?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 921
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 810
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
марчева, икейските как са?
аз май веднъж съм пипвала такава. много по-тънка ми се видя.
благодаря за информацията. Simple Smile

# 12 811
За правата...търсим ги ние. Но колкото аз доказах че кифлата ме измами буквално в офис / не за договор..инсталира нещо на телефона ми против волята ми/, толкова и ти доказа че са те подвели. Аз исках дори записи от камери...но пак го извъртяха как тя всъщност ми била помогнала...
Съветът ми е питайте преди. А не след .
Подковете се с инфо. Четете внимателно. И чак накрая подписвайте.
Това с камерите и записи и на мен ми хрумна, но служителят каза, че ги ползват само за сигурност, а не да записват разговорите с клиенти.

# 12 812
Икейските чугунени май са емайлирани вътре.
 Аз ползвам Лава /тенджера и тиган имам/, купувани от Турция на много по-ниска цена от предлаганите в Бг. ММ беше взел от Метро някакви чугунени грил тигани, пълен боклук! Ама за нищо не стават

# 12 813
Аз чакам икейския чугунен грил тиган, ама от сума ти време няма наличност.. Sad

# 12 814
  • София
марчева, икейските как са?
аз май веднъж съм пипвала такава. много по-тънка ми се видя.
благодаря за информацията. Simple Smile
Да ти кажа много са добри, нямат емайл отвътре, черен чугун си е, не е  тънка,  и си е като Lava-та, аз не виждам разлика. Купувана е преди 3 - 4 години, сега не знам какво са пуснали.

# 12 815
Благодаря ти. чудех се дали да не попълня състава, но ще си вземем от Турция когато можем. тези в ИКЕА ми се видяха наполовина като дебелина.
сега видях, че на капака на нашата по-голямата пише 22/3,4л
по-малката трябва да е 3 л.
два литра ми се виждат малко. Sad

# 12 816
  • София
Благодаря ти. чудех се дали да не попълня състава, но ще си вземем от Турция когато можем. тези в ИКЕА ми се видяха наполовина като дебелина.
сега видях, че на капака на нашата по-голямата пише 22/3,4л
по-малката трябва да е 3 л.
два литра ми се виждат малко. Sad
От Турция е много добре, има разлика в цената. Два литра си  е малко, 3 л вече е по-добре.

# 12 817
Каква е цената в Турция ? И много ли тежат

# 12 818
тежат.
измерих тази, в която пекох хлебчето - 4,580кг с капака

# 12 819
Хем искам - хем нямам сили да ги нося . Ако се напълни ще стане двойно нали ..

# 12 820
Библиотеките работят ли?

# 12 821
до ръба няма как да я напълниш.
но тежи да.
но си има и удобствата - загрява се навсякъде, поддържа равномерна температура в целия обем.
задушаваш каквото задушаваш, както си е с тенжерата го мяташ във фурната. не се притесняваш за дръжки и капаци, не прехвърляш от един съд в друг...

# 12 822
  • sofia
Имам хубава тенджера, която специално търсих да е с метални дръжки, за да я ползвам във фурната. Не е задължително да е чугунена. Широка е колкото тава, но е два пъти по-висока. Перфектна ми е, точно готвиш нещо на котлона и после направо го запичаш.

Ей от тази серия на Метро. Капакът се продава отделно.
Скрит текст:

# 12 823
Библиотеките работят ли?
Да

Чугунените съдове ги водят и по -безвредни

# 12 824
до ръба няма как да я напълниш.
но тежи да.
но си има и удобствата - загрява се навсякъде, поддържа равномерна температура в целия обем.
задушаваш каквото задушаваш, както си е с тенжерата го мяташ във фурната. не се притесняваш за дръжки и капаци, не прехвърляш от един съд в друг...

Тенджерата ми под налягане е такава - не пека в нея де . Но с часове храната си остава топла - направо гореща в нея - с трислойно капсуловано дъно е . Старичка стана вече - още майка ми я е купувала / май преди 15 г от Метро /

Имам хубава тенджера, която специално търсих да е с метални дръжки, за да я ползвам във фурната. Не е задължително да е чугунена. Широка е колкото тава, но е два пъти по-висока. Перфектна ми е, точно готвиш нещо на котлона и после направо го запичаш.

Ей от тази серия на Метро. Капакът се продава отделно.
Скрит текст:

Благодаря за жалост рядко ходя в Метро . Но ако ида непременно ще потърся .
Аз готвя на газ и определено всички дръжки падат след време - ако са от пластмаса

Общи условия

Активация на акаунт