?Въпроси всякакви? (2020г.)

• 546 196
  • 13 836
  •   1
Отговори
# 6 450
  • SF
В Лидл имам алуминиево куфарче за монети.

# 6 451
  • Sofia
Скоро ли е пускано?
Може ли линк или снимка?

# 6 452
  • Пловдив
Благодаря момичета Simple Smile, ще пробвам този път с пастата за зъби

# 6 453
  • София
От къде мога да купя класьор за монети?
Мъжът ми има подобно хоби, изискващо класьори, купувам му онлайн, той предпочита на марката Lindner, били по-качествени и изглеждат стилно.

# 6 454
  • Буркина Фасо
що го държиш там? не е ли по-сигурно в банката ? rotfImbo

# 6 455
  • SF
що го държиш там? не е ли по-сигурно в банката ? rotfImbo

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Да, куфарчето е налично в Лидл  в Захарна фабрика - вчера го видях. Но снимка не му направих. Не се интересувах и от цената.

# 6 456
Търся препоръка за психолог във Велико Търново или региона, за възрастен човек.  Някой има ли?

# 6 457
Последно какво стана с коридора за пазаруване, отпадна ли?

# 6 458
  • София
Има ли как да се сметне курса на такси в Сф ?

# 6 459
Леми , би трябвало да е отпаднал- тази сутрин в 8.40 се чудех дали да вляза във Фантастико - момичето на вратата с дезинфектант ме подкани...знаели , че няма коридор.

# 6 460
  • София-Младост
Има ли как да се сметне курса на такси в Сф ?
км умножени по цената, плюс 1-2 лв. за начална+повикване, сложи и още 2-3 за чакана в задръстване...или просто питаш шофьора предварително колко ще ти излезе от-до.

За черен дроб-Карсил.

# 6 461
Или си сваляш приложението на Йелоу, където при въведен курс от/до ти показва приблизителна стойност. Може и на сайта да имат такава опция, не съм проверявала.

# 6 462
  • София
Или си сваляш приложението на Йелоу, където при въведен курс от/до ти показва приблизителна стойност. Може и на сайта да имат такава опция, не съм проверявала.
Имаше някаква компания през приложение се викаше... и беше по-сигурно (качеството)?

# 6 463
  • Пловдив
Как да проверя на служебна кола, фирмена, дали има глоби от Кат? При напускане на границата нали искат плащане и ...

# 6 464
  • Сф
Taxime е приложението. Преди изчисляваше и приблизителна цена на курса, но скоро не съм го ползвала

Общи условия

Активация на акаунт