?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 627
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 11 910
Може ли да се пазарува онлайн от големите вериги хранителни супермаркети?

# 11 911
Зависи в кой град сте, кой супермаркет точно визирате... Търсете информация в Гугъл и в сайтовете им.

# 11 912
Столицата, интересуват ме кауфл, лидл, хит, била, фантастико.

# 11 913
  • пустинята Гоби
От Фантастико може, чрез Фуд панда или DelivMe. Виж и сайта, пише си. Сега видях, че и от Кауфланд можело, чрез Фуд панда.

# 11 914
  • Другата България
Децата ми пазаруват от Фантастико откакто са си в къщи, с някакво приложение, не знам какво, аз съм от село. Blush
Куриер го носи до вратата, те с маска и ръкавици слизат да си взимат поръчките.
Плащат мисля също по нета.

# 11 915
Фудпанда не работи при мен с кауфланд, delivme изглежда работи с лидл, но пък няма свободни куриери за утре, фантастикото май има шанс но от там не пазарувам много неща  ... та голям проблем си е явно.

# 11 916
pehoko, не знам защо държиш да пазаруваш точно от Кауфланд и Лидл, но по принцип има вече много онлайн магазини, в които има доста голям избор от продукти и можеш да си поръчаш.

# 11 917
Ами аз си купувам конкретни неща от там които ги няма другаде. Т-маркет имат онлайн, но там пазарувам само каквото си харесам на място.

# 11 918
  • София
Вече и Хит имат онлайн, оня ден почаках повече на щанда за месо и се оправдаха, че онлайн подготвяли.

# 11 919
Това е чудесно, проблемът е примерно със зеленчуци, плодове  и подобни които без да ги видиш предварително може да останеш разочарован.

# 11 920
  • пустинята Гоби
Аз съм поръчвала от eBag плодове и зеленчуци по време на извънредното положение, всичко беше в много добър вид. Иначе има доста сайтове, които предлагат български зарзават, поръчвала съм и от там периодично, пак съм оставала доволна, но са една идея по-скъпи.

# 11 921
  • Пловдив
На предходната си работа бяхме с Теси, с екстри от разстояние през телефона и т.н., като казвам, че правеше баня и го хваля, го правя от все сърце. Става въпрос за метален фургон, без изолация, където се влиза/излиза почти постоянно.
На вилата на мъжа ми на студено място /тук вече не съм обърнала внимание на марката/, не се живее постоянно там,  две преходни стаи ги стопля за няколко часа, до приятна температура /не баня/.

# 11 922
  • София
Някой знае ли кога може и кога не да се пазарува... днес.

# 11 923
  • София-Младост
Някой знае ли кога може и кога не да се пазарува... днес.
13,30-16,30 в магазините пазаруват само хора на и над 65 г.

В аптеките същите пазаруват 8-10 и 13,30-16,30.

# 11 924
Днес цял ден е коридор. Потърпи до утре..тогава може...

Общи условия

Активация на акаунт