?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 991
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 765
В моя настоящ  хартиен договор нямам ни един мой подпис, служителката ме накара веднага да подпиша, аз се възпротивих, четох, ама толкова листове с миниатюрен шрифт как се четат. Вероятно и тази чавка съм подписала.
Връх на наглостта им е, когато питах какви смс- и за отказ би трябвало да получа, ми написали и номера за отзив дали съм доволна от обслужването и срещу него-10.
Тъй като не получих обещаните СМС за отказ от всичките им 5-6 “ екстри”- разбирай мелодия, a1wallet, допълнителни МБ интернет , ходих пак на другия ден , за да ги деактивират те. Няма да казвам как ме гледаха.

Във вашия екземпляр не е необходимо да имате Ваш подпис.
Важно е да има подпис на другата страна. А в договора при оператора да има Вашият подпис.

# 12 766
Соня...там ли работите?

Матея...някъде накрая е текста за отзив. 5 дена ли бяха...не помня точно.

# 12 767
  • Точно където трябва
Моя договор изтича сега по Коледа. Това, което си спомням е, че съм с 2 - годишни преференциални условия. Изобщо не са ме тормозили. Изобщо не знам какво да очаквам, но няма да е добро. Иначе бих искала да остана на същите условия.

# 12 768
Договора ми с А1 изтече на 01.11.2020г. Опитаха се два пъти да ми обясняват как ще ми стане по-висока таксата, защото ми свършва промоцията. Да, ама не, прочетох си договора и при второто обаждане бях категорична, че няма да преподписвам и си оставам на същият план като безсрочен договор. Новата ми сметка от вчера е същата както досега. Четете какво подписвате и си пазете договорите.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 10:06 от Пролетно цвете

# 12 769
Ох, то хубаво, ама в моя ясно си пише, че изтече ли промоцията, си минавам на старите условия на плана, т.е. по-малко минути и МВ.
Какъв избор имам?!
Хубавото е, че това ще е чак след 1 година. Като дойде време ще му мисля.

# 12 770
Соня...там ли работите?

Матея...някъде накрая е текста за отзив. 5 дена ли бяха...не помня точно.

Не, адвокат съм. Занимавам се доста често с казуси с мобилни оператори.

# 12 771
  • оттам, откъдето започва България
Моят договор с А1 изтече на 27.06.20 г. Побъркаха ни от обаждания с напомняния, които звучаха и като заплахи, че не може да се продължи договорът, както и с предложения за оферти за по-високи абонаментни такси (то няма как да ми предложат по-ниска такса от тази, на която съм).
Кротнаха уж малко и сега при всяко плащане на месечната сметка пак се пробват. Този месец директно ги попитах какво предлагат, но пак нямаше добра оферта, която да приема.
Момичето само каза, че ще дойде момент, в който тези "стари" планове ще бъдат премахнати, за което ще получа sms, но тогава няма да мога да избирам, а ще преподпиша на каквото има.

Тази година удържах фронта, за другата ще видим как ще продължат с атаките. Simple Smile

# 12 772
Дидка, плащай онлайн.
Така няма да ти досаждат.
А1 са най-най-най големите досадници!
Мен ме атакуват втора, трета година за нов план за ТВ/нет.
Обаче кака е хитра, не се дава лесно. Запаметила съм им номера, после втори номер, плащам си онлайн и си ползвам безсрочен договор.

# 12 773
  • оттам, откъдето започва България
Ох, да, забравих и за ТВ на майка ми, че се води на мое име. Януари изтича, а от септември са ме започнали и за този договор. Anguished

# 12 774
  • София
Нали се сещате ,че от милионите абонати,които имат какъв процент сме тези,които следим кога изтича договорът и какви са условията.
Аз за 6-та година преподписване договор т е.анекс към договор за тв и нет с едни и същи условия на името на мм.

# 12 775
  • Light of Zartha
Здравейте! Имам застраховка към Булстрад живот от работа. Какво точно ми покрива тя? Записах си час за утре в център, където работят с тях, но досега съм ползвала услуги на България здраве само и то отдавна. Изчетох им обясненията, но пак не ми е ясно. Покрива ми прегледа, но трябва да си платя потребителската такса, нали? А ако реши да ме праща към специалист, да искам направление от моя лл или?
Вметка,че личният ми не е в София и не мога директно при него да отида.

# 12 776
Нали се сещате , че клиентът има право на рекламации и т.н.
А служителите са там да служат . Не да ни държат инперативен тон .
  Следете и бъдете учтиви - вежливи .

# 12 777
Не знам за какво са там служителите, но аз не съм питала за нещо в някой от операторите и да не ме излъжат в мой ущърб. Включително и за датите кога ми изтичат договори, на въпрос по телефон, добре че си исках и имейл (подновяваха се автоматично иначе). Такова чудо в друга държава не съм виждала.

# 12 778
  • Точно където трябва
Аз обаче не съм сигурна, че си пазя договора с А1. Ако им го искам трябва ли да ми го дадат?

# 12 779
Здравейте, не знам дали е за тук въпросът ми, но не намерих по-подходяща тема, а знам, че винаги сте много отзивчиви. Hug

Историята е следната: Започнах работа и подписах трудов договор. В него обаче като позиция пише нещо малко по-различно от реалната ми такава. (В длъжностната ми характеристика и в трудовия малко по-надолу в редовете е уточнено, но в началото пише друго като официална позиция, която ще заемам). Когато го подписвахме ми обясниха, че фирмата е кандидатствала по европейски проект и затова в договора е записана другата позиция (пак отговаря на сферата, на заплащането и всичко останало, но просто е по-различна като наименование). Не се задълбочих тогава, а и в договора си пише, че след изпитателен срок същият се счита за безсрочен.
Имам ли обаче причина да се притеснявам, че дори да свърши изпитателния срок ако дойде и края на тази европейска програма може да ни съкратят?

Общи условия

Активация на акаунт