?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 546 215
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 6 420
teta75, моето не глада клипчета (мама не дава Smiling Imp ),  с информацията в самата игра не се ориентира добре; аз я погледнах и също ми се струва недостатъчна, а на места и преводът е кофти.

mariat, покрай вируса не ми се обикалят книжарници с детето да търся налични, искаше ми се да поръчам онлайн. Играе версията за Андроид, засега без интернет; предимно в творчески, защото оцеляването му е трудно, но играта му е интересна. Все по-често пита как да направи нещо. Чуденката е дали ръководство за начинаещи ще му е достатъчно на първо време, или да взема и някое (няколко) от за творци/изследователи/фермери/мобология/червен камък, или да търся старите издания, ако там е описано по-разбираемо.

# 6 421
Какви са заплатите или хонорарите на преподавателите в ИУ-Варна, някой чувал ли е?

# 6 422
  • Countryside
Ако някой знае: в крайна сметка ще има ли карантина за пристигащи в България от държави извън ЕС след 30 юни?

# 6 423
Г-жа Букет, нали знаеш, че всяко нещо е предпоследно в България. Най-добре следи какво се случва на страницата на министерството на здравеопазването, новини, актуално.
МЗ.

# 6 424
  • София-Младост
Г-жа Букет, нали знаеш, че всяко нещо е предпоследно в България. Най-добре следи какво се случва на страницата на министерството на здравеопазването, новини, актуално.
МЗ.
Но задължително по два пъти да се проверява...че сутрин творят една заповед, а вечер я  отменят Angry

# 6 425
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ако някой знае: в крайна сметка ще има ли карантина за пристигащи в България от държави извън ЕС след 30 юни?

племенничката пристига от Англия на 25 юни, предупредили са я да има осигурена квартира и провизии за 14 дневна карантина.
щяло да има проверки.

# 6 426
За майнкрафт и др.игри - аз мисля че днешните деца им е вградено в главата как да ги играят и интуитивно намират ходовете и се ориентират в правилата. ☺ Без четива. Без да питат защото те си знаят. Някак 😊
Имаме за червен камък..искаше я, но не я е чел...само я разлисти веднъж.

# 6 427
МЗ.
Аз май нищо не видях за коридора за възрастни в последната заповед.

# 6 428
  • Countryside
То аз първо, че не им разбирам заповедите, второ че постоянно ги сменят....явно ще се разбере при самото пристигане, каквото кажат на летището това ще е.

Добри, за Англия си е написано, че ще са под карантина, поне до 30 юни. Пише и всички от трети страни, т.е. не от ЕС, но понеже Бойко рече че от 30 юни всичко отпада, та се чудех дали остава карантината за пътуващи юли месец. То дискотеките даже ще отварят на 15 юни...колкото до проверките, правят ги, всеки ден. Обаждат ти се по телефона и чакат да излезеш на терасата/прозореца.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 09:22 от Г-жа Букет

# 6 429
Книгите за Майнкрафт са за конкретни добавки и версии на играта. Имаше и едни с повече картинки и по- общи, но съм забравила на кое издателство са.
Ако си от София в книжарница Сиела на Витошка момчета са много в час от тях купувах, нямат грешка.

# 6 430
  • Пловдив
Здравейте, кажете ми бърз, лесен и доста ефективен начин как да почиствам сребърни обеци или по точно сребърни бижута

# 6 431
Аз имах гривна и пръстени, намокрях ги на чешмата, ръсвах отгоре им/както ги държа в ръка/ достатъчно количество сода за хляб, разтърквах хубаво, пак изплаквам и лъсваха. Накрая подсушавам.

# 6 432
За сода, за кисело мляко, за паста за зъби съм чувала. Накисваш, престояват, търкаш.
Зависи и от среброто, аз имам едни обеци, които потъмняха, без да са носени, и така и не се изчистиха. Със сигурност са сребро, но...

# 6 433
teta75, моето не глада клипчета (мама не дава Smiling Imp ),  с информацията в самата игра не се ориентира добре; аз я погледнах и също ми се струва недостатъчна, а на места и преводът е кофти.

mariat, покрай вируса не ми се обикалят книжарници с детето да търся налични, .....
Това казвам и аз. Седни с детето пред компютъра, вижте какви книги на тази тема се предлагат, прочетете им резюметата и изберете заедно.

# 6 434
  • Велико Търново
Аз май нищо не видях за коридора за възрастни в последната заповед.
Тя не е една. От 12-ти и 13-ти са общо 8, като едната от 13-ти отменя една от 12-ти, значи 7. Въпреки това няма нищо за т.нар. "коридор", де. Явно ще остане за след 30-ти отпадането му. На Ананиев не му е дошло на ума още, пък и нали него не го засяга - той може да си пазарува и в коридора, и извън него. Ама се чудя толкова ли в екипа си няма по-здравомислещи хора

Общи условия

Активация на акаунт