?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 543 028
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 735
Здравейте, знаете ли дали има тема, в която се обсъждат магазини и сайтове за храна на домашни любимци?

# 12 736
  • Варна
Здравейте! Личната ми карта изтече септември месец, а трябва да си подавам документи за първа шофьорска книжка. Бях чела в интернет, че правителството е удължило срока, заради ковид ситуацията, но не разбрах дали е до 31-ви октомври, или до 31-ви декември. Ако някой знае, моля, да ми каже! Да отбележа, че бях допусната до външния кормуване.
И възможно ли е да ги подам с изтекла лична карта?

# 12 737
# 12 738
  • Благоевград
Здравейте. Закупих на баща ми нов телевизор - JVC LT-32VH3905 LED 32.0, но не успявам да махна този надпис отгоре?
Също не ми позволява и да наредя програмите. Четох уптътването, но не намирам нужната информация. Моля за съвет. Предварително благодаря!

# 12 739
  • София
Дай малко повече за настройките, които има телевизорът, няма как на сляпо да предложим решение. В интернет нищо ли няма?

# 12 740
Би трябвало да има бутон displey, той е за изчистване на такива надписи.

# 12 741
Изчистих и нарязах шарана, ще го пържа довечера. Трябва ли да сложа шайбите във вода до довечера да се изкисват или не? Благодаря

# 12 742
  • Благоевград
Здравейте. Закупих на баща ми нов телевизор - JVC LT-32VH3905 LED 32.0, но не успявам да махна този надпис отгоре?
Също не ми позволява и да наредя програмите. Четох уптътването, но не намирам нужната информация. Моля за съвет. Предварително благодаря!

Успях да махна надписа благодарение на съвет от съфорумка от темата за Кратки въпроси.
От меню->система->настройки->още->запаметяване->трябва да пише непозволено.

Благодаря! Simple Smile

# 12 743
  • София
Costa coffee или друго кафене продават ли кафе за навън в момента? Център, Ндк, Парк център..

# 12 744
Изчистих и нарязах шарана, ще го пържа довечера. Трябва ли да сложа шайбите във вода до довечера да се изкисват или не? Благодаря
Осоли ги, да се овкусят.

# 12 745
  • Козлодуй
Здравейте, знаете ли дали има тема, в която се обсъждат магазини и сайтове за храна на домашни любимци?
Има с каква храна си храним котката Simple Smile - https://www.bg-mamma.com/?topic=1179319 ако нещо те интересува питай в нея Simple Smile

# 12 746
Риба осолявам + лимонов сок + черен пипер / може и соев сос / без солта естествено

# 12 747
Мога ли да заместя прясното мляко с вода в стандартна глазура за сладкиш (масло, захар, прясно мляко, какао)? Ще се получи ли добре на вкус?

# 12 748
Мога ли да заместя прясното мляко с вода в стандартна глазура за сладкиш (масло, захар, прясно мляко, какао)? Ще се получи ли добре на вкус?

Да, всякакви негърчета и фъчове се правят с вода.

# 12 749
Здравейте!
Имам един въпрос относно плановете на мобилните оператори.
Две години бях на план Unlimited 18 при А1 и в началото на миналия месец двугодишния срок беше изтекъл. Звъня ми един господин междувременно , но бях на работа и казах, че преподписване ще направя в техен офис.
Преди няколко дни, близо месец след изтичането на въпросния договор , отидох и служителката ми каза, че не е възможно да остана на същия план, този месец сметката ми щяла да е по- голяма, защото не се водя на никакъв план и отнемай къде подписах Unlimited 20, като най- близка цена.
Сега си намерих стария договор и видях една клауза, че ако в последния месец  не уведомя оператора, че искам да прекратя договора, мога да продължа да ползвам услугите при същите условия.
Това така ли е?
Служителката е била длъжна да ме информира, че мога да продължа да ползвам предходния план, а не да ми казва, че е бил промоция тогава и сега трябва да мина на по- скъп?
За наглостта и набутването на разни екстри и трудното им отказване даже не искам да споменавам.

Общи условия

Активация на акаунт