?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 442
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 10 920
  • Пловдив
При възстановяване на сума от върната стока как става удръжка на такса от моята банкова сметка...? Вече втори път така процедират от Обувки.бг?

# 10 921
  • София-Младост
При възстановяване на сума от върната стока как става удръжка на такса от моята банкова сметка...? Вече втори път така процедират от Обувки.бг?
Просто възстановяват сумата минус таксата, вероятно.
Промени ли имат, до сега не са ми удържали такси.

# 10 922
  • Пловдив
Просто възстановяват сумата минус таксата, вероятно.
Промени ли имат, до сега не са ми удържали такси.
Никъде не прочетох да го пише...имам възстановена пълна сума /55,93/ от поръчката и удръжана такса 0,56лв.

# 10 923
Трябва да сложа абсорбатор, помещението е около 5 кв.м. Препоръки за мощност и други параметри? Марката не ме интересува.

# 10 924
Смяташ кубатура, а не квадрати и умножаваш по 10.
Грубо сметнато. Общо взето и с най-малката мощност ще ти свърши работа.

# 10 925
  • София-Младост
mystic woman
Това е 1% от сумата...никъде не пише, че удържат каквото и да е. Пиши им!
Знам за един сайт, който удържа, даже 2%, ако си платил с наложен платеж, но не  е обувки.бг

# 10 926
Тази удържаната сума включена ли ти е в стойността на поръчката, преди финализирането на същата, или е отделна, и си я видяла просто в извлечението от банката?
Това не схванах аз.
На Икея например, при онлайн поръчка, ако е с наложен платеж, си излиза на отделен ред стойността му - 0.60 лв беше последно, за поръчка на стойност около 80  лева. Но си го пише преди да завършиш поръчката.

# 10 927
По новините по Нова казаха, че тази нощ се задава поток от падащи звезди и да си пожелаем нещо.Тъй като никога не съм го правила и никога не съм виждала падащи звезди искам да оцеля момента Hug Та исках да ви питам имате ли идея в колко часа ще са, че не разбрах?И може ли и от терасата направо да се видят?Че не знам какво се визира под втората половина на нощта.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 16:58 от annabelle_the_doll

# 10 928
  • Пловдив
mystic woman
Знам за един сайт, който удържа, даже 2%, ако си платил с наложен платеж, но не  е обувки.бг
отговориха, че те не удържали такси...било от моята банка...Angry

# 10 929
  • под тепетата
Mariat, тиха книжка му изпрати. В оня сайт на майките с увреждания имаше много сладки шапчици-животни.
annabelle_the_doll, в града е много трудно да се видят поради осветлението, а и трябва да няма облаци. Аз съм виждала много пъти август месец , но далече от града, когато преминава един поток. За втора половина предполагам имат на предвид след 12 часа.

# 10 930
  • here and now
mystic woman
отговориха, че те не удържали такси...било от моята банка...Angry
От банката е. И при мен удържат.

# 10 931
По новините по Нова казаха, че тази нощ се задава поток от падащи звезди и да си пожелаем нещо.Тъй като никога не съм го правила и никога не съм виждала падащи звезди искам да оцеля момента Hug Та исках да ви питам имате ли идея в колко часа ще са, че не разбрах?И може ли и от терасата направо да се видят?Че не знам какво се визира под втората половина на нощта.
Втората половина на нощта е след полунощ. Небето трябва да е безоблачно, естествено да няма и мъгла. Но най-добре се вижда извън градовете, защото светлинното замърсяване пречи на видимостта.

# 10 932
  • Буркина Фасо
Някои има ли проблеми при безконтактно плащане с карта на ОББ? Извинявам се, ако не е редно да споменавам банка, но преди малко отново имах проблеми. Преди може би месец - също. Отказана транзакция, но при контакт няма проблеми. Със старата пластика никога не ми се беше случвало, а с тази 2-3 пъти вече.
най-вероятно е от ПОС-терминала. когато има такъв проблем (с карти и от други банки) те карат да си мушнеш картата и да си напишеш ПИН-кода.

и вчера го казваха Smiley
за да виждаш най-добре трябва да няма светлина в близост до теб, Луната трябва да е в залез. чак тогава ти се
увеличава възможността да зърнеш нещо. но пък трябва да клечиш цяла нощ за да дочакаш своя миг.  rotfImbo

# 10 933
  • София
Трябва да сложа абсорбатор, помещението е около 5 кв.м. Препоръки за мощност и други параметри? Марката не ме интересува.
Около 10-12 пъти е, както са ти казали. Ако се приеме, че височината е стандартна, около 2,80, дебита идва под 150м3/ч.. То даже толкова малки не знам дали има. 180-200 и нагоре, каквото и да е, трябва да е предостатъчно. Но е важно да се гледа и напора. Колкото по-голяма стойност, толкова по-добре. Минимума да не е под 250Ра.

# 10 934
  • Буркина Фасо
Около 10-12 пъти е, както са ти казали. Ако се приеме, че височината е стандартна, около 2,80, дебита идва под 150м3/ч.. То даже толкова малки не знам дали има. 180-200 и нагоре, каквото и да е, трябва да е предостатъчно. Но е важно да се гледа и напора. Колкото по-голяма стойност, толкова по-добре. Минимума да не е под 250Ра.
абсорбатора не се ли слага над готварската печка ? каква роля играе квадратура/кубатура на помещението ?
за влагоадсорбатор съм съгласен.

Общи условия

Активация на акаунт