Ох този страх от обвързване

• 13 235
  • 477
  •   1
Отговори
# 120
Да, бе, като се явят едни гуру-та в лИбУвтЪ и подхващането не женички, и чак ти иде да удариш дупе в тавана. Ма добре, че ги има и съществуват. Иначе как ще се научат истинските мъже да заимат женица.

# 121
Не разбирам как тези жени могат да очакват обич от някой мъж, с всичката тази притаена агресия в тях.
Ами какво да ти кажа, някои мъже само агресия събуждат.

Аа, Жребчето не пипайте! Без него шоуто не е пълно.

# 122
Май сте прави , каквото и да направих не се получава.Харесвала ме била , хубав съм бил и кво получих игнор след това...писах и нека не бързаме до теб съм нито те искам за секс или за нещо друго искам те в живота си за да ти помогна и да преодолеем този твой страх от обвързване заедно.Ама явно ние добрите и мили момчета страдаме най-много... Един вид я разбрах и исках да и подам ръка да минем през това заедно ама явно тя не иска или изобщо не и се занимава с някой....Уж единия ден ме иска , на другия не ме иска бахти живота..

# 123
Митак, спокойно. Ще намериш мадама, която ще се изчервява от радост, като я заговориш. Wink

# 124
Спри да й пишеш. Ако я интересуваш въобще, тя ще ти пише до 2-3 дни. Не бързай да й отговаряш.Кажи й, че си започнал да се виждаш с друго момиче и с нея искаш да запазиш само приятелски отношения, затова ще си пишете по-рядко. Много не й се обяснявай. После виж какво ще стане. Ако не й пука за теб, ще спре да ти пише повече. По-добре за теб, значи нямаш шанс. Ако почне да ти пише отново, тогава ще ти кажа.

# 125
Бъди по-недостъпен, ако те харесва и тя ще ти пише. Нали все пак нещата трябва да са двупосочни Wink
Ако не ти пише, ясно е.

# 126
Сегашният ми мъж се свърза с мен в неподходящ период. И тогава му дадох неопределен отговор и общо взето - радио мълчание с месеци. След това пак се видяхме, пак нещо не бяхме във форма и аз пак не откликнах. Накрая пак той ме потърси трети път, след година без чатове и връзки, даже му бях затрила телефона. Останалото е история.

Точна рецепта няма. Въпросът е какво искаш да правиш с живота си и дали моментът е подхоящ. Понякога не е и това е ОК. Ако ти е на късмет, ще стане и без трикове и пикап реплики. Така че не се бори, което ти е на късмет, само ще си дойде. А ако искаш да се бориш, то го прави от цяло сърце, не по рецепта, особено не по съветите от тоя форум, безумни са. Да не си раздавал сърцето...абе глупости! И как ще я спечели, ако не покаже сърцатост?

# 127
Ама верно болшинството мъже в тези теми се държат като жени - да се правел на недостъпен - страшен съвет.Nerd Не заблуждавайте момчето, много ви моля.

# 128
Ясно е че точна рецепта няма.

anonymiss,  че повечето жени искате "мъжът" да ви лази в краката, не означава, че всички мъже го правим Wink

Аз му казвам  моя личен опит, като мъж, все пак май ти не си мъж. Много захапват някои жени във форума, като чуят мъжко мнение. Явно истината може и да боли.

# 129
anonymous93, и докъде си в любовта (не в бройките) от твоя личен опит като мъж, че смяташ твоите съвети за много адекватни и полезни в случая? Такива разсъждения тип "мачкай, за да не те мачкат" не мисля, че ще са от полза на момчето. Освен ако не му е фикс идея да стане женомразец, за който е важно количеството, не качеството на връзките.

# 130
На недостъпен може да се правиш, ако си много вървежен. Ако не си, излиза, че или си сухарка, или бастун и не се постига желаният ефект.

А иначе жените не искаме да ни лазят в краката, а да се отнасят като с човек. Какво значи това? Ми значи емпатично да се отчита, че имаме слабости, но помощта да е нормална, не благовиден сексизъм. Тоест това, че имаме слабости в някои области значи, че сме хора. Не значи, че сме втора ръка хора и не че сме нетно по-слаби. Защото пък жените имат неподозирани сили в други области, с които наистина могат да скършат мъжа, ако решат.

# 131
anonymiss, по принцип женомразците са mgtow и не спят с жени изобщо. Много са редки случаите на женомразец, който е бил с много жени.

Сирен, никъде не съм писал, че жените не са хора. Обаче с неговото поведение може и да се докара до момент, в който ще е за съжаление.  Обикновено виждам сексизъм във форума от други хора. За кои области става въпрос ?

# 132
Напротив, има доста женомразци, които имат отношения с жени. Нещо като да си расист, ама да търсиш роби за черната работа. Тоест искат жени, но се държат използвачески, не ги е грижа, че скапват живота им. Имат си и "ред пил" методи да ги психират и да ги въртят на пета.

# 133
anonymous93, това абсолютно не е вярно за мъжете, които мразят жените. Не ми обяснявай глупости. Laughing

# 134
Май сте прави , каквото и да направих не се получава.Харесвала ме била , хубав съм бил и кво получих игнор след това...писах и нека не бързаме до теб съм нито те искам за секс или за нещо друго искам те в живота си за да ти помогна и да преодолеем този твой страх от обвързване заедно.Ама явно ние добрите и мили момчета страдаме най-много... Един вид я разбрах и исках да и подам ръка да минем през това заедно ама явно тя не иска или изобщо не и се занимава с някой....Уж единия ден ме иска , на другия не ме иска бахти живота..

Тоест искате просто да сте дружки.
Платоническо приятелство между вас не може да има.
Тоест няма как да сте просто приятели. На нея и е ясно, че я харесваш. И е ясно, че искаш секс. Авансите вече си ги дал.
И като и казваш,че не искаш секс, за нея това е лъжа.
Това че ти отговаря в някакъв чат, не означава, че те иска.
Означава, че е любезна.
Просто я остави на мира.
Няма как да и помогнеш, ако е наистина е в труден период. Остави я да си го изживее. Спри да и пишеш, ако трябва 6 месеца.
Но не я лъжи, че си намерил друга.
Понякога такива малки неща обръщат колата.
Ако жената наистина има проблем с доверието в мъжете, да излъжеш не е много умно.
Защото утре може да разбере.

Общи условия

Активация на акаунт