?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 665
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 275
  • София
От Мосю Бриколаж купувах преди две седмици самозалепващо фолио, имаше много видове с различни шарки.

# 10 276
Много съм зле с новите телефони. Нищо не разбирам, а и не ми е интересно.
Имам си човек да върши тая работа, но ... Искам телефон, той го избира. Искам приложение да си сваля - той през трети чужд телефон ме гледа на вайбър и ми казва как да го сваля.

Сега искам да си сваля Waze. Иска ми парола на Гугъл. Не я знам. Нещо gmail беше с истинското ми име. Не помня и то как точно си изписва. Не помня паролата. Основната ми поща беше в abv. Помня името, но не и паролата.

Е ...
Как може да си сваля Waze?

# 10 277
  • Сф
Направи си нова регистрация в гмейл и си я запиши някъде. След това я вкарай в плей стора

# 10 278
  • sofia
В Джъмбо,знаете ли дали има самозалепващо фолио?А в Икеа,проверих онлайн изписа,че няма търсения продукт.
Купувала съм от Джъмбо.

# 10 279
Waze работи и без регистрация, виж някъде по екрана дали няма пропусни (за стъпката с имейла), а можеш да влезеш и с фейсбук.
Ако не помниш имейл адреса си, ще трябва да си направиш нов, и си го запиши накъде заедно с паролата, за да не забравиш и него.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 08:35 от deede

# 10 280
  • София
Имате ли идея помещения собственост на БТК ,къде би могло да се получи инфо,отдават ли се под наем или да се продават?

# 10 281
БТК не я ли приватизира Виваком Thinking

# 10 282
Те са разделени, бяха де, на две - Далекосъобщения и Б.пощи...
Та за кое е питането..?

# 10 283
  • София
Нямам идея,в общината ми казаха,че се води на БТК помещението.

# 10 284
Имате ли идея помещения собственост на БТК ,къде би могло да се получи инфо,отдават ли се под наем или да се продават?
Намирам този сайт на Виваком. Закупиха БТК и търсете в техните сайтове.

https://imoti.vivacom.bg/

# 10 285
Да не е общински обект - щом от там са ти казали. Виж в сайта на общината за  търгове - обикновено ги качват.

"Води се" - нищо не значи. Чия е собствеността имам предвид. Обикновено се има предвид че едно време там е имало обект на еди кой си, ама собствеността е друга бира.

# 10 286
  • у дома...
Нямам идея,в общината ми казаха,че се води на БТК помещението.
Адрес на централата
бул. Цариградско Шосе № 115И
София; София - град; Пощенски код: 1784

Разделени са, но управлението и на двете е едно и също. За съжаление нямам телефони на централата им. Най-вероятно ти трябва финансово-стопанската им дирекция.

# 10 287
Как точно се използва transfer wise ? Регистрация нужна ли е ?

# 10 288
  • софия
Как точно се използва transfer wise ? Регистрация нужна ли е ?
Да. Отдавна съм се регистрирала и не помня подробности, но е лесно и интуитивно.

# 10 289
  • София
Има ли свестен обущар в София за закърпване на ценни маратонки? Последните два "обущаря" причиниха повече щети, отколкото ползи.

Общи условия

Активация на акаунт