Ох този страх от обвързване

• 13 163
  • 477
  •   1
Отговори
# 60
Е как какво. Митко си решава какво да прави с нея.
Ама той като гледам е вече във вид платонични отношения с нея не по собствен избор Smile

# 61
  • Насред хаоса
Те явно си въобразяват, че сексът е някакъв магически инструмент, с който задължително ще вземат акъла на жената и оттам нататък си представят, че тя ще прави, каквото искат, защото е омагьосана. Нищо подобно.

# 62
  • Sofia
'Айде сега, "не по собствен избор" – пак мъжлето, напъхано в ролята на жертвичка. Crazy

# 63
Няма жертва тук, не си измисляй. Yum
За да има връзка, трябва и двамата да са съгласни. То е ясно какво е избрал автора, ама девойката си дава пас.

Блеки, кога ще науча защо си толкова студена към мъжете?

# 64
  • Sofia
Блеки, кога ще науча защо си толкова студена към мъжете?

Към мъжете – не, към тарикатчетата и мухльовците – определено. Само че точната дума не е "студена", а по-скоро – изпълнена с презрение и насмешка. Sorry, ако някой се засяга.

# 65
  • BG
Добре как няма да иска връзка или да не ме харесва както вие казвате , като си пишем всеки ден в продължения на 3 месеца и виждам ,че е щастлива когато и пиша някакви неща. И че ми каза че съм красив . Просто е объркана и проблема е че е заради някой друг от миналото и ....а Аз не знам какво да правя как да и покажа ,че може да се довери на мен и няма да я оставя
Не можеш да направиш много. Най лошото ще бъде да се опитваш да бъдеш това, което не си и да пренавиваш пружината. Повтарям се сигурно, но дай си някакъв срок, примерно месец. Кани я на срещи, ходете пийте кафе, кино, хапване и друго каквото правят хората на 22. Не отваряй дума за връзки, но говори с нея, не за себе си, а с нея, интересувай се от нея. Внимателно с миналото и, когато е готова сама ще ти разкаже. Колкото повече споделя с теб, толкова повече доверие ти има. Ако след месец няма промяна в отношенията ви, ако си говорите само глупости и се четкате, кой колко красив е, то явно нещата ще си останат такива и връзка между вас няма. Напълно е възможно да има и друг, който я наобикаля и тя да се чуди между двама. Ако е така, докато тя не реши кой ще е, все така ще се измъква. Когато реши, ще разбереш веднага. Та такива ми ти работи...

# 66
Tony34A, много е вероятно да се занимава не само с друг, ми с още няколко Satisfied. Не е като да не познавам момчета(приятели и познати) в подобно положение на неговото. Още повече в дигиталното пространство на повечето момичета им пишат не един или двама, следователно момичетата гледат да се уредят с най-добрата партия, според самите тях. В такъв случай може да с съревновава с някой по-мастит типаж без да знае и шансовете му да клонят към 0% Wink Може и просто да не иска, както ти е казала. Или да си резервен вариант.

А да. Сексът за повечето жени е разменна монета и средство за властване над мъжа. На повечето, обикновено не им е в топ приоритетите(разбира се пишещите в бг мама не влизат в повечето). Вече ако влезе в ролята на пълен амсалак и иска да си го изпроси може и да стане с доста компенсации материални най-вече. Чак тогава вече може и да ти  каже, че "привлечена" към теб Trollface.

Общо взето на 22 го съветвам
Цитат
Chase Money, Not Women
.

# 67
Точно толкова вероятно, колкото и да не се занимава с никой друг.
Като не я познаваме е излишно и безплодно всяко спекулиране с вероятности.

# 68
  • BG

Абсолютно. Всичко е вероятно, защото нищо не е известно. Но, пък и не разбирам, защо винаги трябва да се предполага най лошия вариант.

# 69
Относно цветята и аз бих посъветвал автора да се въздържи. И то да се има предвид , че съм романтик по душа Stuck Out Tongue Winking Eye
Обаче наблюденията са ми, че в начална фаза объркват нещата, вместо да помогнат. Вече ако имате връзка е друго нещо.

Сега прочетох, че само веднъж сте излезли, и вече коментирате за секс, наранявания и тн. Според мен прекалено много я пришпорваш, дори да те харесва най-вероятно ще избяга , ако много я притискаш още от първото виждане.
Нещата между двама или се случват от раз, или не се случват. Ако трябва някой да се доказва или да сваля звезди, работата е отекла, няма да я бъде, или поне не за дълго.

# 70
Съгласен със стренгер. Нещата стават бързо. Обаче аз съм имал два случая, след като много съм се натягал, нищо не става, после мен ми писва, отбичвам я и онези почват да ми реват, ама аз такова, ама аз онакова, сега ми дойде акъла. Е късно е  моме за китка.
Имах един приятел, в студентските години, ами човека що мърдаше в Студентските го беше онадил. Тактиката му много проста, ако не първата втората, ако не втората, третата, и тн. За 1000 бройки човека каза че много рядко е стигал до номер 4. Каза рядко 1, почти винаги 2 или 3.

# 71
Той нали поясни, че мадамата щяла да се връща за постоянно в България...

Тя хубаво щяла да си идва в България, ама това “тази година” не се знае много кога ще е 😂 Голям ентусиаст е Митко. 🤓

# 72

Абсолютно. Всичко е вероятно, защото нищо не е известно. Но, пък и не разбирам, защо винаги трябва да се предполага най лошия вариант.

Затова и всякакво заиграване в опити за пророкуване само объркват и без друго объркания човечец.
И аз не разбирам защо има хора, които търсят най-лошото развитие. Ми пооткрийте се бе, човеци. И хубави неща има по света. И хубави хора - също. Че даже и хубави и стойностни жени. Туй да видиш!

Съгласен със стренгер. Нещата стават бързо. Обаче аз съм имал два случая, след като много съм се натягал, нищо не става, после мен ми писва, отбичвам я и онези почват да ми реват, ама аз такова, ама аз онакова, сега ми дойде акъла. Е късно е  моме за китка.
Имах един приятел, в студентските години, ами човека що мърдаше в Студентските го беше онадил. Тактиката му много проста, ако не първата втората, ако не втората, третата, и тн. За 1000 бройки човека каза че много рядко е стигал до номер 4. Каза рядко 1, почти винаги 2 или 3.

Поредното клише.
При едни нещата стават бързо, но са повърхностни и затова - некачествени и не носят удовлетворение. При други - бързо и качествено. При трети - бавно и плахо, но се развиват прекрасно. При четвърти - ни бързо, ни добре. И т.н. И т.н. При по-бвния вариант изобщо не става въпрос някой да се доказва или прочие /пак клишета/. Просто не всеки е готов от раз да се разкрие и да допусне близост. Това не значи, че е студен и безчувствен. Дори напротив - тези, които се характеризират с дълбочина на чувствата, не се пилеят като есенни листа от вятър бързо и безпроблемно.
Избягвайте обобщенията и клишетата.
Те са характерни за хора с малък житейски опит, за тясно скроените и невиждащите по-далеч от носа си, както и за необичащите да наблюдават и да виждат на всяко нещо спецификите.
Ами авторът може да не ползва горната тактика, понеже не са му това целите. Всеки си битува на различно ниво. Затова има различни цели и различни методи за постигането им. Мотивират го различни неща. Движи се със своя си скорост и в своя си посока.
...
Аз не съм голям любител на цветята, но жестът би ме трогнал. Не заради цветята, сами по себе си, разбира се.
Не бих давала обаче съвет дали да подарява китки или да се прави на пукал. Това той трябва да си го прецени, като прецени самото момиче какво е, какво харесва.

# 73

Тя хубаво щяла да си идва в България, ама това “тази година” не се знае много кога ще е 😂 Голям ентусиаст е Митко. 🤓

Преслава69, все едно не знаеш какви сте жените 😛 🤓

# 74

Преслава69, все едно не знаеш какви сте жените 😛 🤓
Е, има жени и ЖЕНИ, също мъже и МЪЖЕ.

Общи условия

Активация на акаунт