?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 542 811
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 13 335
По- скоро според новия календар днес не се пере и чисти.

# 13 336
Това би трябвало да означава, че звънейки от телефон към А1, разговорите към 0700 не се таксуват?

Означава, че се прилагат цените по плана ти извън безплатнуте минути. 0700 не влизат в безплатните. Виж си договора.

По- скоро според новия календар днес не се пере и чисти.
Втора пералня пуснах... Ще има и трета. Добре, че не съм набожна.

# 13 337
  • България <3
Идеи по колко върви цената на айфон 12 с подписване на план към оператор (около 20 25 лв план)?

# 13 338
Има ли някой, който работи в НОИ?

# 13 339
Кажи по-добре какъв е проблемът.

# 13 340
  • България <3
Здравейте,  харесах си едно златно кюлче в Емаг, това: https://www.emag.bg/zlatno-kjulche-sveta-bogorodica-troeruchica- … u-9/pd/DJ17ZQBBM/, обаче не се предлага от тях, а от друг търговец. Сайта на търговеца е много зле, а там това което виждам ми прилича на използвано. Не го намирам на друго място това кюлче. Намирам такова, но от половин грам и струва по 100 лв., а в Емаг е 70 лв., това от половин грам. Дали може да е флашиво?

Не искам да изказвам неподготвено мнение, но преди 2 год някъде имаше някакъв скандал в социалните мрежи, че в емаг се продавали фалшиви някакви много известни машинки за почистване на лице, дето са по 200 лв по принцип.  Не знам дали е вярно.

От личен опит аз пазарувам само от Емаг и избягвам другите фирми. Бях поръчала оригинален протектор/фолио на самсунг от партниращите им фирми и дойде нещо, което дори опаковката му не приличаше на снимката, камо ли самия протектор. Пълен боклук-нямаше баркод, нито опаковка. Опита се човека да ме убеди, че всъщност е станала техническа грешка и това, което ми пращат даже е по-качествено от оригиналния протектор на самсунг. Нямам думи. В крайна сметка се свързах с Емаг и ми върнаха парите.

# 13 341
  • Буркина Фасо
Идеи по колко върви цената на айфон 12 с подписване на план към оператор (около 20 25 лв план)?
ако влезеш в страниците на операторите не можеш ли да видиш това, което те интересува ?
а пък и 12 има няколко разновидности. за коя питаш ?

# 13 342
  • Сф
Защо ми се пресече шоколадът?
Топих кафяв шоколад с масло за глазура на меденки. Пресече се. Втори опит с бял шоколад- същата работа. Белият беше стар и да речем затова не е станал. Ама кафевият защо стана на топка? Касеролата беше суха

# 13 343
Защото в краве маслото има вода. Няма как да не се пресече...
Пробвай с малко олио, ако искаш да е по-рядък шоколада..

# 13 344
  • България <3
ако влезеш в страниците на операторите не можеш ли да видиш това, което те интересува ?
а пък и 12 има няколко разновидности. за коя питаш ?

Питам за 12. В сайтовете офертите са различни, отколкото на място в офис. Планът, който ползвам е 22 лв в сайта, а аз плащам 17. А това променя и цената на устройствата. Та се интересувах, ако наскоро някой е ходил и гледал  на място.

# 13 345
Към плановете с ниски такси едва ли има телефони. Поне в сайта на теленор така прочетох.

# 13 346
Останали ли са някъде в София кутиите от Кока Кола? Едва намерих КО, а вече са изчерпани в Кауфланд и Фантастико.

# 13 347
Фантастико на скай сити. Оня ден си взех две кутии.

# 13 348
Към плановете с ниски такси едва ли има телефони. Поне в сайта на теленор така прочетох.
Има, всичко ще ти продадат, но колкото по-евтин е планът, толкова вноската на телефона е по-висока. Иначе може и план за 5 лв/месец да си издействаш с повече нахалство, какво ще включва обаче и колко ще ти оскъпи вноската на произволен телефон е друга бира Simple Smile

# 13 349
Как се издейства план за 5 лв.?

Общи условия

Активация на акаунт