?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 536 579
  • 13 836
  •   2
Отговори
# 10 665
  • София-Младост
от Цариградско към Бизнес парка (София) нормално проходимо ли е с автомобил? в смисъл да няма задръствания в следобедните часове?
Може ли да се предвиди предварително;) Ако няма нещо извънредно, протест, катастрофа, си е проходимо.

# 10 666
Откъде мога да поръчам мъжки тениски от качествен памук, бяла, за щамповане?

# 10 667
  • DE
WonderWoman, виж тук, има почти всички популярни канали https://www.bg-gledai.co/nacionalni

# 10 668
  • София
Здравейте! Препоръчайте ми сайт от където да гледам онлайн телевизия  - преди години имаше такива сайтове където гледах най-различни български канали, а сега не намирам.
bg-gledai.live

# 10 669
Момичета, искам да помогна на един 83-годишен дядо,
който се предвижва трудно.
Насочете ме откъде мога да му взема бастун.
Казали му преди една година, че му се полагал, но аз не зная коя от
многото държавни институции отговаря за бастуните.

# 10 670
# 10 671
Бастуни има в магазини за 1 лв. Евтини.
Също и в такива за пособия за инвалиди, там са по-скъпи.

# 10 672
Усмивчица-28, в магазин за помощни средства попитай, повечето съдействат почти изцяло с документите.

# 10 673
Благодаря ви за насоките!
Не се бях замислил, че ги продават свободно. Ще видя какви са цените,
ако са приемливи, направо ще му подаря един на дядото. Хич не ми се занимава със социалните, но ако трябва и това ще направя.

# 10 674
  • София
Колко би ми струвал превод по сметка (под 200лв - онл. магазин) към Прокредит - на каса или през кештерминал на ЦКБ?

# 10 675
  • София-Младост
Колко би ми струвал превод по сметка (под 200лв - онл. магазин) към Прокредит - на каса или през кештерминал на ЦКБ?
Според тарифата на твоята банка. При плащане в онлайн магазин има и други по-удобни начини за плащане.
Да влезеш и да платиш кеш в ПроКредит, ако не си техен клиен, мисля че вече не може. Имат банкомати за целта, с опция плащане.

# 10 676
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
какво се носи на "погача"?
изобщо какво е това и как минава?
Simple Smile никога не съм правила и не са ме канили на такова.

# 10 677
Нещо сладко, малка играчка при желание и парички. В нашия край се оставят пари в една кърпа над погачата.

# 10 678
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
значи да купя нещо сладко и играчка? и цветя за майката може би. Simple Smile а паричките метални ли да са? че и такова чух. Simple Smile

# 10 679
  • София-Младост
значи да купя нещо сладко и играчка? и цветя за майката може би. Simple Smile а паричките метални ли да са? че и такова чух. Simple Smile
Метални, хартиени...всякакви стават.
Те се събират в кърпата над която се е чупила питката...всеки слага колкото прецени, не е и задължително.
Иначе едно женско събиране, показва се бебето, прави се ритуала с питката и това е.
Носила съм подарък за бебето, казват че може и нещо сладко за майката.

Общи условия

Активация на акаунт