?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 536 804
  • 13 836
  •   2
Отговори
# 11 010
Мога ли да се освободя от носене на маска, поради респираторен проблем и как? Не мога да питам личната, тя не знае за какво диша.

# 11 011
Благодаря за отговорите по моя въпрос!

hrrisss- евентуално ако слагаш шлем пак ли ще те затруднява дишането?

# 11 012
  • Light of Zartha
Имам нужда от помощ! Купих си този крем сутринта. Реших да видя преди малко как е, няма отваряне това нещо! Как ли не опитах, търсих дали няма някакво палче или лепенка, търсих упътване дори, но не, просто няма отваряне. Ръката ме боли вече, как ли не напъвах. Някой да е имал такава нелепа случка?

Извинявам се, ако се приеме за реклама - не е, просто не знам какво ѝ е специалното на капачката...

# 11 013
Благодаря за отговорите по моя въпрос!

hrrisss- евентуално ако слагаш шлем пак ли ще те затруднява дишането?
Да, сега пробвах. По-добре е.

# 11 014
  • Пловдив
С онлайн банкиране на ОББ съм, за първи път правя левов превод към друга сметка, сложих отметка на 26.10 да се случи превода, къде след това да търся транзакцията?

# 11 015
  • Light of Zartha
В момента не ми е пред очите, но нямаш ли опция да цъкнеш на сметката и да ти даде детайли? Промениха го преди време сайта и вече няма директен бутон транзакции, а детайли/преводи или нещо подобно.

# 11 016
  • София
С онлайн банкиране на ОББ съм, за първи път правя левов превод към друга сметка, сложих отметка на 26.10 да се случи превода, къде след това да търся транзакцията?
В дясно има бутон "виж". Ако няма друго движение за деня - до него, падащо меню - "движение по сметка" и горе се избира съответен период, напр. 23,10-26,10.

# 11 017
  • Пловдив
Май трябваше да уточня, че съм с приложението
Пуснах левов превод

и транзакцията я виждям в неосчетоводени плащания

Може би като се осчетоводи ще се появи при движение на сметката...

# 11 018
  • София
Естествено. Нали ще ти вземат парите на 26,10. Тогава ще е и счетоводната дата. И ще се вижда като платено.

# 11 019
  • Пловдив
Ясно, блягодаря.

# 11 020
Батерията на телефона е за смяна. От къде мога да взема оригинална нова и да съм сигурна че е оригинална а не менте?

SM-A500FU е моделът на телефона. Самсунг. 2300  mAh е батерията.

В сайта на самсунг ми излиза само във Варна оторизиран сервиз.

Помагайте ☺

# 11 021
Батерията на телефона е за смяна. От къде мога да взема оригинална нова и да съм сигурна че е оригинална а не менте?

SM-A500FU е моделът на телефона. Самсунг. 2300  mAh е батерията.

В сайта на самсунг ми излиза само във Варна оторизиран сервиз.

Помагайте ☺

Amazon ?

# 11 022
Имам нужда от помощ! Купих си този крем сутринта. Реших да видя преди малко как е, няма отваряне това нещо! Как ли не опитах, търсих дали няма някакво палче или лепенка, търсих упътване дори, но не, просто няма отваряне. Ръката ме боли вече, как ли не напъвах. Някой да е имал такава нелепа случка?

Извинявам се, ако се приеме за реклама - не е, просто не знам какво ѝ е специалното на капачката...
Пробва ли с парцал да отвориш бурканчето? Да го хванеш с кърпа
и да въртиш?

# 11 023
Или да натиснеш и така да въртиш....както на сироп нурофен е капачката?

Не ща от Амазон. Писах на самсунг за България...ще видя какво ще отговорят.

# 11 024
Има ли тема за черен петък 2020?

Общи условия

Активация на акаунт