?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 507
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 185
Мен ме задължиха 2 пъти, но бях по-доволна от новите банки.
Имаха преференции, по линия на работодателя.

# 13 186
  • Далечният изток
Рися, благодаря! Още един въпрос, тъй като подозирам, че ще ударя на камък. Може ли да предоставя чужда сметка към желаната от тях банка?

Отново чл. 270 КТ.

# 13 187
Рися, благодаря! Още един въпрос, тъй като подозирам, че ще ударя на камък. Може ли да предоставя чужда сметка към желаната от тях банка?

Отново чл. 270 КТ.

Разбирам, че може да предоставя чужда банкова сметка?

# 13 188
  • Варна
Прехвърлянето на сума от спестовната сметка към разплащателната карта, само на място в банката от служител ли става, не мога да намеря онлайн къде е опцията? Излиза ми само обратният вариант от разплащателната към спестовната.

# 13 189
  • На брега на реката
Благодаря ти, Мираж! Flowers Hibiscus
Предадох го още на 24.11. Преди малко видях, че е в НОИ на статус - обработва се /нещо такова беше/. Предаден е на 10.12, аз нещо не съм гледала където трябва.

Аз имам БЛ от 05.11 до 18.11. Преди твоя.
И е със същия статус.
Много бързаш за плащане, не става толкова бързо.

Не бързам, Дева. Исках да се информирам, кога приблизително, да очаквам изплащане!
Иначе е ясно, че и да бързам е все тая, като не зависи ог мен!

# 13 190
Спиди май винаги пращат смс при пратка (не е като при Еконт, срещу заплащане)? Чакам една, уж за днес, пък нямам смс още.

# 13 191
  • Далечният изток
Спиди май винаги пращат смс при пратка (не е като при Еконт, срещу заплащане)? Чакам една, уж за днес, пък нямам смс още.
На мен ми изпращат съобщение на Вайбър. Имала съм случаи да не ми изпратят съобщение.

# 13 192
Тъкмо питах и получих смс. Grin

# 13 193
Спиди пращат predict sms. Еконт пращат смс ако им казал, че искаш смс, иначе пращат мейл. Sms при Еконт си го плащаш.

# 13 194
Прехвърлянето на сума от спестовната сметка към разплащателната карта, само на място в банката от служител ли става, не мога да намеря онлайн къде е опцията? Излиза ми само обратният вариант от разплащателната към спестовната.
Не си написала към коя банка си. В ДСК например може с онлайн банкиране. Но така наизуст няма как да ти отговори някой

# 13 195
На мен ми изпращат съобщение на Вайбър. Имала съм случаи да не ми изпратят съобщение.
При предишният ми най-близък офис изпращаха във Вайбър, изместиха офиса и започнах да получавам смс-и.

# 13 196
  • На брега на реката
Преди време и в ДСК не можеше.
Става въпрос за спестовна сметка, а не за спестовната компонента!
Сега не зная как е!

# 13 197
  • Буркина Фасо
болничен от ЛКК кой го подава към НОИ ? - те или личния?

# 13 198
Преди време и в ДСК не можеше.
Става въпрос за спестовна сметка, а не за спестовната компонента!
Сега не зная как е!
Права си, но аз така или иначе нямам друга спестовна сметка в цитираната банка, и не мога да проверя. Принципно най-лесно е вместо да гадаем, в коя банка има момичето сметка, да звънне на кол центъра им и предполагам ще й кажат.

# 13 199
  • Далечният изток
болничен от ЛКК кой го подава към НОИ ? - те или личния?

От сайта на НОИ:
"Данните, съдържащи се в издадените болнични листове, се представят в електронния регистър на болничните листове и решенията по обжалването им на НОИ от:
лекуващите лекари/лекарите по дентална медицина - лично или чрез лечебните заведения, в които те осъществяват дейност;
лекарските консултативни комисии (ЛКК) – чрез лечебните заведения, към които са създадени.
.......
Лицата получават от лекаря/лекаря по дентална медицина или от лекарските консултативни комисии (ЛКК) отпечатан болничен лист на хартиен носител, след предварително му въвеждане чрез програмен продукт, с който органите на медицинската експертиза разполагат и съхраняване на информацията от тях в локална база данни."

Общи условия

Активация на акаунт