Ох този страх от обвързване

• 13 290
  • 477
  •   1
Отговори
# 180
  • Агент под прикритие
Ако някой е досаден, ще повториш същото още веднъж, ако се наложи и втори, и трети път. Това, че някой бил станал досаден, не е достатъчно основателна причина да ставаш груба.

Аз повтарям едно и също, колкото пъти е необходимо, за да не остане и грам съмнение, че не съм бил разбран правилно.
Времето и усилието да кажеш нещо такова и нещо като това, което ти предложи, е едно и също. Ако смениш моето веднага с твоето, това ясно говори, че не можеш да се сдържаш. Още една причина такъв човек да не е около мен.

# 181
Абе, мъже, някой при сделка или интервю за работа като ви каже "ще ви се обадим", да не го приемате буквално? На каква възраст научихте, че в превод значи "не чакай да се обадим"?

# 182
Няма такъв филм - да досаждаш упорито и отсреща до безкрай търпеливо и любезно да те отклоняват и да ти се обясняват тактично. Достатъчно търпеливо му е дала яснота по въпроса, какво може и какво не. Всеки си има граници на търпение. Като не искаш хората да са груби с теб, се съобразяваш с границите на търпението им, и не ги прекрачваш, само защото не те устройват. Hands V

# 183
Митко, има и други. С някой друг може да се е получило и да го е харесала повече. Затова е рязката промяна. Чати и се среща с други. Това е.

# 184
  • софия
Ето защо човек не бива да се предоверява на комуникацията онлайн- писали сте си по цял ден, ти си си въобразил, че си я опознал, но като сте ср видяли тя се е отдръпнала. По някаква причина, все едно каква, но изглежда нещо я е накарало да не иска повече срещи и комуникация с теб. Докато е само онлайн не може да опознаеш изцяло човек, така че мисля че си избързал с очакванията си. И според мен тя е опитала да те отреже тактично. И като продължаваш с писането и питането към нея със сигурност няма да те хареса повече, дори предполагам, че й е досадно. И не виждам смисъл да гадаеш защо не ви се е получило- това няма да доведе до нищо по-добро. Разминали сте се, преглъщаш го и продължаваш. Следващата, която срещнеш, може пък да се радва, че си досаден и обяснителен и да те хареса пък заради това.

# 185
  • Агент под прикритие
Сирена, примера ти е ирелевантен.
Първо, това НЕ е интервю за работа, тоест сравняваш "компютри" и "компоти". Все на "ком" започва, но не е едно и също.
Второ, забравяш пълният текст, който гласи "Ако се спрем на Вашата кандидатура, ще ви се обадим". Така се практикува масово от поне 10 години насам.

Няма такъв филм - да досаждаш упорито и отсреща до безкрай търпеливо и любезно да те отклоняват и да ти се обясняват тактично. Достатъчно търпеливо му е дала яснота по въпроса, какво може и какво не. Всеки си има граници на търпение. Като не искаш хората да са груби с теб, се съобразяваш с границите на търпението им, и не ги прекрачваш, само защото не те устройват. Hands V
Няма такъв "филм"... за теб!
Правиш глупавото предположение да смяташ, че човекът отсреща е наясно или трябва да е наясно с границите ти на търпение. Сори, но никой не е длъжен да ги знае.
След като можеш да избухваш, значи можеш и да си поемеш отговорност за последиците.
"Тоя ме изнерви" не е достатъчно добър аргумент, най-малкото ако в съд се пробваш да минеш, ще ти се смеят и кучетата.

# 186
Просто има неразбиране. Момичето си е убивало времето да си бъбри нещо там, Митко го е приел романтично.
Митко, все пак жените сме по-многословни от вас. Това, че си говорите общи приказки (дори разговорът да е много интересен и забавен) нищо не значи. Simple Smile

# 187
  • Агент под прикритие
Просто има неразбиране. Момичето си е убивало времето да си бъбри нещо там, Митко го е приел романтично.
Митко, все пак жените сме по-многословни от вас. Това, че си говорите общи приказки (дори разговорът да е много интересен и забавен) нищо не значи. Simple Smile
И аз започвам да си мисля, че нещо такова е станало.

# 188
Абе, мъже, някой при сделка или интервю за работа като ви каже "ще ви се обадим", да не го приемате буквално? На каква възраст научихте, че в превод значи "не чакай да се обадим"?
Сирена не виждаш ли, че той е лика прлика с автора и просто си губиш времето да влизаш обяснителен режим. И давама ще имат много проблеми във връзките си и опитите за връзки с този егоцентризъм и винаги търсене на вината някъде другаде, но не и във себе си. Вие момчета по-скоро трябва да си "отворите" ушите и да слушате какво ви говори една жена със опит, нещо което аз винаги съм правил и за това винаги когато съм общувал с жени те ми казвам колко им е приятно да говорят с мен и не само защото мога да говоря на всякакви теми, аз просто ги разбирам, мога и да изслушвам.

Тея неща се учат, а не идват даром, макар и някои качества да са си част от ДНК-ато, като егоизъм, алтруизъм и подобни !

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 17:49 от Stallion001

# 189
Малък си Мите, малък си още, но ще се научиш.
Енергията си трябва да ти отива за хора, които им пука за теб и се интересуват.
Любовта е нещо хубаво. Но само когато е споделена.
Несподелената любов е пагубна. Въпреки че в началото всеки таи някакви надежди.
Тези чувства вместо да ти дават криле, те те изпиват душичката.
Животът е твърде кратък за да си губим времето в безсмислени емоции и чакане.

# 190
Феникс, кой е избухнал в случая? Май Митко, не момичето. Той твърди, кое го било ядосало. Тя просто е спряла да му отговаря, след като многократно, тактично го е отрязала за евентуални взаимоотношения между тях (дори и приятелски). Simple Smile Част от живота е това. Митко да се ориентира и той към друга, която го харесва такъв какъвто е, и да не се ядосва толкова.

# 191
Така като поразмислих, ми се вижда, че има още някой в картинката... Rolling Eyes
Има да казах че е била наранявана от предния  и приятел и сега заради това се държи одръпнато,явно тоя бивш и пише пак и я обърква още повече то само това и трябва на една жена....един ден иска контакт , след това се дърпа....объркана работа и аз съм тъп да се мъча да и подавам ръка и да се обяснявам....просто жените явно не харесват честните момчета които искат просто да са до тях и да им помогнат когато видят че има проблем.

# 192
  • Агент под прикритие
Феникс, кой е избухнал в случая? Май Митко, не момичето. Той твърди, кое го било ядосало. Тя просто е спряла да му отговаря, след като многократно, тактично го е отрязала за евентуални взаимоотношения между тях (дори и приятелски). Simple Smile Част от живота е това. Митко да се ориентира и той към друга, която го харесва такъв какъвто е, и да не се ядосва толкова.
Отговорът ми беше на поставената от теб ситуация, а не в случая. Отклоняваш темата.

Скрит текст:
Сирена не виждаш ли, че той е лика прлика с автора и просто си губиш времето да влизаш обяснителен режим. И давама ще имат много проблеми във връзките си и опитите за връзки с този егоцентризъм и винаги търсене на вината някъде другаде, но не и във себе си. Вие момчета по-скоро трябва да си "отворите" ушите и да слушате какво ви говори една жена със опит, нещо което аз винаги съм правил и за това винаги когато съм общувал с жени те ми казвам колко им е приятно да говорят с мен и не само защото мога да говоря на всякакви теми, аз просто ги разбирам, мога и да изслушвам.

Тея неща се учат, а не идват даром, макар и някои качества да са си част от ДНК-ато, като егоизъм, алтруизъм и подобни !
Сталионски, не се тормози да ме анализираш. Далеч отвъд обхвата на познанието ти е да анализираш хора, които НЕ познаваш. Приличаш ми на спортен коментатор, защото дотук виждам два поста от теб, които бяха просто съгласяване с два други поста и нищо оригинално. По стил на писане ми приличаш на Манекена, но малко по-ъпгрейдната и далеч по-многословна версия.

Има да казах че е била наранявана от предния  и приятел и сега заради това се държи одръпнато,явно тоя бивш и пише пак и я обърква още повече то само това и трябва на една жена....един ден иска контакт , след това се дърпа....объркана работа и аз съм тъп да се мъча да и подавам ръка и да се обяснявам....просто жените явно не харесват честните момчета които искат просто да са до тях и да им помогнат когато видят че има проблем.
Стига бе, човек. Seriously ?!?
Сериозно ли "купуваш" тази история?

Гледаш твърде "розово" на тези неща, а не трябва. Риалитито НЕ работи така.
Разбирам, че си разочарован, но това не значи, че повредата е непременно в твоя телевизор. С времето ще го разбереш.
Още нещо ми дойде в тоя ред на мисли: колкото по-рано спреш да играеш "Белия рицар", толкова по-добре за теб. Непоискана помощ НЕ тръгвай да даваш в такива ситуации, защото обикновено изригва срещу теб.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 18:06 от Phoenix Wright

# 193
Митко, ако искаш и следващата да не избяга, се опитай:
Да не си досаден, особено след като сам се усещаш като такъв.
Цитат
Бях леко досаден ,но не мога да не бъда опитвам се да и помогна да мине през тоя период заедно с мен аз си мислех че тя е момичето което винаги съм чакал, само дето ме излъга явно ....
Да не се правиш на жертва, само защото някой не е осъществил фантазиите ти.
Цитат
просто жените явно не харесват честните момчета които искат просто да са до тях и да им помогнат когато видят че има проблем.
Феникс, разбирам, че обичаш да създаваш изкуствени спорове, но аз съм пас. Прочети пак какво съм писала и не го интерпретирай свободно според твоето мислене, пък може и да ме разбреш. Ако не - здраве да е. Wink

# 194
Отговорът ми беше на поставената от теб ситуация, а не в случая. Отклоняваш темата.

Скрит текст:

Сталионски, не се тормози да ме анализираш. Далеч отвъд обхвата на познанието ти е да анализираш хора, които НЕ познаваш. Приличаш ми на спортен коментатор, защото дотук виждам два поста от теб, които бяха просто съгласяване с два други поста и нищо оригинално. По стил на писане ми приличаш на Манекена, но малко по-ъпгрейдната и малко по-многословна версия.
Доста си зле момче, точно твоето мнение е последното, което ме интересува, виж жените как гледат на теб, мен не ме гледай ! Точно пък мнение за мен от някой си измизлен герой в интернет, на такива мнения си го местя от едният крачол в другият. Smile

За мен е важно, че ме оценяват в реалният живот и на жените им харесва да комуникират с мен и тези с които имам чисто приятелскио отношения ме търсят и за съвет и ми споделят. Така, че няма нужда да се напъваш и да се излагаш !

Общи условия

Активация на акаунт