?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 041
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 720
  • пустинята Гоби
И без топки се разпухват якетата в сушилнята, аз нямам такива. Първия път като си изпрах пухенката, щях да получа удар от вида ѝ. Реших, че съм я съсипала безвъзвратно.

# 12 721
  • До сърцето...
Нямам сушилня, момичета. Ще почакам за 3-4 дни, дотогава полека на ръка Blush
Благодаря на всички!

# 12 722
Miraj*, благодаря и на теб за отговора, проблемът е, че нямам издаден ПИК на НОИ, а имам на НАП и проверих с него. В понеделник ще питам в счетоводството.

# 12 723
Търся ето тези котешки консерви:

Някой виждал ли ги е във физически магазин/ветеринарна клиника в София?
Бих ги поръчала и онлайн, ако няма физически магазин.

Това е марката:

# 12 724

Това е марката:

Това е лечебната серия на Хилс. Специално за черен дроб ли ти трябва, или картинката е ориентировъчна? От зооплюс сме купували уринарната храна.

# 12 725
]Тази джада как работи - има ли мотор или само лапичката свети
Скрит текст:
Една позната ме моли да ѝ поръчам - днес дойде - батерията липсваше . И само лампичката свети . Тя си представяше , че нещо като ел. бръснач или ...

# 12 726

Това е марката:

Това е лечебната серия на Хилс. Специално за черен дроб ли ти трябва, или картинката е ориентировъчна? От зооплюс сме купували уринарната храна.

Трябва ми специално за черен дроб и то консервираната храна, а не сухата.
Успявам да намеря почти всички останали видове, но тази l/d за черен дроб консерва не успявам да открия.

# 12 727
  • Близко съм
Да питам и аз, кандидатствах за помощта в програмата "Запази ме" запитването ми е , как ще разбера ще съм одобрена и че ще ми изплатят парите плащат ли някакъв смс,че има превод по сметката или трябва аз да си проверя. Тъй като с ряботодателя си няма да имам връзка в близката седмица две.

# 12 728

Успявам да намеря почти всички останали видове, но тази l/d за черен дроб консерва не успявам да открия.
[/quote]

Освен да видиш на етикета, от която и да е храна на марката кой е вносителя и да попиташ, друго не се сещам.

# 12 729

Освен да видиш на етикета, от която и да е храна на марката кой е вносителя и да попиташ, друго не се сещам.
[/quote]

Май е спряна от производство:
http://catfooddb.com/product/hill's%20prescription%20diet/l%2Fd+Feline

This product may have been discontinued, as it is no longer listed on the manufacturer's website. This analysis will remain available for historical purposes, but please note that this product may be difficult if not impossible to find for purchase going forward.

Трудно ще я намериш, освен ако няма в някоя ветеринарна клиника залежала. Погледни по-добре и на други марки лечебните храни за черен дроб.

# 12 730

Май е спряна от производство:
http://catfooddb.com/product/hill's%20prescription%20diet/l%2Fd+Feline

This product may have been discontinued, as it is no longer listed on the manufacturer's website. This analysis will remain available for historical purposes, but please note that this product may be difficult if not impossible to find for purchase going forward.

Трудно ще я намериш, освен ако няма в някоя ветеринарна клиника залежала. Погледни по-добре и на други марки лечебните храни за черен дроб.
[/quote]

Може ли да ми препоръчате друга марка, нямам представа какви други има на пазара.

# 12 731
Изпрах пухено яке в пералнята (на етикета имаше знак). Обаче вече не е пухено, слегна се.
Дайте съвет какво мога да направя, за да придобие поне частично предишен вид или да отхвърля всички надежди?
В сушилня най-добре с 2-3 тенис топки. С нормално сушене не знам ще стане ли пак пухено.
Имам няколко пухени якета, пера ги с топка в пералнята. Сушилня нямам и си ги суша най-нормално, после разпухвам хубаво, нямат никакви забележки. Всичките си възвръщат първоначалния вид. Едното ми е светло и тънко, прала съм го 20 пъти поне, нищо му няма.

# 12 732
Някой може ли да ми помогне как да мина от телефона на мобилна еррсия? В момента съм на пълната версия.

# 12 733
  • пустинята Гоби
Пишете m. пред bg-mamma.com.

# 12 734
Някой може ли да ми помогне как да мина от телефона на мобилна еррсия? В момента съм на пълната версия.

Та мястото на www пишете  m

Общи условия

Активация на акаунт