Ох този страх от обвързване

• 13 316
  • 477
  •   1
Отговори
# 135
anonymiss, твоята логика е че мъжете, които спят с много жени са женомразци. Разбирам, че те яд, щото някой готин тип може да си позволи да е с много, а ти искаш да е само твой. Такъв е животът, някои хора са по-вървежни от други.

Сирен, спомена, че много четеш подобни неща. Red Pill, обикновено не се занимават с жени, влез в някой mgtow форум и ще разбереш. Пропагандата е да се занимават с други неща, също практикуват nofap(semen retention).
Повечето считат занимаването с жени за загуба на време.

Аз лично не познавам женомразец, които е бил с много жени, вие щом познавате.

# 136
Вече навярно са ти го казали 100 човека приеми, че просто не са се получли нещата, но аз вместо само да кажа "продължи напред", ще ти кажа да опиташ да разбереш причините, които могат да ти помогнат да се подобриш.
Ако е било просто липса а химия и визулано не-допадане, това е нещо нормлано и не означава, че на друго момиче няма да допаднеш.

Ако проблема обаче е във държанието във разгворите на живо (нещо доста различно от колкото чатенето), това вече си е проблем, защото може да се случи същият неуспех и с друго момиче. Ти трябва да разбереш дали маш пропуски в това отношение да работиш по този проблем !

Може да е било и комбинация от двете в твоя случи. Момичето е опитало да бъде прямо, което е по-добрият вариант, иначе може и още по-меко и като си тръгнете след срещата просто да не иска повече да се срещате, но ти явно като си понечил да скъсиш дистанцията, навярно да я прегърнеш, да докосваш, а тя вече е разбрала, че няма да се получи и за това ти е казал така.

Това един от огромните недостатъци на онлайн запознаствата, повярвайте без химия на живо просто няма как да се получат неща, макар и да има понякога изключения и да се появи на по късен етап. Но със чатове и снимки винаги ще го има и този проблем. За това живата първа среща и опознаването на живо, винаги са най-добрият вариант да срещенш партньор !

За точно заради прекаленото общуване на младите хора в интернет чрез писане, това винаги ще води до големи проблеми в живото общуване между мъже и жени ! Както казваше една приятелка: не е ли на живо "фейс ту фейс", да му виждам мимиките, жестове, да може да усетиш човека дали е искрен, тея онлайн общувания не ми ги хвали.

# 137
anonymous93, тия "готините" дето са с много жени, не е задължително всички да са женомразци. Такива, които се правят на недостъпни, въртят женски номерца на момичета, за да търчат след тях, манипулират ги и разсъждават, че всички жени искали мъжете да са им в краката, ама те щот са готини, няма да им се дадат, са минимум комплексари, пък може и женомразци. И да познавам точно такива женомразци, които се мислят, за много готини, актуални и вървежни и се държат цинично с жените, за да си помпят самочувствието. Същите ако се озоват без пукнат лев изпадат в депресия, щото само опаковка имат. Wink

# 138
Не е задължително, обаче ти друго написа преди малко. Защо да са комплексари ? Женски номера ? Кое им е женското или искаш да кажеш, че някак на жените по им отива да ги правят, обаче мъжете не могат. Що ? Не мислиш ли че е малко сексистко. А жените, които правят такива неща, комплексирани  ли са ? Аз лично не мисля, че е редно да се лепят епитети, все пак хората гледат да си постигнат целта по един или друг начин, нали така Wink. В някои случаи може и минат само с външен вид и малко актьорско майсторство. Не знам да изпадат в депресии.

# 139
Женско е мъжът да иска жената първа да го ухажва и да го омайва с жестове. Който разбрал-разбрал. Wink

# 140
За теб е женско, щото робуваш на предразсъдъци. Те така робувайки на такива неща, някои жени си остават сами на стари години.

Имайки предвид, че жената може да роди до определена възраст, мъжът може да си направи и на 50-60-70 , мисля, че е ясно кой е по-добре да действа Simple Smile

Не жените SMV(Sexual Market Value), обикновено пада след 30-35, предимно заради външен вид, докато при мъжа не е така. На мъжете принципно им се вдига с годините стига да правят пари, да поддържат форма. Все пак не се толкова случаите на 50 годишна с 20 годишен, а обратното Wink

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 02:07 от anonymous93

# 141
Тия теории ги говори на баламите, които се връзват. Smirk Нарича се женска природа, не предразсъдък.

# 142
Нарича се че ти са промили мозъка от малка Grinning.

Все пак живеем в 21 век, колкото и да не ти се иска, много жени го правят, балами не балами, това е положението. И да подрипаш тая си е Wink

Истината боли.

# 143
Който иска да го прави. Мен никак не ми пречи. Мъжете, които го изискват това от жените, ама хич не са ми цел, така че.. всичко е точно. Hands V

# 144
Митко, всичките съвети тук дето са писани от жени са неадекватни. Не им се връзвай. Грешката Не Е в твоя телевизор, от програмата е те толкова си могад.
Проблем е че принцеси няма, има момичета с които ще се чувстваш по-добре и няма да използват. Но това са много, много, ама  много малко от общи фон плява. Попаднал си на плява . Не си единствен, всички сме така. Тия буренаци около нас да вземеш едни градинарски ножици и само да режеш. За чеп за зеле не стават. Твоята кранта е същата. Трябва да осъзнаеш, че те са кранта, до кранта, нищо повече. Аз съм по възрастен с 15 години, на 18-20 като бях и аз много се терзаех. Режеха ме на поразия. Първата която не ме отряза ми е до днес жена. Но и тя е същата като другите, просто не ме отряза. Това обаче може да се разбере само като имаш вече опита. Сега се занимавам с едни лелки, и ги гледам че са яко изперкали.

# 145
Тропси, много ти благодаря за смеха, който предизвика тази сутрин у мен.
Много свежо ми дойде, наистина.
Тази част от форума понякога е бисерна...
😂
За жена ти - супер. Пасвате си, явно. Щастие желая дълги години.
Ма какво правиш с луди лелки не разбирам. Каки да са - бива, ма на твоята възраст лелките ти ги вълнува пенсиониране. За това ли си хортувате с тях?

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 10:21 от Judy

# 146
Тропси и Иванчо са ми любимците тук.
Мога да си представя каква женска навалица е около тях.

# 147
Да бе, супер яко е да се ожениш за първата пуснала ти, а и тя да е "кранта"Simple Smile

И после да не я обичаш със сърцето, само от кръста надолу и изобщо, кранта една. И децата ти 50% гени от кранта. Яко, супер просто...

Аз пък съм супер специален еднорог.

# 148
Аз разбрах защо Тропси все го режели hahaha
Такива мъже, толкова могаД, а пардон, капацитета си не могат да надскочат.
Митко има по-голям шанс. Много по-голям.
И кво се оказа? Жените дето не пускат били кранти.
И въпросът на годината е:
Длъжни ли са жените да пускат?
И всъщност Тропси май спада към женомразците.
Е, как да му пусне, той блика на талази, как да не го отрежеш  Joy

# 149
Как оцеляват жените на такива мъже, дето могат да обичат само под кръста, но не и със сърце?

Може би затова са популярни любовните романи и турските сериали, запълват липсите.

Или ако е по-смела, ще си хване любовник.

Общи условия

Активация на акаунт