?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 858
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 12 855
  • Сф
Celebrations бонбони, има ги в Кауфланд, но са доста скъпи. Аз ги взимам от амазон, последно 2,5кг за 12 лири

# 12 856
  • Mediterraneo
Веднъж седмично минавам пода с разтворена във водата белина, през другото време с обикновен препарат. Не смесвам белината с нищо друго.
а аромата на белина с какво отмирисваш?

С нищо. Обичам миризмата на измит с белина под. След 10 минути не мирише на нищо. Прозорците в нас обаче никога не се затварят, това е за отбелязване.

Бонбони купих за 6 евро от един английски склад. Ама дали са 2,5 кг, трябва да погледна кутиите.

# 12 857
  • София
Къде може да пробият дупки за панти в мои мебелни врати? Никъде не намирам с търсачката.

# 12 858
Къде може да пробият дупки за панти в мои мебелни врати? Никъде не намирам с търсачката.

Строителните хипермаркети предлагат подобни услуги.

# 12 859
  • София
С омекотител, само ако искаш да се пързаляне. Белината е хлор и се изпарява и не остава миризма след час.

# 12 860
  • Сф
Откакто се пребих на плочките вкъщи с прах за пране,нищо не смесвам!
Или само белина и вода, или препарат за под с вода. Това прахове,веро,подобни- абсурд!

# 12 861
Вода с оцет също чисти добре. Измирисва се после.

# 12 862
Трябва да купувам нова прахосмукачка, но искам за има и функция за пране на диван и матрак.
Гледам в интернет, но се обърках. Дайте препоръки.

# 12 863
  • София
Един въпрос за gsm Huawei Y6 2017. Искам да направя кратък път за набиране на някой от контактите към началния екран - демек да имам иконка, от която с едно натискане да набира номера. В менюто на контактите има три опции за създаване на шорт кът - за набиране, за общата информация за контакта и за смс. Като направя за набиране и цъкна на създадената иконка, ми изписва: "приложението не е инсталирано". За другите два вида краткият път работи. Какво е това приложение, което не е инсталирано? Не е от значение дали контактът е записан в телефона или сим картата.

# 12 864
От къде мога да купя някакви кутии за сладки (домашни), които да украся за коледен подарък. Сигурно в джъмбо ги има, но никък не ми се ходи до там. Става въпрос за София, кварталите  около Овча купел, Павлово, Бъкстон, Манастирски ливади.

# 12 865
В Лидъл има картонени кутии - зелени , подходящи за подаръци ; от металните по 3 бр. не знам дали са останали ( пак там) , в Кауфланд и Пепко ( има нов маг.до НБУ) има също метални ; в квартално" левче"( в Овча купел) също видях по един брой кръгли да се продават.

# 12 866
  • София
denyil, май точно ти ме посъветва за кутии от Лидл и купих от онези зелените картонените, 6 бр кутии, добре че ме насочи, че  не бях ги видяла, а сега не виждам метални, те сигурно са свършили, ама като не гледам на време така е. |Нищо, тези картонените ще свършат работа, а и ако се опаковат в опаковъчна хартия са чудесни.

# 12 867
  • гр. Варна
Здравейте,
Някой от вас , пускал ли е документни за еднократна помощ от 375лв.
Имам няколко въпроса
Какви документи се изискват ?
Къде трябва да бъдат подавани ?
Може ли електронно и къде?
И какви са условията ?
С ПИК от НОИ се логвате тук: https://edelivery.egov.bg/Account/Login
Заяви еУслуга
Скрит текст:
1 Избор на Администрация>Агенция за социално подпомагане
 2  Избор на услуга>3123 Отпускане на месечна целева помощ при обявено извънредно положение или обявена извънредна епидемична обстановка (може и да е друга от списъка)
 Следвайте стъпките и попълвайте формулярите. Документите, които се изискват са посочени и ги прилагате като прикачени файлове.

# 12 868
Здравейте, някой има ли линк за live stream barcelona vs juventos, без искане за регистрация и абонамент?

# 12 869
  • София
Пробвай livestream.ru

Общи условия

Активация на акаунт