Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Никога не съм имал гадже..

 • 4 963
 • 92
 •   1
Отговори
 • Мнения: 6
Здравейте, момче на 18 съм и никога не съм имал приятелка, притеснителен съм и заеквам, не съм дебел или "грозен" ( По моите идеали ) както и да го разбирате, но не знам как да се държа с момичетата (А както на всички е ясно в днешното общество ако нямаш бройка до 8ми клас си загубеняк ) .. и от там идва проблема и притесненията ми :  Просто ако си харесам някоя не знам дори как да и пиша и ме е страх, че ще ме отреже и ще стана за смях сред съучениците ми. Тази година съм абитуриент и искам да се оттърся от мненията на хората около мен, но не знам как знам, помогнете ми с какво да започна, дори пробвах Tinder , но не знам как да започна разговора, притеснението ми, че нямам опит ме човърка супер много отвътре..

Благодаря ако все пак някой го е прочел 😊

# 1
 • Мнения: 3 053
Някой си, не ти е дошъл моментът, предполагам. Не знам защо ще се занимаваш със сайтове и писане, като си в училище и там е пълно с момичета. Харесай си някое скромно момиче, така и тя ще се притеснява, а ти ще бъдеш по-смел. Трябва ли всичко да е виртуално, говорете си!
Приеми следната гледна точка: мъжът е ловец, ако не се е получило, пак излиза на лов.
Ще ти се смеят, боже, не го мисли това, не си в детската градина все пак.
Не тичай след бройки, това е детинско, макар че и по-големи батковци го правят. Намери си приятелка и бъди щастлив.

# 2
 • Мнения: 2 650
Предполагам, че ще следваш след училище. В училище е кофти, в университета е друга работа вече. Не страни от колегите си, събирай се с тях в компания и така ще свикнеш да разговаряш с момичета без да се притесняваш. Постепенно ще забравиш за притеснението и нещата ще се случат.

# 3
 • Мнения: 1 564
Tanch е права.
Виж сега, момче.
Аз също нямах гадже до 12-ти клас включително.
Моят настоящ приятел не е имал до 13-ти клас включително (завършил е техникум).
Момче, изречението ти цитирам: "А както на всички е ясно в днешното общество ако нямаш бройка до 8ми клас си загубеняк" не е вярно. Разбирам, че на този ти етап смяташ училището за общество. Всеки на твоята възраст смята че това е така. Само, че Изненада - Не Е Вярно!
В университета е различно. Но и той е временен.
Всичко това в училището ти е временно.
Утре Училищният живот ще свърши. Всеки ще тръгне по пътя си. Ти ще започнеш живота си на чисто.
Сега на този етап е важно да решиш какво да искаш от живота си. Къде ще следваш?
Какво искаш да работиш? Това е важно за твоето бъдеще.
На този етап мисли за бъдещето.
Вярвай ми, в един момент ще бъдеш заобиколен от момичета Simple Smile
Пример - моят настоящ партньор в момента не може да се отърве от женско внимание.
Не е важно какво е сега. А какво ще бъде след това.
Училището е най-маловажният период в любовно отношение.

# 4
 • Мнения: 1 907
Е, каква бройка до 8 кл!? Повечето нямат гаджета,а само се хвалят.
Зарежи чатове и социални мрежи. Заложи на живото общуване. Дръж се естествено. Потърси обща тема за разговор, общи интереси. Направи комплимент на момичето. Покани я на кафе. И не се притеснявай, ако не се съгласи. Не го приемай като провал, а пробваш с друга. И какво значи, ще ми се смеят съучениците?! Ами не е нужно да биеш тъпана.

п.с. имам чувството, че с тези социални мрежи, младите съвсем нямат изградени умения за живо общуване.

# 5
 • Бургас
 • Мнения: 1 215
И аз смятам , че няма за какво да се притесняваш, повечето ми приятели от мъжки пол също не са имали гаджета до 12ти клас и смятам, че е съвсем нормално. Прави са момичетата  в университета е друго, приеми го като ново начало, там в повечето случай никой не те познава, така че хората нямат изградено мнение и няма да те съдят както в училище. Не се бой и ако харесваш някое момиче ѝ кажи , иначе няма как да знаеш дали и тя пък не те харесва , но се притеснява. Много момичета се правят на нахакано , но са срамежливи и ако не направиш първата стъпка нищо няма да стане. Аз също съм такава , доста отворен човек съм , но и аз се притеснявам що се касае до връзки с мъже, така че не го мисли, може да те отрежат 10 пъти, но с единадесетата да се получи. Аз като по-млада смятам , че няма нищо лошо в чатовете и приложенията за запознанства , но имай едно на ум , че нещата на живо са съвсем различни, ако се чувстваш по уверен когато общуваш в Интернет , Ами пиши и там, поне за да свикнеш и да чувстваш по-добре , но естествено на живо е много по-важно. Пък и има момичета, които по принцип харесват срамежливи момчета , така че няма какво да му мислиш. Смятам за най-важно да не ти става фикс идея да имаш приятелка, остави нещата да се случват естествено. Бих дала и съвет да опиташ да дружиш и с момичета, ей така просто да са ти приятелки, така ще свикнеш да общуваш с жени и ще го приемаш за съвсем нормално , пък и в доста отношения жените са по-толерантни и не вярвам някоя приятелка да ти се подиграват , че са те отрязали, по-скоро ще ти даде съвет.

# 6
 • Terra incognita
 • Мнения: 6 763
За заекването потърси логопед. И хич да не ти пука. Бройки в осми клас, дрън- дрън.

# 7
 • София
 • Мнения: 6 149
Малей,добре че по мое време не ни мислеха за загубени тия дето нямаме гаджета в 8 клас...ММ е първата ми сериозна връзка,преди него съм имала 1-2 ,но нищо сериозно.Чааак на 21 намерих моя човек,а той беше на 26,също с 1-2 не особено сериозни връзки(даже май хич не са били сериозни,щом аз съм единствената, която е запознал с родителите си).И пак казвам-той беше на 26,доста добре изглеждащ,и едва ли се е имал за загубеняк.Просто е търсел подходящото момиче.Потърпи малко и съм сигурна,че ще я срещнеш...

# 8
 • Мнения: 2 077
Всяко нещо с времето си. Simple Smile Както се казва - нито цветята цъфтят през зимата, нито слънцето изгрява в полунощ.
Струва ми се, че си доста фиксиран върху това да имаш връзка, което не влияе добре на самочувствието ти. Лесно е да се каже, но повярвай, че в момента, в който спреш да го мислиш ще си намериш приятелка. Simple Smile

# 9
 • Мнения: 63
но повярвай, че в момента, в който спреш да го мислиш ще си намериш приятелка. Simple Smile

Вярвай ми, в един момент ще бъдеш заобиколен от момичета Simple Smile

Ако последваш тези 'съвети' ще си вкараш голям автогол, защото те ще те направят още по-пасивен спрямо жените. А ти реално имаш проблем, че ти липсва активност. Липса на активност води до още по-голяма пропаст между твоя опит с жените и този на връстниците ти. В крайна сметка жените отиват при мъже, които знаят как да ги третират. Умението привлича материала.

Ще ти дам следния пример. Представи си, че аз мога доста добре да ремонтирам компютри. Всички, които ме познават бързо ще го разбат. В момента, в който им се счупи нещо по компютъра ( софтуер или хардуер ), ще ми се обадят или направо ще дойдат пред нас да ми оставят манината за поправка. Ще ми предлагат разни благинки в замяна ( пари, ракия и други услуги ).

Айде сега си представи, че си доста добър в това да третираш жените. Какво ще стане ? Същото като с предишния ми пример, ще те търсят да ги опавяш. Ще ти се обаждат, като имат проблем с гаджето си, като им се прави секс или като искат някой да ги забавлява и т.н.

Преодолей страха си от отхвърляне и се фокусирай да трупаш опит.

# 10
 • Мнения: 614
Работи по преодоляване на страха от живо общуване, но не с нагласата че непременно трябва да се случи нещо. Случването ще дойде, рано или късно.

# 11
 • Мнения: X
Офф, опитах се да дам съвет обаче звучи нелепо. Не искам да измествам фокуса от автора и неговия проблем, но няма как да не споделя моя. Отрицателен, положителен, ще се радвам ако някой даде и на мен съвет. Авторе, не си сам. И аз нямам връзка, но не съм и имала, а съм вече на 20. Много е объркано и не знам дали ще успея да го обясня както го виждам аз, ще пробвам. Имам някакъв страх да се обвържа, не знам откъде произтича, но просто ме е страх. Когато някой се опита да е по-близък с мен ставам тревожна, коремът ми се свива на топка от страх, неприятно е. Пак казвам, че не знам откъде идва това. Нямала съм травмиращи преживявания, да чукна на дърво, имам здраво и обичащо се семейство, нямам идея откъде е този мой “дефект”.
Имам приятели момчета, не е като да нямам, но просто ги държа в т.нар. Friend зона.
Като една типична жена от една страна искам връзка, но от друга ме е страх и знам, че съм си самодостатъчна.
Объркано е, но просто имах нужда да го напиша някъде, да го споделя. С приятели и близки не съм го говорила, защото не намирам подходящите думи, а и ми се струва, че трудно ще разберат какво точно се опитвам да кажа, най-вече защото както стана ясно аз самата не съм наясно. И искам връзка, и ме е страх от такава.
Възможно е това да се случва освен заради страха, но и защото съм много мнителна или защото (четох една друга тема) изискванията ми не отговарят на това, което аз “предлагам” в замяна. Не знам къде е истината. Относно изискванията към човека до мен наистина не са много и са свързани по-скоро с личностните му качества, не толкова с външния вид. А и смятам, че аз също съм до някаква степен “добра партия” - на 20 години съм, студентка съм, работя си по специалността, живея отделно от родителите си в доста добър столичен квартал, имам си собствена кола и тази на евентуалния партньор не ме интересува особено (а доста момчета тръгват да ме свалят именно с автомобилите си, явно оставам впечатление за меркантилен човек, не знам), на външен вид си имам някакви кусури според мен, които забелязвам и се старая да работя над тях, но като цяло често получавам комплименти от противоположния пол за физическите си дадености. Един приятел даже наскоро се беше изпуснал (проф.спортист е), че момчетата от отбора му ни били видели и доста го питали за мен, казвали му, че “на външен вид е идеал”.

# 12
 • Мнения: 63
знам, че съм си самодостатъчна.

Това ти е 'проблема' Grinning Ако човек е самодостатъчен, за какво му е връзка. Връзка се прави върху собствени дефицити, които партньора ти може да удоволетвори.

Не знам, защо си мислите, че е задължително човек да има връзка. Аз лично познавам няколко изцяло асексуални хора, които си живеят доста щастлив живот, без да имат интимна връзка.

# 13
 • Мнения: 6
Офф, опитах се да дам съвет обаче звучи нелепо. Не искам да измествам фокуса от автора и неговия проблем, но няма как да не споделя моя.

Напротив, някак си се чувствам не толкова странен като чета такива проблеми. Без значение дали е като моя проблем или малко по различен Wink

# 14
 • Мнения: 63
на мен лично колко са ми изневерявали ама като съм ги хващал

Проблема е в теб, не е в жените. Ако беше пич на място, нямаше да ти изневеряват.

Общи условия

Активация на акаунт