Ох този страх от обвързване

• 13 309
  • 477
  •   1
Отговори
# 165
Аз почвам да се замислям да не би невървежните мъже да имат леко някакво аутистично разстройство. Или просто да не са наблюдателни и да не могат на първи прочет да преценяват жените, без още да има контакт. Но май просто мислят с долната глава...

# 166
  • Агент под прикритие
Сирена, ще обясниш ли на публиката какъв точно "опит" си имала на 22 години, защото видях, че основното количество локум в темата е твой?

# 167
Относително малък, на 22 бях вече във връзката, която щеше да се превърне в първия ми брак. Но относно рязането - не мога да повярвам, че някои мъже изобщо се пробват и как не виждат ясните знаци, че няма да стане. Всяка жена е имала много навлеци, даже и уж захлупените. Не знам защо го правят, каква е мъжката логика.

# 168
Или просто да не са наблюдателни и да не могат на първи прочет да преценяват жените, без още да има контакт.

Имаше един виц, състоящ се в нещо подобно:
- Ти не гледаш ли като си избираш жена?
- Аз гледам, но и те гледат

И тука така

# 169
  • Агент под прикритие
Авторе, преди малко прочетох темата от самото начало. Това, което трябва да направиш, е да спреш да вярваш на приказки. Гледай само действията на една жена и вярвай само на това. Това принципно важи за приказки от всякакви хора. Приказки без съответни действия или с противоречащи им действия са само прах в очите ти. Опити за разсейване и объркване. Трябва да ти стане пределно ясно, че когато ти говорят едно, а ти виждаш друго, това със сигурност е опит да те заблудят.

И основното: всеки отговор, различен от положителен е ОТРИЦАТЕЛЕН ! Тръгнат ли да ти се оправдават, това е по-скоро да започнат да ти обясняват как нещата по-скоро НЯМА да станат. Колкото по-рано го разбереш, толкова по-добре за теб.

Поработи малко върху самоуважението си. Разбери, че не е голяма загуба, че хора, опитващи се да те заблуждават, не са част от живота ти. Не става дума за конкретния човек, а по принцип.

Пожелавам ти успех в бъдещите ти начинания! Simple Smile

Относително малък, на 22 бях вече във връзката, която щеше да се превърне в първия ми брак. Но относно рязането - не мога да повярвам, че някои мъже изобщо се пробват и как не виждат ясните знаци, че няма да стане. Всяка жена е имала много навлеци, даже и уж захлупените. Не знам защо го правят, каква е мъжката логика.
Очаквах отговор "почти никакъв", но и това е вярно. Simple Smile
Аз ще ти кажа къде точно е проблема на тази възраст и не става дума за долната глава въобще: на тази възраст момчетата (силно е да се каже мъже) са силно доверчиви. Толкова доверчиви, че каквото им каже едно момиче, това е вярно, приемат го за чиста монета, без дори да го подлагат на съмнение. Момичетата съответно използват това много умело и правят момчетата на хапани гевреци.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 17:07 от Phoenix Wright

# 170
Абсолютно съм съгласен със Сирена, каза нещо много вярно и на място !

Елементарно ако човек е разумен, лесно да види знаците, дали отсреща момичето има или няма интерес, дали има привличане и т.н. Нали точно за това вече го казах, не знам в тази или друга тема, че няма по-добро от живите запознаства, защото в онлайн общуването не може да видим тези неща, хората се харесват по едни снимки и един глупав чат.  Иситната е на живо, там веднага може да усетиш човека, дали има привличане, химия и всичко останало.

Много от момчетата, мъжете са много зле в това отноешение и явно не виждат крещящите сигнали, дали момичето ги е харесало или не. Тук автора казва, че е опитвал да доближи момичето, да съкси дистанцията, а тя явно му е давала сигнали, че няма да се получи, но той като е сляп или по лошото вижда, но продължава да настоява и много ясно, че тя ще му каже тези дума, за да спре !

Не виждам лоша постъпа от страна на момиче, шокирам съм, че някои явно неадекватни хора я опплюха, че даже и жените като цяло.

# 171
Митко, как харесваш момиче, което те игнорира и отрязва директно? Тя не желае физически контакт. Каква връзка ще имате? За промени при кризи в отношенията е необходима база и време . А вие не сте имали връзка, за да се отдаваш на аскетизъм и излишно компромиси .
Неволно изпратих на познат фразата "Липсваш ми ." Човекът пламна от няколко  думи , въпреки реалната невъзможност да възникне нещо.
Не вярвай на комплименти и обещания. Общува с различни жени . Въздържай се от планове и емоции преди опознаване.
Как разбра че не желае физически контакт?? Когато се видяхме на живо всичко мина ок, прегърна ме накрая на срещата след това аз я прегърнах отново и си казахме чао .Да може да съм бил обсебващ както ми казват тука повечето ,но е тъпо да си пишете по цял ден и след това да не отговаряш изобщо,каква е тая рязка промяна и аз не знам....и не не е заради това че не ме харесва има нещо друго тука и не иска да ми го сподели .Бях леко досаден ,но не мога да не бъда опитвам се да и помогна да мине през тоя период заедно с мен аз си мислех че тя е момичето което винаги съм чакал, само дето ме излъга явно ....Ако държеше на мен дори и след като и написах всичко нямаше да се дърпа ами щеше да се държи с мен като човек,казах и че ако трябва ще и бъда само приятел за сега ако не е готова за връзка добре.....стига да може да продължим да  си пишем и получих отговор ами дали няма да ти е трудно да бъдем само приятели ....щом съм бил толкова привързан към нея 😃и не не съм се държал тъпо на срещата и да тоя проблем с обвързването ми го сподели още преди да излезем.

# 172
  • Агент под прикритие
Митко, не желае ДРУГ физически контакт, не такъв. Една прегръдка нищо не значи.

По-добре прекрати контакт с нея. не я търси повече и не се чуди защо била правила така. Само ще се объркаш още повече. Нито е първата, нито ще е последната. Simple Smile

Никой не може да те накара насила да бъдеш "само приятел" с жена (казвайки ти го директно или демонстрация индиректно), особено ако това НЕ Е което искаш. "Беше ми приятно", тръгваш си и прекратяваш контакт. Това е.

# 173
Колко пък да са доверчиви...ми на 22 и аз бях доверчива, и мен ме излъгаха. Вие пък изкарахте момичетата на 22 някакви фем фатал, дето се гаврят с невинни ангели...

Още в детската градина се учи това да не си навлек и че си нежелан. Чети знаците!

# 174
  • Агент под прикритие
Ти сигурна ли си, че скоро си ходила в деЦка градина, че приказваш така? LaughingLaughingLaughing
Поредната порция локум.

Излъгали са те.... това е твоята страна на историята. Другата страна дали така ще каже? Подобен опит за манипулация нямаше място в настоящата тема.

Което ме сеща за още нещо: авторе, не вярвай НИКОГА на 100% на истории, особено ако ти е представена само едната страна!

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 17:21 от Phoenix Wright

# 175
Митко, а ако ти беше казала директно след срещата "Хубав си, но не ме привличаш грам и няма шанс да имаме връзка." по-спокойно ли щеше да го приемеш или щеше пак да се ядосаш, че толкова грубо те е отрязала, да я разнасяш как се мисли за велика и колко много губи и т.н.? Laughing
И си обсесивен да. Преди да сте се видяли и вече била жената, която цял живот чакал. Бррр. И аз да съм ще избягам, ако ще вид на фотомодел да имаш.

# 176
Ами каквито и ще да са причините фактите са ясни, не иска да има връзка с теб. Ако ще и да се е появил някой друг, защото с тея онлайн комуникации, нали знаете една жена или мъж може да си пише и с други и да се появи нещо по-добро. Аз за това както и по-други причини и някои съм ги споменал вече, не харесвам много тези онлайн запознства ! Освен това като ще пускаш тема постарай се да дадеш достатъчно подробна информация, защото така представено в пет реда е несриозно и ние хората се налага да гадаем и да пишем по-общи неща, така и ти няма да получиш най-точните отговори !

# 177
Така като поразмислих, ми се вижда, че има още някой в картинката... Rolling Eyes

# 178
  • Агент под прикритие
Митко, а ако ти беше казала директно след срещата "Хубав си, но не ме привличаш грам и няма шанс да имаме връзка." по-спокойно ли щеше да го приемеш или щеше пак да се ядосаш, че толкова грубо те е отрязала, да я разнасяш как се мисли за велика и колко много губи и т.н.? Laughing
А защо трябва да е толкова крайна в изказа си, а вместо това да му каже "Благодаря за интереса ти, но не проявявам същия."
Хем достатъчно ясно казано, за да няма съмнения, хем достатъчно дипломатично, за да не оскърбява.

Човек си носи отговорност за приказките, които приказва, и начина, по който ги казва. След като може да говори по определен начин и с определен изказ, без значение кой е отсреща, значи трябва да може и да си поеме отговорност за последствията от тези си приказки. Примера, който даваш, е наистина категоричен и груб.

# 179
Еми момичето е на 22 някъде и тя. Опитала се е тактично като дама да го отреже, без да нарани самочувствието му. А той продължава да настоява - приятели само да били. Той искал с нея да мине през всичко. Тя после пак му казала тактично - че не вярва в чисти приятелски намерения от негова страна (за което е абсолютно права) и той пак продължава да ѝ досажда. И накрая ми що не му била писала, той не спирал да ѝ пише?! Ми не иска да е груба - затова. А той става досаден за нея вече. Wink

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 17:37 от anonymiss

Общи условия

Активация на акаунт