Ох този страх от обвързване

• 13 031
  • 477
  •   1
Отговори
# 285
Това пък какво общо има с хипергамията? Може и тримата от срещите да са на нейна възраст и социално ниво. Пък и това са само първи срещи за запознанство и разговор. И са отделни дни. Wink

# 286
  • France
Тц, серийна моногамничка съм (по Сирена).

# 287
  • Агент под прикритие
Е, каква тук пък чак "хипергамия"?
Филомена за първи срещи говори, не за паралелни връзки.
Нали първа среща и връзка все още не е станало едно и също?
Или вече е?

То преди да си купиш столовете, ходиш и обикаляш първо магазините или ровиш из различни сайтове из нета, че да си купиш - било един, било два или дванайсет.

Сещам се, че ми се е случвало да бъркам просто излизане за по кафе с "първа среща". То, вероятно, защото при мен няма точна граница. Кафето си е кафе и там не помня изобщо някога да съм ходила за първи път с някой точно с идеята, че съм "на първа среща". Laughing
Това няма голямо значение. В случай на паралелни връзки те изоставят, в случай на паралелни първи срещи те "гоустват". Говорим, естествено, в случаите, когато бъдеш изловен. Simple Smile

# 288
Ех, ако една от срещите е с Пирончето ще излови много ясно. По координатите ще определи местонахождението и на мига ще я хване как лъже, и вместо вкъщи е на заведение със следващия.Laughing После ще я разнася в СО-то.

# 289
Митко, казах ти, че лелките няма да ти помогнат. Както виждаш, оплетоха се в локумите си и пак запяха старата песен да се тръшкаш с пари, за да я "спечелиш". Според теб, оня идиот бившият й, дали се е тръшкал с пари и дали тя го чака две години само за да я заведе на рибен ресторант и парна баня?
Направи като него, дръж се точно като  нейния идиот, отрежи я, кажи й, че излизаш с друга, тя да се оправя сама с чувствата си и вече не ти пука. Отиди на дискотека, кажи на някоя, че искаш да се снимаш с нея заради бившата си и качи снимките да ги види. Ако й пука за теб, тя ще ти пише, ако не - майната й. Но обади ли ти се, тогава я разбий. Разцепи й сърцето на две на две тази мърла, да се чуди кого да избере от двамата. Да осъзнае, че ти си по-добрия вариант от онзи, но тя поради глупостта си го е изтървала. Вкарай и трагични емоции, не случайно по сериалите през 90% от времето реват, а положителните емоции са много по-малко. Тогава ще видиш как тя ще се обърне като палачинка в тиган. Просто се дръж с нея като идиот, на когото не му пука и има други варианти освен нея.

# 290
Но обади ли ти се, тогава я разбий. Разцепи й сърцето на две на две тази мърла
Хахахахаха! Ти тъй ли ги разбиваш или само си чел някъде си, че така правят истинските мъже?

# 291
  • Sofia
Какво значи фразата "тръшкам се с пари"? Някакъв диалект ли е?

# 292
OK, Но какво правим, когато в крайна сметка спечелиш жената, обаче си тренирал съзнанието си, че тя е кранта и мърла? И накрая вместо принцеса до теб е мърлата. Мда. Успехът е постигнат. Пращаш мърлата да ти направи сандвич. Roosh V ти дава лайк...

# 293
Е, каква тук пък чак "хипергамия"?
Филомена за първи срещи говори, не за паралелни връзки.
Нали първа среща и връзка все още не е станало едно и също?
Или вече е?

То преди да си купиш столовете, ходиш и обикаляш първо магазините или ровиш из различни сайтове из нета, че да си купиш - било един, било два или дванайсет.

Скрит текст:
Сещам се, че ми се е случвало да бъркам просто излизане за по кафе с "първа среща". То, вероятно, защото при мен няма точна граница. Кафето си е кафе и там не помня изобщо някога да съм ходила за първи път с някой точно с идеята, че съм "на първа среща". Laughing
Това няма голямо значение. В случай на паралелни връзки те изоставят, в случай на паралелни първи срещи те "гоустват". Говорим, естествено, в случаите, когато бъдеш изловен. Simple Smile

Е как да няма значение?
Ако не съм във връзка, мога да си излизам на колкото си ща кафета, пици, кина и т.н. и никой няма моралното право да ми се сърди и да ме нарича с каквото беше наричана из темата тая напълно непозната на всички ни дама.
Ако имам връзка, то и наименованието идва от там, съм "обвързана", т.е. имам ангажимент някакъв. Поела съм такъв към човека и далеч вече не е все едно дали ще съм об-вързана с още един, двама, петима и т.н.
Съответно и никога не ми се е случвало да се цупна на човек, с кого сме бивали на по кафе, за това, че ходел бил по такива места и с други и да го, както беше там, "гоустна". Чак пък толкоз! Smiley
Не правете аналогии между различни неща. Не ви е полезно.

Цитат
Отиди на дискотека, кажи на някоя, че искаш да се снимаш с нея заради бившата си и качи снимките да ги види.
С тоз детски подход само на забърсани деца може да се надява горкият Митко. Е, ако и той е тъй инфантилен, може и добре да му се появи, но стискам палци да не остава на туй ниво, че лошо. Все пак - трябва и да се расте.

OK, Но какво правим, когато в крайна сметка спечелиш жената, обаче си тренирал съзнанието си, че тя е кранта и мърла? И накрая вместо принцеса до теб е мърлата. Мда. Успехът е постигнат. Пращаш мърлата да ти направи сандвич. Roosh V ти дава лайк...
Както виждаш от тази тема - то си остава това съзнание. Нали и тук един бил женен за "същата" /сиреч "кранта"/.

# 294
  • France
Не виждам смисъл от гоустването след първа среща. Освен ако си малко ненормален. Първата среща е толкова неформална и неангажираща. Нещо като неофициален спийддейтинг. Само двама бяха ми харесали за второ свиждане, като единият съм сигурна, че беше много свястно момче. Както и да е, така и не се стигна до 3та среща, защото тогава срещнах ММ.
Сирен, тези с крантите и мърлите са в друг раздел на психологията. Даже не си струва да се говори за тях.

# 295
  • Насред хаоса
JoyJoyJoy
Отдавна не бях чела такива идиотски писаници от мъж тук. На "мърлата" не й е спешна работата, авторът се чуди как да я привлече - нещо нормално за мъж, а този дава акъли сърцето да й разбиел. Joy Как точно, след като тя не изглежда много заинтересована, не знам. Рецепта за тотален неуспех сред жените, не само с тази.
OK, Но какво правим, когато в крайна сметка спечелиш жената, обаче си тренирал съзнанието си, че тя е кранта и мърла?
Мен ме интересува защо става мърла, като му покаже, че не го ще или не се интересува? Няма право ли, какво ли?

# 296
В общи линии разбрах едно - ако не го искаш, драма и тема в СО. Ако се излъжеш да го поискаш, пак драма, но вече си и мърла. Страшна логика...
Iv Sta, някоя някога вързала ли се е на неустоимия Ви мъжки чар?

# 297
  • France
Имаше една приказка за киселото грозде...
Почвам да си викам, че съм супер късметлия, че до сега само на нормални съм попадала. Тук такива екземпляри има - бррррр

# 298
Така е. Като всеки вече може свободно да изказва мнение. А интернет даде трибуна на много "експерти".
Митак, действай смело и я зашлеви с истината в лицето. Пък земи ѝ пристани, тропни по масата и ѝ рекни: "Сакам да те вземам, уважавам, издържам. Сакам те за сериозна връзка, решавай се до седмица. Инак те обявявам за мърла в бг-мама и ти разцепвувам сърцЕто. И да знаеш, акУ сЪ прайш, изпускаш свестен мъж и харно либе. Казах."
И пак тропни за респект по масата.

Само така се печелят жени, господинът с розовите бузки ще ти обяс, глей как ги разбира. Коя мърла, коя лелка, как се цепят сърца.

# 299
  • France
Базила, недей така. Ще вземе да те послуша!
Горкото момиче, как го разкостиха тук.

Общи условия

Активация на акаунт