Ох този страх от обвързване

• 12 944
  • 477
  •   1
Отговори
# 30
Ама, откъде го разбра това, Братане?
Тя го вижда за първи път, много ясно, че няма да го покани на мига в хотела.
Пък може и на Сирената "шит тестовете" да прилага.
Поне месец-два трябва да "походят".

Ако ептен не го харесва, щеше да е като с Програмиста - режат го категорично след първа среща и го  трият от фейса, и дотам.

Иначе е ясно, че с това разстояние нищо няма да излезе.

# 31
Огелпил си работите още при първата среща като си избързал и настоявал за задълбочаване. Направо си я подплашил или е помислила, че я искаш само за леглото. Лошо. И връзка от разстояние, не виждам надежда...

# 32
Момичето ти казва, че не иска сериозна връзка, нито неангажиращ секс-това означава, че не ги иска с теб. Явно някъде се дъниш или просто не те харесва.

Ако обаче се появи правилният човек, ще видиш как за два дни ще се завърти на 180 градуса.

Митко, като жена с опит ще ти кажа, че горецитираното може въобще да не е вярно и да не се отнася за твоя случай.
На първа среща, че и на пета, примерно, не всяка жена е склонна към близост - както психическа, така и физическа. Някои хора изчакват, обмислят, не се отпускат лесно. Което не значи, че това конкретно момиче не харесва теб.
Не познаваме това момиче и е профанско дори да правим предполажения каква е, как те приема и дали и какво може да стане по-натам.
Ти как виждаш една връзка от разстояние с нея?

# 33
Извинявай, но решението за обвързване идва с времето. Не може още от началото да решите "ние ще сме гаджета", това не ти е договор с мобилен оператор. Ами имайте малко търпение, нещата са несигурни, то затова си има предварителен период, в който нормалните хора се разделят без драми, просто защото нищо не ги е грабнало в отсрещния.

Ма те сега искат всичко от началото - момата да подпише договор да им прави сандвичи и да им душка чорапите, да не иска ухажване и излизане, да се хвърли на амбразурата с поведение на дългогодишна съпруга, не ново гадже.

Еми не стават така нещата...

# 34
Сапфирче, така ги предвиждам така нещата, а как ще се случат - не знам. Да си има едно на ум, за да я усети навреме, когато пожелае да го използва.

И не знам защо всички сте скептични към връзка от разстояние повече от година, така че изобщо не е невъзможно, нито пък по-трудно.
Запазва се тръпката и като не сте се виждали със седмици всяка среща е като първа и не си се пречкате редовно. За неговата възраст това е перфектно, няма да му пречи на ученето и да се тормози с ежедневни драми.

# 35
...и няма такова нещо като страх от обвързване, особено при жените. Има страх от обвързване с определен човек, в смисъл, че няма да ти носи стойност в живота, а ще ти е камък на шията и тегава задача.

# 36
Точно за неговата възраст липсата на секс 4-5 пъти седмично въобще не е (не би трябвало) да е перфектна Grinning.
За нея по-може, момичетата около 20-те често не са с напълно събудено либидо.
Нормалното би било да се ориентира бързичко към друга, по-наблизо.

Сирен, въобще не си права.
Има страх от обвързване, и още как.
Да, понякога се използва като предлог да разкарат човека или да го сложат в ролята на лакея (както мисли Братан), но съвсем не винаги. Понякога означава точно това - страх да не те посекат отново. И нещо като молба другият да те извади от тоя страх. Така че може да е отрязване, но може и да е покана. Няма как да се разбере от първия път. То ще си проличи кое е до месец-два. Само че при тях не го виждам, тя си заминава и пак минават на виртуални свалки.

# 37
Сирена, разбира се, че жените имат страх от обвързване (нещо, което може да се приеме като характеристика на мъжете).
По мои наблюдения жените под 25-26г. масово не искат да си губят свободата, някой да им държи сметка и да се задържат на едно място трайно, не толкова, защото ги е страх от нараняване.

# 38
Страх от обвързване може да си е налице и при двата пола. Различни фактори водят до това.
Но в случая не можем да говорим за такъв феномен при хора на първа-втора реална среща. Кой нормален чавек има стремеж към обвързване на такава? Това трябва да е човек с яки дефицити.

Митко, ако се харесвате, дайте си шанс, но не я припирай в нейния случай. Може да има незарасли рани. И да се пази от нови. Затова да се нуждае от време. Но и от реално опознаване.
Нещата ще се развият сами. Ние няма как да предвидим посоката им, обаче.
Не случайно те питах ти как виждаш развоя на връзка от разстояние. Защото само в нета работите едва ли ще се развият към задълбочаване.

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 10:46 от Judy

# 39
По-скоро ги е страх от задушаващи ревнивци. Ми много ясно, че на тая възраст може да искаш да имаш нещо-като-връзка, без да се кълнеш във вярност. Оф, 2020 е вече, новите поколения що не се държите малко по-светски? Това е нормален ефект от нежеланието на мъжете да поемат мъжката част, но да си останат изискванията към жените.

Сделката е честна- мъжът не си споделя стандарта и не плаща; жената си оставя вратички.

И да, говорене за обвързване на първа физическа среща е супер зловещо. То не е страх от обвързване, а нормален страх от психари.

# 40
Митко брат, само с цветя не ходи!

Отидеш ли с цветя си до там, брат. Ще ти излезе име. Ще те вземат за неосъзнат гей.

Тоя номер с нараняванията е пословичен. Не се хващай, иска да те върти на пръста. Със жените само твърдо, ако не искаш да те разпори.
Представи си как те разрязва на две парчета през кръста. Това ще направи тя с тебе. Така ще се почувстваш. Сега слушаш любовна музика и гледаш любовни филми, и всичко ти изглежда постижимо. А то не. Ще те забие като пирон в земята само главата ще ти остане, после ще се засилва и ще те рита точно в лицето. Накрая ще ти се изплюе на окървавеното лице и ще си тръгне. Няма да и мигне окото.

На нея за теб не и дреме и никога няма да и дреме.

Митко, братче, просто я питай. "На теб пука ли ти за мен?". Ще смутолеви нещо като, че те има за близък, но никога няма да каже че и пука за теб.
Тропси, братче, това дето те е ритало през лицето, не е било жена! Чък Норис е бил! Grinning

# 41
Вие не ме разбрахте за секса, не съм казал че искам секс още отначало...исках да кажа че тя не иска връзка и се одръпва , а в същия момент и не е такава лека жена да прави неангажиращ секс с някой, просто иска да е сама явно за момента ...не знам и аз как да постъпя наистина държа на нея и тя ме харесва ,но станат ли по сериозни разговорите ни се дърпа + това се връща тази година и ще си е тук в България. Няма връзка от разстояние да има ако се случат нещата.

# 42
Според мен, Братан усети нещата най-правилно. Ти си friend zoned.

А другият господин дето коментира и нарича жени, които не познава “мърши”, да изпие една студена вода, че не виждам коя ще му върже. Докато го четох, се отвратих.

# 43
Ами като ще е тук я кани да излизате по-често и в началото поне някоя и друга седмица не я притискай, вкл. с въпроси за самата ви връзка - как я вижда и какво изпитва. Просто се срещайте и общувайте. За обикновени неща си говорете. Ходете на кино, на боулинг - виж какво е общото между вас като интереси.
Времето ще покаже по-натам развоя.
И не се връзвай на мнения и прогнози от хора, които не ви познават. Претенденти за нов Нострадамус - колкото искаш. Случаи всякакви съм виждала. Всеки казус и човек е за себе си.

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 14:20 от Judy

# 44
Учи ли и с какво се занимава?

Общи условия

Активация на акаунт