?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 892
  • 13 836
  •   2
Отговори
# 12 825

Благодаря за жалост рядко ходя в Метро . Но ако ида непременно ще потърся .
Аз готвя на газ и определено всички дръжки падат след време - ако са от пластмаса
Има много сайтове за професионално ресторантско оборудване, където има голям избор на такива съдове. Има и тигани с метални дръжки, също са много удобни за фурна.

# 12 826
Поръчах си блендер онлайн от един сайт и пристигна, но гаранционната карта не е попълнена, само фактура имам изпратена.
Дали ще е проблем непопълнената гаранционна карта, ако ме наложи гаранционен ремонт?
Как да постъпя, да им звъня ли или фактурата е достъпна?

# 12 827
  • Сф
Виж в сайта им какво искат в случай на ремонт. Ако искат гаранционна карта- обади им се. Иначе аз не бих се занимавала. Май вече никъде не искат гаранцията, а само фактура с касов бон

# 12 828

Някой използвал ли е тази маша?
Моля за мнение Simple Smile

# 12 829
Библиотеките работят ли?
В Пловдив работи. Ходих миналата седмица!

# 12 830
Искам силиконов пух за възглавниците на дивана. Сега са с мемори пяна, неудобно ми е. Силиконовия пух на топчета или обикновен и къде е май евтин

# 12 831
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в какаду има на малки топчета - чували по 10 лв за килограм.
купила съм един за играчки. Wink
има и друг, по-евтин, но не съм го видяла, само ми казаха за него.

# 12 832
Ако сменя личния лекар сега,от кога ще се водя при него- веднага или от 1.01. ?

# 12 833
  • София-Младост
Ако сменя личния лекар сега,от кога ще се водя при него- веднага или от 1.01. ?
От датата, на която си направила своя избор, т.е. веднага.

# 12 834
Здравейте, обмислям да пробвам някои неща от Рефан, знаете ли дали продуктите им се тестват върху животни?

# 12 835
Мога ли да измия плочки / под/ с  омекотител, или разтворена във вода капсула за пране , че ми е свършил препарата, а не ми се излиза.

# 12 836
Мога ли да измия плочки / под/ с  омекотител, или разтворена във вода капсула за пране , че ми е свършил препарата, а не ми се излиза.
Аз съм използвала веро в такива случаи Simple Smile

# 12 837
За омекотител не знам, аз бих измила с препарат за съдове.

# 12 838
Препарат за прозорци имаш ли? На някои от тях дори пише, че са за прозорци и други гладки повърхности. Аз и без да пише, пак го ползвам за миене на под понякога. От омекотителя дали няма да стане хлъзгаво? А капсулата да се разпени много.

# 12 839
  • пустинята Гоби
Или с малко разтворен сапун.

Общи условия

Активация на акаунт