, а на мен до сега нищо не ми е назначавано. В понеделник ще отида да пусна месечните, които се назначават и ще добавя вит.Б, вит.Д. Притеснява ме, че от два дена съм със световъртеж. Кръвното ми е наред иначе. Магнезий пия доста, защото ми го увеличиха. Иначе съм в 19 г.с вече и не усещам бебчо все още, с предна плацента съм😐.  Мога да се запиша и аз със 💙сърчице!

Общи условия

Активация на акаунт