?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 537 239
  • 13 836
  •   2
Отговори
# 10 965
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
половинката им направи пълномощно и те оправиха всичко.
инфо https://egov.bg/wps/portal/egov/services/business-and-entreprene … 81ed-1ae04cc24219

# 10 966
  • пустинята Гоби
ЕОРИ номер си извадих за пет минути в митницата на летището. Не помня плащах ли нещо обаче, май не. С него и пълномощно (струваше 5-10 лв. преди 2 години) отидох в DHL и след 2 дни си получих пратката.

Има тема за митниците тук, потърси я.

# 10 967
  • Ланкър, планините Овнерог
половинката им направи пълномощно и те оправиха всичко.
инфо https://egov.bg/wps/portal/egov/services/business-and-entreprene … 81ed-1ae04cc24219
Пълномощно им прати, но не можело без номера.
ЕОРИ номер си извадих за пет минути в митницата на летището. Не помня плащах ли нещо обаче, май не. С него и пълномощно (струваше 5-10 лв. преди 2 години) отидох в DHL и след 2 дни си получих пратката.

Има тема за митниците тук, потърси я.
Благодаря!

# 10 968
Някой виждал ли е вече новата брошура на Практикер (започва от утре)? Не я видях качена по сайтовете с брошури. Интересуват ме промоциите на теракот/гранитогрес.

# 10 969
Може би утре ще излезе брошурата.

# 10 970
На сайта им има брашура. Но не знам тя ли се търси..вчера бяш я гледах..

# 10 971
Тя е до днес. Търси се новата.

# 10 972
Да следи сайта...тогава.

# 10 973
  • Буркина Фасо
Здравейте, търся човек за ремонт на кранчетата на мивката, които превъртат. Може би за стягане,смяна не знам..Или цялата батерия. Аз имах един много неуспешен опит с фирма в интернет, която абсолютно не препоръчвам, много непрофесионални, ако някой иска на лично мога да кажа за името.
Щом превъртат, са за смяна кранчетата, особено ако чешмата капе непрекъснато. Отиваш и си купуваш две нови керамични кранчета. Ако не искаш да си сменяш ръкохватките на батерията, вземи ги и тях. Нормалните кранчета са за два размера ръкохватки. Керамичните са само за единия размер и може да не станат на твоите. Възможно е да ти превърта ръкохватката върху кранчето - сменяш само нея. Самите кранчета се сменят елементарно. Махаш предната цветна част на ръкохватката и под нея има винт, който развиваш. Сваляш ръкохватката и отдолу е кранчето. То има една шестоъгълна част (като гайка), точно където кранчето влиза в батерията. Спираш водата, хващаш с подходящ ключ въпросната шестоъгълна част и с не малко усилие развиваш кранчето, докато излезе от батерията. Почистваш резбата на батерията от боклуци и навиваш новото кранче до откат. Слагаш ръкохватката, завиваш ѝ винтчето и слагаш цветното капаче. Това е. Е, може и водата да си пуснеш.

ПП Кранчетата си имат уплътнения и не е нужно да се слага допълнително нищо.
гайката на кранчетата е за да може да се сменява само гуменото уплътнение. то струва 10-на стотинки и спестява купуването на ново кранче.

# 10 974
  • софия
Здравейте, търся човек за ремонт на кранчетата на мивката, които превъртат. Може би за стягане,смяна не знам..Или цялата батерия. Аз имах един много неуспешен опит с фирма в интернет, която абсолютно не препоръчвам, много непрофесионални, ако някой иска на лично мога да кажа за името.
Щом превъртат, са за смяна кранчетата, особено ако чешмата капе непрекъснато. Отиваш и си купуваш две нови керамични кранчета. Ако не искаш да си сменяш ръкохватките на батерията, вземи ги и тях. Нормалните кранчета са за два размера ръкохватки. Керамичните са само за единия размер и може да не станат на твоите. Възможно е да ти превърта ръкохватката върху кранчето - сменяш само нея. Самите кранчета се сменят елементарно. Махаш предната цветна част на ръкохватката и под нея има винт, който развиваш. Сваляш ръкохватката и отдолу е кранчето. То има една шестоъгълна част (като гайка), точно където кранчето влиза в батерията. Спираш водата, хващаш с подходящ ключ въпросната шестоъгълна част и с не малко усилие развиваш кранчето, докато излезе от батерията. Почистваш резбата на батерията от боклуци и навиваш новото кранче до откат. Слагаш ръкохватката, завиваш ѝ винтчето и слагаш цветното капаче. Това е. Е, може и водата да си пуснеш.

ПП Кранчетата си имат уплътнения и не е нужно да се слага допълнително нищо.
гайката на кранчетата е за да може да се сменява само гуменото уплътнение. то струва 10-на стотинки и спестява купуването на ново кранче.
аз нищо не разбирам от кранчета и вик услуги - няколко пъти ми се е налагало да ползвам такива и се обръщам към някоя железария. повечето имат такъв човек. а тази услуга не е толкова специална, за да търсиш чак фирма.

# 10 975
Може би утре ще излезе брошурата.
Благодаря! Да, знам, че утре ще я качат, надявах се някой да е видял хартиена, която идва по-рано, за да съобразя пътуване с пазаруване там.

# 10 976
  • София
Препоръчайте ми крем за ръце, който попива бързо, ухае хубво и омекотява. Имам чувството, че от масовите няма такъв, който да не съм пробвала и все ми остава дълго време мазно по ръцете.

# 10 977
Препоръчайте ми крем за ръце, който попива бързо, ухае хубво и омекотява. Имам чувството, че от масовите няма такъв, който да не съм пробвала и все ми остава дълго време мазно по ръцете.
Опитвала ли си Кройтерхоф, този с млечна мазнина или с невен? Мисля, така се водеха. Не са специално за ръце и са в бурканест тип опаковка.

# 10 978
Пробвайте Билка с жълто грозде.

# 10 979
  • sofia
Няма как да действа добре крема и да не прави мазен филм върху ръцете. От студа ми стават като шкурка и този ме спасява. При работа в градината или нещо подобно, като съм правила нещо без ръкавици, пак много добре ми действа.
Скрит текст:
От "обикновените" кремове ефект не съм видяла. Мажеш и след малко все едно не си се мазал.

Общи условия

Активация на акаунт