?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 503
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 290
Чувала съм (но не съм пробвала) за жена, която работи в един от подлезите на бул. България. Мисля, че в подлеза, който води към Билата и един мол.

# 10 291
  • Mediterraneo
Как точно се използва transfer wise ? Регистрация нужна ли е ?
Да. Отдавна съм се регистрирала и не помня подробности, но е лесно и интуитивно.

Така е. Тъкмо превеждах пари. Много юзър френдли е платформата. Става бързо и наистина е евтино.

# 10 292
Благодаря Ви.

# 10 293
  • София
Има ли свестен обущар в София за закърпване на ценни маратонки? Последните два "обущаря" причиниха повече щети, отколкото ползи.

Доволна съм от една жена, която работи в подлеза на Ситняково. Този, който е на бул. Шипченски проход и ул. Цар Иван Асен II.

# 10 294
  • София
Здравейте, излиза ми реклама на добавки, които помагат за по-добро зрение и т.н., моля ако някой е пробвал да даде мнение - view protect, производителят е biotica.

# 10 295
  • София-Младост
Здравейте, излиза ми реклама на добавки, които помагат за по-добро зрение и т.н., моля ако някой е пробвал да даде мнение - view protect, производителят е biotica.
Яж моркови и не си давай парите за глупости.

# 10 296
Аз пък търся мнения за някакви добавки за тонус. Нещо с магнезий ми бяха споменали. Някой ако ползва, ще съм благодарна да прочета повече.

# 10 297
  • София
Яж моркови и не си давай парите за глупости.

М, не е за мен. Ако нещо наистина има действие, ще мога да накарам човека да пие добавката. С моркови, очевидно, не става.

# 10 298
За детето съм купувала Провизио.
С моркови няма да стане.
За себе си едни от ДМ, никаква полза нямах.

# 10 299
Аз в началото на годината имам много работа, свързана с въвеждане на данни в таблици и очите ми се изморяват адски. Две години подред януари почвам Неовиста за месец-два. Не мога да кажа със сигурност, че ми влияят тези хапчета, но ми намалява умората сякаш.

# 10 300
  • София
Една позната твърдеше, че с моркови си е свалила диоптъра късогледство с около един. Спряла, като почнал да ѝ пооранжевява тенът.

# 10 301
За умора и усещане за песъчинки в очите на мен ми помага хомеооптик.

# 10 302
Момичета, препоръчайте ми прилижение фотошоп, където без особени усилия мога да изрежа образ и да го лепна на фон като къща и да седи естествено. От сутринта пробвам, никое не ме удовлетвори. Sad

# 10 303
Знаете ли дали марка и модел смартфон може да окаже влияние колко бързо зазвънява телефонът при входящо обаждане?
Какъв е поводът - звънят ми всички, ама абсолютно всички, без изключение, няма значение оператор, апарат, стационарен/мобилен номер, България/чужбина - и звънят много продължително, поне 30 секунди, преди моят апарат да светне, че някой ме търси. Съответно дори телефонът да ми е в ръцете, понякога (напоследък все по-често) не успявам да вдигна навреме, защото отсреща им писва и затварят.
Не мога да разбера от моя оператор ли е (Теленор), нещо с апарата ли е (Huawei Y2018), друга причина някаква...

# 10 304
  • Сф
Мисля, че е от апарата

Общи условия

Активация на акаунт