Никога не съм имал гадже..

• 7 791
  • 92
  •   1
Отговори
# 15
Наистина е тъжно това, че се чудиш не как да заговориш някое симпатично момиче някъде наживо, а събираш смелост да пишеш на разни мацки в Тиндъра...
Но ако наистина това е притеснението ти, мога да те успокоя, че е достатъчно просто да поздравиш, и после ако има интерес, разговорът сам си тръгва.

# 16
Най-хубави и чисти са връзките между 15 и 22 - време на безгрижие, парите не са важен фактор, хората живеят в настоящето, дават безценен опит занапред, все още не се носи емоционален багаж и не се гледат биологични часовници.
Авторе, помисли над това и се възползвай от тази възможост. После става сложно и хората вече са обременени с какво ли не.

Моят настоящ приятел не е имал до 13-ти клас включително (завършил е техникум).

Пример - моят настоящ партньор в момента не може да се отърве от женско внимание.

От твоето или?  Flushed
Нещо не се разбира добре.

# 17
А аз си мисля, че ако парите са фактор за някого, това е по-скоро въпрос на възпитание и си личи от ранна възраст.
Просто докъм 21-22 човек още е безгрижен и много не мисли в дългосрочен план, съответно може да се сгаджоса и с някого, който е очевидно неподходящ за сериозна връзка, защото...има време да дойде подходящия/подходящата.

# 18
  • Бургас
Относно проблема на анонимната мацка, хич не се притеснявай и аз бях така, дълго време просто нямах нужда от връзка и когато някой искаше да излезем за 2ри или 3ти път все измислях оправдание,  хем исках да имам приятел , хем не исках. Просто по едно време стана от само себе си, дошло му е времето. Ще го усетиш.

# 19
Най-хубави и чисти са връзките между 15 и 22 - време на безгрижие, парите не са важен фактор, хората живеят в настоящето, дават безценен опит занапред, все още не се носи емоционален багаж и не се гледат биологични часовници.
Авторе, помисли над това и се възползвай от тази възможост. После става сложно и хората вече са обременени с какво ли не.

Моят настоящ приятел не е имал до 13-ти клас включително (завършил е техникум).

Пример - моят настоящ партньор в момента не може да се отърве от женско внимание.

От твоето или?  Flushed
Нещо не се разбира добре.
много забавно. Не. Когато излизаме заедно забелязвам как го гледат мацките. Тези погледи не се бъркат Grinning

# 20
  • Fairbanks, Alaska
Нормално е да го гледат. Щом с него има жена, значи е готин и автоматично става желан и от другите жени.

# 21
Относно тези с бройките в 8. клас, става дума за виртуални бройки. Дъщеря ми завършва 7-ми и масово около нея ходят и сменят гаджета на 2-3 седмици. Само че въпросните гаджета дори не се познават и не са излизали на живо, а само се пишат разни лиготии в мрежите. А и дори да е имало реален контакт, цифрата е три пъти по-малка от обявената.

Отделно, няма нищо фатално на 18 г. да си нямал гадже. Почни да излизаш в смесена компания и се завъртай около момичетата, не с цел да се гаджосвате, а да се отпуснеш в общуването. За заекването - консултация с невролог и логопед, не знам защо досега си го ниглижирал.

Едно упражнение за увереност: говори пред огледалото, няма значение какво, ако трябва стихове рецитирай, но трябва да се гледаш в огледалото. После същото, но стъпал на ниско столче. Като говориш с хората, винаги ги гледай в очите.
Някои се записват на уроци по танци, за да си осигурят контакт с момичета, не знам доколко е препоръчително, но няма да навреди малко пластичност.

# 22
Като чуя някой да се определя като "добре изглеждащ", а не му върви с жените, представям си някой скован тип.

# 23
Най-важното е да имаш самочувствие и да не се притесняваш. Ще те отблъснат 5-6, но все една ще те хареса. Жените няма сами да дойдат , ако не ги търсиш, но трябва ясно да знаеш кои биха били с теб. Търси по-скроми и „нормални” момичета, не се хвърляй на някой инста модел с 1000 последователя и още толкова ухажори.

# 24
Съпругът ми е първото ми гадже, бях на 22 навършени като се запознахме . Преди да го срещна все харесвах момчета, които не ме харесваха и бях харесвана от такива , които не ми допадаха. Все не ми се получаваше сечението. Съпругът ми пък е имал само една дългогодишна несподелена любов към негова съученичка . Като се срещнахме по време на студенството ни, той се залепи за мен като гербова марка. Беше внимателен но и много настоятелен , не се отказа нито за момент,  макар че не му давах никакъв шанс.  Полека лека в ежедневното общуването в университета го опознах като човек, като душевност, като приятел и от там нещата се случиха. Той не Аполон Белведерски , нито аз съм Царица Савска , но има нещо в него, от което все още, вече 30 години,  ми изтръпват краката Simple Smile . Както са казали старите хора - за всеки влак си има пътници.   За твоя също ще се намерят. Просто трябва да загърбиш комплексите си, да бъдеш себе си и ако наистина искаш да бъдеш с някой да му покажеш с цялото си поведение. Пък каквото сабя покаже.

# 25
О, сега се сетих.
Самоувереността е много важна.
На практика ми се е случвало на дансинга някое момче да ме привлече за танц. И дори и да не е моят тип, да се изкефя на самочувствието му и да ми стане приятно и интересно. Но границата между приятно и интересно и арогантно и самовлюбено е много тънка. За усвояването ѝ е нужно много внимание... Ако искаш ще я намериш Simple Smile
Със сегашният ми партньор има точно онова чувство, което е описала Re_ge - уникалното чувство, което възбужда и поражда любов едновременно.
Той е имал няколко нещастни връзки до преди мен, а аз също. И накрая намерих точно този, който бе в мечтите ми. А и в края на краищата за това са всички връзки - да ни направят по-добри и да ни приближат до точният човек за нас.
За протокола, аз съм на 30 Simple Smile

# 26
Външният вид няма особено значение, а излъчването. Когато си уверен, другите го забелязват, това влияе и върху възприемането и субективната оценка за привлекателност.

Скрит текст:

# 27
Всяко хубаво момиче е затрупано онлайн с десетки и стотици съобщения на ден. Здр как си, кво си правиш, ехооо, там ли си, мноо си готина, вулгарности и т.н. Да изпъкнеш в този водопад не е много лесно. Ще трябва да си пречупиш страха и да си готов да изтърпиш много игнориране и отхвърляне, но такъв е животът. Само с наблюдение няма да стане. Едно време офлайн ги правехме тези неща.

Вероятно като студент ще се ошлайфаш. Там не отказвай никакви предложения за мотаене след лекции, обядване и подобни. Предлагай и ти на хора, които са ти симпатични. Неангажиращо. Като опознаеш няколко момичета ще видиш, че не са страшни. Хора като хора.

# 28
Всяко хубаво момиче е затрупано онлайн с десетки и стотици съобщения на ден. Здр как си, кво си правиш, ехооо, там ли си, мноо си готина, вулгарности и т.н. Да изпъкнеш в този водопад не е много лесно. Ще трябва да си пречупиш страха и да си готов да изтърпиш много игнориране и отхвърляне, но такъв е животът. Само с наблюдение няма да стане. Едно време офлайн ги правехме тези неща.

Вероятно като студент ще се ошлайфаш. Там не отказвай никакви предложения за мотаене след лекции, обядване и подобни. Предлагай и ти на хора, които са ти симпатични. Неангажиращо. Като опознаеш няколко момичета ще видиш, че не са страшни. Хора като хора.

Абе тои тва няма да стане май щото мисля малко да поработя преди да стана студент 😂 Че и ся с тоя коронавирус нито съм търсил университети нито знам как се влиза, а и съм една година по малък, 02 съм и завършвам с 01 .. Ако не стане в работата имам 1 година да се вразумя

# 29
Ими много хора, които не са следвали, но не са останали необвързани. Университетът е възможен следващ етап в живота, а не магазин за гаджета образно казано.

Общи условия

Активация на акаунт